חחחחחחח כל הזמן,אבל זה שאני מעתיק ממנו מקבל פחות ממני תמיד(וכל פעם שאני מעתיק אני מצטער,כי אני מגלה שמה שאני רשמתי נכון ומה שהוא סימן שגוי),אז אני לא יודע עד כמה זה שווה להעתיק![]()
חחחחחחח כל הזמן,אבל זה שאני מעתיק ממנו מקבל פחות ממני תמיד(וכל פעם שאני מעתיק אני מצטער,כי אני מגלה שמה שאני רשמתי נכון ומה שהוא סימן שגוי),אז אני לא יודע עד כמה זה שווה להעתיק![]()
|
|
לא....
פעם בלשון הסתכלתי אם זאת שלידי עשתה אותו דבר וצדקתי חחח
כשצריך
לא יוצא לי הרבה כי כל הזמן אני לא יודע שיש מבחן.
אבל אם אני יודע אז אני תמיד מכין ליף או משהו
ולפעמים יוצא לי להעתיק מאחרים אבל המפקירים האלה לא נותנים לי
ICQ 252263330
לא(גניבת דעת)
פה ושם...
לא תמיד
כשאתה מעתיק מחבר שלך
אתה מעתיק מחבר של חבר שלך
שהוא בעצם החבר של החברה של החבר של החבר שלך
והוא בעצם אידיוט חחח
חח קיצר, לא.
מחר אני כנראה הולך להעתיק ביג טיים :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ממממ לרוב כן.... אבל נגיד במבחנים בהיסטוריה ותנך וספרות וכאלה שיש חומר שצריך לזכור אז לא יעזור לך להעתיק כי כותבים מלא אתה לא תצליח להעתיק עמוד שלם אז במקרים כאלה או שמחליפים מבחנים עם משהו חכם והוא עוזר לך או שהולכים למורה אומרים לה " המורה אני חייב ללכת להשתין דחוףףף כואבת לי הבטן " או משהו כזה ואז שאתה יוצא מהכיתה אתה קורא שליף שהכנת וזהו...
לא... מקסימום אני מסתכלת בזווית העין לראות אם מי שלידי סימן אותו דבר (רק אם זה שאלה אמריקאית או עם תשובה קצרה) וזהו... אני לא יכולה להסתמך על להעתיק כי אלה שיושבים לידי תמיד יוצאים בנים :] וגם אם הייתי יושבת ליד בת לא הייתי מעתיקה ממנה..
אם מעתיקים ממני זה נחשב??(:
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)