קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא יודע מה לעשות, אני חושב שאני משתגע
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-11-2007, 18:21
  2. אני חושב שאני יודע מה קורה עם TB
    על ידי Solid Snake בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-10-2006, 18:33
  3. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-10-2006, 16:17
  4. אני משתגע מפיפא צריך עזרה, כנסו בבקשה!
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 18:53
  5. אני חושב שאני מאוהב
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 04:24
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

אני חושב שאני צריך עזרה - עמוד 2

משתמש אנונימי
    אורח

תודה אחי בוא נגיד שאני כבר לא יחשוב אפילו על להתאבד (חח לפעמים טוב שאתה פחדן)
    אבל הבעיה שלי היא בעיקר שאני לא יודע לעמוד על שלי ואז תמיד קורה לי ואני משתגע אני תמיד סובל בגלל זה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של -Raz-
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    1
    נקודות
    1

אחי דבר ראשון אסור להתאבד ו
    דבר שני אסור לוותר בכזאת קלות!!!
    אתה עוד ילד שלא ראה כלום בחיים שלו אתה צריך להתגבר ...אני יודע שאולי זה יהיה קשה אבל תתאמץ!

בקשר לילדים שצצוחקים עליך אל תתייחס אליהם ואם הם צוחקים עליך תצחק גם!!כדי להראות להם שלא איכפת לך

ובקשר להורים לפי דעתי אתה צריך לתפוס איתןם בשיחה ולדבר על המצב ועל הכול!!ולהגיד מה אתה מרגיש!

ובקשר לכסף לפי דעתי כדאי ל להתחיל לעבוד{ אם אתה רוצה} ואין לך בינתיים מה לחשוש כי יש הורים שעוזרים ותומכים הם צריכים לדאוג לך ......
    ואם הבעיה ממש מרחריפה!אז לפי דעתי טיפול אצל פסיכולוג זה הדבר הכי נכון!!!

רק פסיכולוג יכול לעזור לך!!!!!

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    תוכיח

אחי אני יודע שאני לא בהרבה גדול ממך אבל תקשיב גם אני שעיר ועם חצ'קונים אז מה אני מתגלח בשפם מכונה ועוד כל מיני טיפולים לשער ופצעים אני גם שמנמן אבל אז מה יש לי מלא ידידות חברה גם אבא שלי קצת נכנס בדת ורב עם אמא שלי וגם אמא שלי לא עובדת אבל טוב לי כשההורים שלי רבים אני מיתערב מרגיע אני יוצא עם בנים אחרים ככה באו בנות ועכשיו אני לא מתבייש מאף אחד ביסודי הייתי חנון ועכשיו ההפך אתה יודע למה כי לא ויתרתי רציתי שזה ישתנה רציתי והיצלחתי תאמין לי אתה רקר מתחיל לגדול ויש הרבה ילדים שעירים אצלך הם פשוט מורידים אז תקשיב תמצא גישה שלך תהיה מצחיק עצבני סטייליסט משהוא שייחד אותך ומצא את ה"חבורה" שלך כאילו ילדים בנים ובנות חברים טובים ברור שתהיה פתוח גם לילדים מבחוץ ותתפלא מהתוצאות ועוד דבר בקשר לכסף צמצם קצת בהוצאות אתה לא תימצא עבודה בגיל הזה ואחי יש סיכוי שההורים שלך יתגרשו אבל זה לא כזה גרוע יש לי הרבה חברים עם הורים גרושים והצעה לגירושים עם זה יקרה חס וחלילה קח משמורת משותפת שתוכל לתמוך באמא שלך ותהיה גם עם אבא שלך שנישמע יותר יציב אחי תאמין לי אתה צעיר אל תחשוב על זה עכשיו אפילו.!!!

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה אחי בוא נגיד שאני כבר לא יחשוב אפילו על להתאבד (חח לפעמים טוב שאתה פחדן)
    אבל הבעיה שלי היא בעיקר שאני לא יודע לעמוד על שלי ואז תמיד קורה לי ואני משתגע אני תמיד סובל בגלל זה

תראה לעמוד על שלך זה משהו שעובדים עליו...
    זה רק אתה בתוך עצמך נקרא לזה משהו פסיכולוגי אף אחד לא יכול לעזור לך עם זה באמת..
    אבל בוא נגיד שתתחיל מהדברים הקלים יותר.. שזה בדר"כ מול אנשים שלא חשובים לך כ"כ..
    (פשוט כי יותר קל לריב איתם..) אל לאט לאט תראה שזה לא בעיה לעמוד על שלך.. ואולי יהיה וייכוח או איזה ריב.. אפילו אם זה חבר.. אבל אם הוא היה חבר אמיתי הוא יסלח.. וגם יבינו שיש לך עמוד שדרה... ואי אפשר לכופף אותך כל פעם . מול ההורים זה הרבה יותר קשה.. כי יש תעניין של הכבוד. עדין הם ההורים שלך.. ועדין זה לא נתפס שאתה תתחיל להגיד להם מה לעשות. אבל אתה תדע בסופו של דבר איך לפנות אליהם. ואמרתי לך אתה יכול להיעזר ביועצת של בית הספר..
    ומשפט ככה שלא תגיד להורים אבל תזכור אותו..:
    ההורים צריכים להתנהג יפה לילדים כי בסוף הילדים בוחרים להם את הבית אבות...=]

בקשר ללעמוד על שלך מול בנות.. זה כבר יותר ביטחון עצמי. תכניס את מה שביוטי אנג'ל (שני) אמרה לך. שבת זה בדיוק כמוך זה גם בן אדם. ותוסיף לזה את המשפט.. שתזכור אותו תמיד..."יש עוד הרבה דגים בים".. ואם זאת לא רוצה שתלך לחפש.. יש עוד מליון אחרות... אתה מבחינתך מלך העולם ואם היא לא רצתה הפסד רק שלה.
    ואתה יודע מה אפילו הייתי נותן לך המלצה לנסות עם סתם בחורות..יעני כאלו שאתה לא מכיר ולא ראית בחיים במסיבה למשל או משהו... כי זה ניסיון.. ואם תקבל מהן לא.. אז בכלל לא אמור להיות אכפת לך .. כי מי היא בכלל? ואתה לא תראה אותה עוד.. וככה תבין שגם אם מישהי אומרת לך "לא". זה לא סוף העולם.

בהצלחה.

משתמש אנונימי
    אורח

טוב תודה נורא עזרתם לי אני שמח שפתחתי ת'אשכול הזה
    תודה לכולכם אתם אנשםי טובים

משתמש כבוד האוואטר של OmeR
    שם פרטי
    פטרוז
    לייקים
    2
    נקודות
    2,599
    משפט מחץ
    What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אחי אם בנות אין לי מה לדבר
    אם בת לא מכירה אותי ממש טוב היא בחיים לא תסתכל עליי גם
    אחי גמאני חשבתי על עצמי בהתחלה :\ אבל עד שהתחלתי לצאת עם בנות והיום אני כלי כלי XD
    שאל את אלמוג
    כאילו חשבתי.. מי תצא עם מכוער כמוני ? ואז התפעלתי לגלות שהרבה תנסה להכיר אנשים ( לא חייב מהבצפר שלך בגלל שיש להם סטיגמה עליך..) עדיף לך להכיר בנות שלא מכירות אותך זה עדיף ..
    אבל עדיין... תנסה לעשות משו עם החיים שלך... אפשר לדעת בן כמה אתה?
    It's getting kind of hard to believe
    things are going to get better
    I've been drowning too long to believe
    that the tide's going to turn

And I've been living too hard to believe
    that things are going to get easier now
    I'm still trying to shake off the pain
    from the lessons I've learned

And if I see van Helsing, I swear
    to the Lord I will slay him!
    A-ha-ha-haa! Take it from me
    I swear I will let it be so! A-ha-ha-haa!!

