אני אומר מצלמה
אבל קלטתי בננה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אומר מצלמה
אבל קלטתי בננה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
|
|
ידעתי שזה הדג למה כי בכל השאר הוא אמר "בואו אני יצייר לכם..." ובדג הוא לא אמר כלום פשוט צייר
הוא צודק מי שאמר... הוא לא אמר בדג...
בכל מקרה אני קלטתי דג... זו הייתה ההרגשה שלי...
עכשיו תראו כמה ניסיון יש לו.... תשימו לב שכל הזמן כשהביאו את הטייס הוא אמר נו תפתח
כבר, תפתח, יענו מנפח את העניין שיהיה יותר סקרנות, הוא פשוט נהיה מומחה בהצגת דברים
לקהל בבית ובאולפן... לגבי האנשים אף אחד לא ריתק אותי.. כולם היו מעפנים.. למה?
כי הכול היה בראש..... הכול פסיכולוגי, חוץ מהחולה נפש שהוריד את הלחץ דם שלו, אבל כמו
שהמפקד הזה אמר כולם יכולים לעשות את זה בעזרת אימון....
אני חולה, מה אתם אומרים
אורי גלר ירפא?
שיט זה היה היום?
עכשיו חזרתי מהסנוקר
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אממ מצטער להגיד לך.. אבל אני הקלטתי את זה, ובהקלטה ראיתי ושמתי לב לזה שהוא לא אמר בוא נצייר לכם בדג .. ובכל האחרים הוא כן אמר.. ומה גם מעל ים סוף יש דגים אין שם רכבות ואין שם מצלמות ואין שם ג'ירפות לפי מה שזכור לי וזה הדבר הכי נדוש בעולם..
התוכנית של היום הייתה כל כך שוק שזה לא יאמן.. נמרוד הראל ביום חמישי יצא נגד אורי גלר ובצדק, אני לא מבין איך האפס הזה חי עם עצמו איך הוא ישן בלילה? הוא לא תלפט לעזאזל תבינו שאין כזה דבר מוכרים לכם לוקשים! זה הכל אינטואציה ופסיכולוגיה וטריקים.
בקיצור.. שרי פצצה הייתי עושה אותה
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
פנינה הזאת באמת נעללללל...
היא כ"כ טיפשה!!!
איזה מפחיד היה זה עם הדופק
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
ואיי התוכנית של אתמול היית בת זונה בידיוק מה שאני אוהב דברים שאין לך אפשרות לעשות טריקים יענו פעם שעברה היה את זה עם הסכין שהיה יום אחרי זה כתבה בידעות שיש חנות קסמים בת"א שמוכרת ערכות קסמים כאלה כמו כיפוף כפיות מפתחות וזה ואמרו שמוכרים שם גם כיסוי עניינם כזה שהוא ניראה חסום שחור עבה כזה ולא רואים כלום דרכו אבל שזה על העיניים יש איזה טריק שאתה יכול לראות הכול זה גם מה שנמרוד הראל עשה שהוא יענו נסה בלי לראות וזה מה שזה עם הסכנים עשה הוא פשוט ראה איפה הסכין
בתכנית הזאת היה את כל הקטע של ההשפעות וזה היה אששש עם המסטיק המר וזה וגם הקטע של הרועי הזה שעף בסוף תאמינו לי זה הדברים שאני הכי אוהב טלפתיה בלי אפשרות לזיופים זה לא שהיא כותבת את זה איפשהו או משהו הכול אין לא אפשרות לדעת את זה אלה אם כל התוכנית מכורה והשופטים משתפים פעולה עם התמודדים.
מסקנה פנינה רוזבלום כזאת מעפנה בה' חחחח ראיתם מה זה עם המסטיק אמר לה ? "פנינה אל תהרסי לי, זה המופע שלי" חחחחחח
מסקנה 2 שרי הזאת גרררררררררררררררררררררררר מה הייתי עושה לה
מה בולשיט איך ההוא התחיל להיתעלף ?!
אמא שלו בכתה חחח
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
שמעו
בולשיט או לא
כשהוא הראה תצורותה אלו אתמול המצויירות
השעון שלא מא שלי הפסיק לעבוד
כשהוא אמר תסתכלו ליב עיינים
זה לא שעון של טורקייה .. של סאוואצ' לכל המתחקמים
מה תגידו על זה?
ולא זה לא ממוצא