במילה אחת פשוטה קארטרררר,
אוליהוא טיפה דפוק אבל שחקן מדהיםם
במילה אחת פשוטה קארטרררר,
אוליהוא טיפה דפוק אבל שחקן מדהיםם
-חתימתך עברה את החוקים-
|
|
לא מסכים.
קודם כל בוא נסכים, הצוות המסייע דיי שוה, אפילו יתרון לקרטר, קיד ג'פרסון קרסטיץ', לעומת קמבי אנדרה מילר ג'יי אר סמית'
מאזן קבוצות, 8 ניצחונות 5 הפסדים דנבר, 5 ניצחונות 8 הפסדים ניו ג'רזי.
כרמלו השנה כמעט כל משחק מעל 30 נקודות ב51 אחוז מהשדה 5 ריבאונדים 4 אסיסטים, והוביל את דנבר לניצחונות על מיאמי שיקאגו הקליפרס ופעמיים כל גולדן סטייט בין השאר.
וינס קרטר לעומת זאת עם 26 נקודות 5 ריבאונדים 3 אסיסטים ב46 אחוז מהשדה.
פעמיים הפסד לפורטלד, פעמיים הפסד לסיאטל.
ואחרי פתיחה מדהימה עם רצף של 30 33 34 ו38 נקודות, פשוט לא מתייצב ונותן ערב של 15, ערב של 28 ערב של 18 באחוזים מזוויעים וערב של 25 עם 5-17 מהשדה.
קרטר שחקן לא יציב, שאתה לא יודע מה אתה מקבל ממנו בתור הסופרסטאר של הנטס, קשה לסמוך עליו מבחינה קבוצתית.
כרמלו כבר בשנה השלישית, קולע יותר, יציב יותר ומוביל את דנבר קבוצה עם פחות כשרון מהנטס למאזן טוב מאוד במערב הסופר קשה, בעוד הנטס מתקשים להשתלט על הבית האתלנטי העלוב.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אתה לא יכול לקבוע על סמך 10 משחקים יציבות
יש בכלל בעיות בנטס
והנאגטס בעליה
ואני לא חושב שזה בגלל הכוכבים שלהם
אלא הכוכבים שלהם נראים ככה בגלל שאר הקבוצה
ובכושר הנוכחי אני לא בטוח שהצוות המסייע של דנבר פחות טוב
( קרסטיץ' נהיה בדיחה .... ג'פרסון בתקופה מוזרה .. כל הקבוצה מתנדנדת )
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
טוב אני רואה הרבה תגובות אז צריך להגיב גם חח ..
קארטר הוא אוברטייד בצורה מדהימה .. לפני שנה שנתיים הוא היה מפורסם יותר מקובי או שאק או לא יודע מי כולם ידעו מי זה קארטר והכול בגלל שהוא שחקן גדול ??? אז זהו שלא בגלל שהוא ניצח תחרות הטבעות בגלל שהוא בן דוד של טימאק (טוב נו זה לא קשור ) בגלל כמה הטבעות מטורפות עשו ממנו שחקן יש עוד שחקנים שמטביעים לא פחות טוב ראיתם את הדאנק של PRICE מהקינגס על בוזר ?? אז הוא הפך לשחקן ?? לא נראה לי ..
מלו הוא העתיד של הליגה וכבר עכשיו הוא טוב מאוד תבינו שהוא הצטיין בנבחרת ארצות הברית כאשר לידו שיחקו וייד ולברון והוא נראה יותר מרשים מהם באותה אליפות..
אתם כבר השוותם מי קולע מאיפה יותר טוב ומי שומר יותר טוב ..
לסיכום מלו יוכל לשחק קריירה שלמה ולא לקבל מה שוינס קיבל מהתקשורת כל הפירסום והכול אבל זה לא אומר שהוא לא יהיה שחקן הרבה יותר טוב ממנו .. מצד שני וינס מזדקן יש פחות דאנקים למרות שכל עונה יש לו איזה משהו יפה שהוא עשה ואז זה נבחר למהלך השנה אבל לא יותר מזה ..
Indianapolis colts Champions!!!
כן,הרי ג'יי אר סמית' ידוע בזה שהוא גורם לסופרסטאר שלידו לפרוח.
ג'יי אר סמית', אחד השחקנים הבעייתים בליגה, נמצא בכושר הכי טוב בקריירה שלו,ולא יודע למה אבל לא נראה לי שזה בגלל אנדרה מילר עם כל הכבוד.
Alonh אנחנו לא מדברים על הקבוצה אלא על השחקן עצמו וכרגע העובדות מראות שכרמלו
יותר טוב מוינס ולא ניראה לי שאנדרה מילר עשה אותו כזה.
כמו שמירו אמר בכל שנה וינס מזדקן, רמת המשחק שלו יורדת אבל בגלל כמה מהלכים יפים
מחשיבים אותו לסופרסטאר ענקי רק בגלל תחרות ההטבעות בשנת 2000, שלא תבין אותי לא נכון
וינס הוא שחקן שאני מאד אוהב הוא ענק אני אוהב לראות אותו אבל זהו, יש הבדל בין שואו לשחקן
שיכול לנצח משחקים ולקלוע חוץ מלהטביע כל הזמן.
אפשר לעשות את זה יותר פשוט ..
אם אני מנהל ההוקס קבוצה בלי אוהדים ואני רואה להביא אוהדים אני מביא את קארטר שיביא קצת שואו ..
אבל אם אני מנהל קבוצה שרוצה ללכת עד הסוף או ללכת לשם עוד שנה שנתיים אז אין ספק שמלו אחד שיכול להגיע לשם ולהוביל את הקבוצה שלי ..
Indianapolis colts Champions!!!
אבל אתה יוצא מנקודת התבוננות על הגיל וזה לא ממש פייר להשוות את כרמלו לווינס מהבחינה הזאת
כרמלו עוד ילד.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תביא לי את קרטר באותו גיל כמו כרמלו, ואני לוקח את כרמלו.
הרבה יותר פוטנציאל, הרבה יותר יכולת.
קרטר! :]
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
טוב לדעת שבוחרים מנהלים גם לפי איכות.
אחלה תגובה קרטר!
טוב כולם הביעו את הדעות שלהם
אני חושב שהגיע הזמן למצ'אפ חדש =]
נעול.