Blood will run down his face
    when he is decapitated...aah!
    his head on my mantle is how
    I will let this world know:

.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    תוכיח

הוא אמר הוא בן 13 XD

אני יתן לך משהו מעצמי..אולי זה קשור ואולי לא..אני רוצה המווןן דברים כמו ללכת למסיבות והכל..וההורים שלי לא מסכימים וזה לא עוזר..אז אני כועס עליהם ואז רב איתם..אבל אח"כ משלים..

וגם לפעמים אינ שוכח משהו אז ההורים שלי אומרים לי שאני לא אחראי..זה מוריד מהביטחון אבל אני מחזיר להם..אפילו אם אני מתחצף..אני אומר להם שאני אחראי ואלה הם שלא אחראים..

ביסודי הייתי מאודדד מקובל..אח"כ עליתי ל-ז'..ולא הכרתי את כולם..ולא חשבתי שבנות לא ישמיו עליי..אבל תתפלא..אני שמתי פססס על כולם אם מישהו ירד עליי החזרתי לו..ונהייתי יותר מקובל..ואין מישהו שלא מכיר אותי בבצפר אם זה בשם או במראה..

דבר עם ההורים שלך..אפילו אם זה קשה..תבוא אליהם בביטחון..ותסביר להם הכלל מ-א' עד ת'!
    תאמין לי הם יבינו..ואם אבא שלך תחזיר לו באותה המידה..אם הוא אומר לך שאתה מטומטם אל תגיד לו שהוא מטומטם למה זה יגרור מריבה..אבל אתה יכול להגיד לו שאם הוא יגיד לך את המילה הזאת או דבר אחר שמעליב אז הקשר ביניכם יתנתק..[כמובן שהקשר לא יתנתק באמת פשוט תעשה כאילו..]

מקווה שהכל יסתדר..
    נערך לאחרונה על ידי דוגמן ב-c הפוזה; 27-12-2006 בשעה 17:09.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

אחי אני שיער לאללה נשבע לך גיל 14 היה לי שערות על חזה אין לך מה לתבייש זרוק זין מי הם בכלל שיזדיינו. לגבי הבנות פשוט תלך תתחיל אם אחת וזה ובסוף תהיה כלי לאללה אל תפחד מהתגובה שלהן אם תקבל דיחוי זה בקטנה גם אני קיבלתי דיחוי ומתומדדים עם זה. בקשר להורים שלהם תבוא אליהם כמו גבר עם ביטחון בשמיים תגיד להם שמעו אני לא יכול יותר עם זה שאתם כולם הזמן צועקים עלי ורבים זה נורא קשה לי ויורד לי הביטחון בגללכם ותלך תעבוד תביא כסף הביתה או לעצמך
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי תראה...

חחח אין לי כוח עכשיו לרשום מגילה כמו שהם עשו...

הייתה לי אותה בעיה כמו שלך

אני שעיר אבל רצחחחח יעני שעיר רצחחחחחחחחחחחחחח חחחח אתה לא יודע כמה
    הייתי מתבייש לצאת החוצה ולהסתובב עם אנשים

חברים שלי אמרו לי לשים זין על כולם וזה .. אבל בדוגרי? אתה לא באמת מתייחס לדברים האלה כי זה רק דיבורים..

תראה יום אחד ישבתי עם עצמי וחשבתי בו ננסה להתנהג כאילו אני ללבד בעולם ולא אכפת לי מה יחשבו עלי!
    אז לקחתי את עצמי שבאתי לבית ספר העמדתי תשיער יפה כזה באתי נקי ומצוחצח ופשוט עברתי תיום הזה!
    בלי שאפחד יגיד לי כלוםםם

תתנהג עם בנות בגסות! יעני לא מכות וזה חח שים זין תדבר מלוכך כזה לפעמים תעשה שטויות אל תיהיה ביישן, תתקע לידם גראפס ותראה שאתה שם זין...

אחרי זה התחלתי לצאת למקומות בילוי עם חברים הכרתי בנות והיום יש לי חברה!!
    תכיר חברים חדשים בבית ספר שאתה לומד בו וזהו!

קיצר נשרפה לי היד אם אתה רוצה לדבר עוד שלח לי הודעה פרטית כפרה!

מת עליך שיהיה לך שבוע טוב אחי

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect