מערכת פריצה
|
|
כל מי שאני אומר את השם שלו ראשון שיבין שזה קשור אליו.
אלכוהוליכ
לאחר שארגנך את הכוח אתה ממשיך לכיוון המכונית שנתנו לך למשימה זו ויצא לעיר הבירה.
לאחר שעת נסיעה אתה מגיעה למחסן נטוש שאתה מזהה כבסיס המחתרת, אתה יוצא מהמכונית ליפני כל שאר הכוח
ואחרי שאתה עושה צעד אחד המכונית מתפוצצת וכל חבריך נהרגים ואז אתה מבין שאין באמת עיסקה רק רצו לחסל אותך.
*(תגיד מה אתה רוצה לעשות)
אוזי
אחרי שאתה מגיע לאירלנד אתה תופס מונית בשביל להגיע לעיר הבירה, בגלל השמועה שחסן נמצא בעיר הבירה.
לאחר שאתה תופס מונית, אתה מבקש מנהג המונית לעקוב אחרי רכבו של אניני ולאחר שעת נסיעה הרכב של אניני עוצר ליד ביניין גדול בעיר הבירה
חסן יוצא מן הרכב עם עוד שני שומרי ראש חמושים והם מתחילים לרסס את המונית.
*(תגיד מה אתה הולך לעשות)
לירן ורון
אתם מגיעים הביתה לאחר יום מעייף באותו מקום כל כך הרבה זמן והולכים לישון.
יום למחרת אתם נוסעים לשדה התעופה.
ולאחר כמה שעות של טיסה אתם מגיעים לאירלנד.
שאתם יורדים אתם מקבלים מידע שאניני חסן נראה ליפני כ רבע שעה ברחוב מסויים בעיר לאחר שהיה מעורב בתקרית יירי
ואז אתם מבינים שיש עוד צדדים מעורבים במשחק.
(תגידו מה אתם הולכים לעשות)
יאללה תגיבו ונמשיך....
אני נשכב בתא האחורי של המונית מתחת למושבים, מזחל החוצה מהצד השני של המונית
אני טוען את אקדחיי, מוציא מכיס מעילי רימון הלם שולף את הניצרה וזורק לעבר חסן ושומרי ראשו.
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 17-12-2006 בשעה 23:57.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני מתעצבן,ובריצה נכנס לבסיס המחתרת ומוציא את הנשק מהכיס,נעצר,עושה יריה אחת בשביל שיהיה רעש,ומתחיל לרוץ ולירות בכל מי שאני רואה.
אוזי
לפני שאתה זורק את הרימון אתה שומע הרבה רעש של יריות וכאשר אתה זורק אתה שומע עוד קצת יריותת כאשר אתה מסתכל לראות מה קרה שם אתה רואה את כל השומרים מתים בגלל היריות של עצמם, לאחר שהם היו הילמים הם המשיכו לרסס בטעות.
אתה שומע חריקה של מכונית שנוסעת מהר ואתה מבין שזה חסן שנמלט.
(עדין המונית נשארה לידך.)
(תגיד מה אתה רוצה לעשות).
אלכוהוליכ
אתה מגיע אל תוך המחתרת אתה רואה שתיי שומרים בצד השני אחד ראה ושמע אותך בגלל הכדור שירית והוא וחבר שלו מכוונים אליך את הנשקים שלהם ואתה קולט שיש להם M16 והם מתחילים לירות אליך.
(אתם במרחק של 45 מטר אחד מה שני)
(תגיד לי מה אתה רוצה לעשות)
לירן
*דבר ראשון תפרטו תגידו מה אתם עושים , אתם רק צריכים להגיד מה אתם עושים לא לגלות לי את העתיד אני צריך להגיד לכם מה קורה.
לאחר שאתה ורון יורדים מהטיסה ואתם מקבלים את ההודעה המשטרה האמריקאית מביאה לכם מכונית יגאור שחורה מלכותית שהוכנה מראש בשבילכם ואתם נוסעים למקום בו התרחש היירי.
לאחר דקה אתם מגיעים ובמקום אתם רואים שלוש גופות שוכבות על הכביש וסימני צמיגים של שתי מכוניות בכיוון היציאה מן העיר.
מי מכם נוהג?
(תגידו מה אתם עושים)
אני פותח בריצה עם קפיצות לצדדים כדי להתחמק מהיריות ותוך כדי הריצה אני יורה בהם.
באותו השניה שאתה מתחיל לקפוץ וגם לירות אז אין לך כיוון כל כך טוב ולכן אתה לא מצליח לפגוע באף אחד מהם.
הם מצליחים לפגוע בך פגיעה ישירה ברגל , אתה עף מאחורי שתיי ארגזים שיש לידך ורואה שאין כל כך חומרה קשה ברגל ויורדים לך 20% נקודות חיים (יש לך עכשיו 80%).
השומרים מתחילים להתקדם לכיוון שלך.
(מה אתה עושה)
* חייבים שרון יגיב ואז רק אני ימשיך את ההרפתקאה.
אני בורח מהמקום על מנת לרפאות לי את הרגל.
ואחרי כמה ימים אני חוזר בלילה כשהשומרים לא עירניים ותוקף.
תמשיך לי אחרי שהוא יגיב.
אני נוהג, לירן יושב לידי.
לאן שלירן אמר, הרי אנחנו ביחד לא? לאיזור שהוא ניראה לאחרונה ועולים לבניין גובה בשביל לתצפת
דבר ראשון אתם צריכים לקראו את מה שאני אמרתי לכם...
תראה זה מה שאני אמרתי לכם :
"לאחר שאתה ולירן יורדים מהטיסה ואתם מקבלים את ההודעה המשטרה האמריקאית מביאה לכם מכונית יגאור שחורה מלכותית שהוכנה מראש בשבילכם ואתם נוסעים למקום בו התרחש היירי.
לאחר דקה אתם מגיעים ובמקום אתם רואים שלוש גופות שוכבות על הכביש וסימני צמיגים של שתי מכוניות בכיוון היציאה מן העיר."
אתם הגעתם למקום נכון אבל הוא כבר היה ריק לא היה בו אף אחד.
אתה רואה שרשום " אתם רואים סימני צמיגים של שתי מכוניות בכיוון היציאה מן העיר" , זה מה שאומר שאתם צריכים לנסוע לכיוון היציאה מן העיר, ולא להמשיך להיות באותו המקום כי חסן כבר עבר מקום ....
תקראו טוב את מה שאני אומר לכם בבקשה....
אני קם מהר מהרצפה מוצי את גופת נהג המונית מהמכונית, נכנס למונית ומתחיל במרדף אחר חסן.
נערך לאחרונה על ידי Zest; 18-12-2006 בשעה 15:14.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי