אתה מצחיק..
לחפש אותו חח יא סטלן קטן..
אתה מצחיק..
לחפש אותו חח יא סטלן קטן..
|
|
חחחחחחחח עלק לחפש אותו הרגת אותי אחי =]
תיודע שאני אוהב אותך אבל הפעם הרגת אותי =]
אני אישית אם הייתי רואה אותו הייתי דופק לו מכות רצח ומביא למשטרה מקבל את ה 100 אלף שלי והולך הביתה כמו גדול =]
ראיתי איך הוא נראה.. הוא סתם דחליל מסכן...
וזה בושה למשטרת ישראל איך ככה הוא הצליח לברוח חחח זה פשוט מצחיק עד כמה המדינה הזאת יכולה להיות דפוקה חחחחח אני מת לעוף מפה כבר .. בקרוב בקרוב.. =]
ד"א בתכלס.. גם אתם עוברים ברחוב רואים בחורה ומתים לתקוע אותה.. אתם לא עושים את זה כי אתם יודעים מה ההשלכות והכל.. אבל בתכלס אם היה אפשר וזה היה חוקי או שהיה לכם אומץ לזה.. הייתם מזיינים חופשי ואונסים גם כבר מזמןןןןן אז שבו בשקט ...
נערך לאחרונה על ידי kanot; 28-11-2006 בשעה 19:27.
אין מצב שבעולם שהוא יצא מהארץ, הרבה פושעים יוצאים מהארץ עם דרכון מזוייף אבל רק הוא יוציא ת'אף מאיפה שהוא יתפסו אותו אז ללכת לנמל תעופה? קיצר הדרך היחידה שהוא יכול לצאת מפה זה רק בשחייה![]()
חחחחחחחח עלק הולכים לחפש אותו
מליון הליקופטרים בכל איזור שאתה חושב טסים עכשיו ומחפשים אותו
למה נראה לך שדווקא אתה תמצא אותו?
יש ספינות אולי?
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
הוא כנראה מתחבא באיזה בית מסתור כמה זמן הוא יכול להיות ברחוב בלי אוכל מים וכל זה??..והרבה פה אומרים שהיו הולכים איתו מכות אז ככה אני לא מאמין שאדם הכי מבוקש בארץ היה נשאר במקום אם היה שם לב שאנשים בכלל מסתכלים עליו וחושדים שזה הוא אז מפה וללכת מכות זה נראה רחוק....קשה להאמין שהוא מסתובב איפה שיש בכלל אנשים או מעט מאוד ובטח בלילה לא ביום
בואנה אתם מושפעים אחושמוטה מנמלטים
מה אתם חושבים או הכיר מישהו ספרדי שיכין לו מטוס לברוח לפנמה?
מה? צריך כל כך הרבה מאמץ כדי לצאת מהארץ?
חסר בדואים וערבים שיכולים להבריח אותו למצרים?
ילדים תינוקים...
משחקים אותה.
בני בני ילד רעעעעע
הוא ברח מהמשטרעעעעעעע
בני סלע הוא צהוב הוא צהוב !!! [=
אמממ לא נורא הבנאדם כבר בחו''ל אין מה לפחד O: כל השאר קונספירציות
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת