קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חעח, קליפ:Holy Land
    על ידי Soldier בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-06-2006, 18:30
  2. HOLY FUCKKKK !!!!!! משהו מדהים כנסו!!
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 16-05-2006, 12:23
  3. 7 sins |FTP
    על ידי Anti-Hero בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 00:17
  4. !! WHAT THE FUCK!!HOLY FUCK
    על ידי איתי המאגניב בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 14:18
  5. פרסומת של בזק.... HOLY FUCKING SHIT!!!!!
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:58
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 74

[הרפתקאה] Holy Sins! - עמוד 2

White Lion
    אורח

הורדוס:
    הילד הקטן מתחיל ליבכות. ואז אומר בפנים מלאי דמעות: "אחותי... ניתקעה על העץ, אבל... אבל... אבל שניסיתי לעזור לה היא נפלה והיא לא עונה לי שאני מדבר אליה... בבקשה תעזור לי... בבקשה."

ת'רן:
    אתה פותח את המיכתב ובו כתוב:
    "ת'רן היקר,
    מזמן לא ניפגשנו או התראינו. למען האמת אני מאוד השתפרתי בקשתות והפעם אני יביס אותך בדו-קרב: ירי חץ וקשת למטרה במרחק 100 מטרים, היום בשעה 13:00 מחוץ לביתך.

בברכה ובבירכת בהצלחה

אמי ליפגורן, אוייבך המושבע מהילדות."

לאחר שקראת את המיכתב הנץ שב לתוך כלובו שבפינת החדר.

רורי:
    אתה ניכנס לחדר ובו יש את צוות המנתחים אשר כבר התחילו את עבודותיהם. לפי הניראה ניתוח בקע שרירי בצוואר.
    בפינת החדרת ליד דלת שמובילה לחדר הנתונים עומד מנהל בית החולים מסמן לך לבוא אליו.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Göregäsm
    שם פרטי
    מאי כ
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!!!

נותןכמה טיפים למנתחים בא אליו...מה עכשיו.

I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!

warhammer
    אורח

בשעה 13:00יוצא כדי להיתחרות בחץ וקשת

White Lion
    אורח

רורי:
    המנהל פותח את הדלת לתוך חדר הנתונים וסוגר אותו לאחר שאתה ניכנס. בחדר יש חלון חד-כיווני, הבחנת בו בכניסך, אך מעולם לא ידעת שזה משמש כחלון. יש באמצע החדר שולחן ושני כיסאות משני כיווניו. על השולחן מונחים כמה מיסמכים, תיקים אישיים של אנשים לפי הניראה. ישנם כמה מגירות ומחשב. "שב בבקשה." אומר המנהל בשקט, ניראה כאילו הוא מיתעפק שלא ליצעוק עליך...
    לאחר שאתם מתיישבים המנהל מעיין מעט בדפים שלפניו ולבסוף מניח אותם על השולחן וזורק אותם לעברך עם עוד תיקייה של תמונות. "מצאנו את הגופות הללו עד לפני חמש ימים." אומר המנהל כאשר הוא נישען אחורה ועוצם את עיניו. בתמונות מצולמים גופות של אנשים, למען האמת אתה בספק אם אלה אכן אנשים. הם מעוותים, יש לכמה מהם אפילו קרניים שיוצאים מהראש, לכמה מהם יש כנפיים, לאחרים יש זנב ולאחד מהם אפילו יש לשון ארוכה שהתלפפה סביבו.
    "הגופות הללו נימצאו והובאו לטיפול מידי בבית חולים זה. מידע זה נישמר בסודיות ואל לא לצאת מהחדר הזה ללא רשות
    מפקד המישמר או ראש העיר. לאחר שהבאנו אותם לבית החולים רוב גופם חזר למצבם הרגיל, אבל יש אחד שרק מתעוות יותר ויותר והוא נימצא כרגע בבניין הממשל בהסגר עם 8 שומרים בחירים. כל הגופות נימצאו לאחר, מה שעדים אמרו: 'על-טיבעי'. לכולם יש את אותו גירסא של סיפור וכולם אומרים שבור ניפתח באדמה ושקפצו ממנה הגופות הללו. בכל מיקרה קראתי לך לפה בשביל שהפגישה הזאת תיהיה חשאית ובשביל שתלך לבית הממשל ותשיג לנו את כל המידע הדרוש על 'יצור' זה. לך בימהרה לשם ותשיג את מה שאנו צריכים."
    לבסוף קם המנהל מכיסאו ויוצא אל מחוץ לחדר. המנהל אף-פעם לא היה רגוע, וזה ומיקרה זה רק החמיר את המצב בשבילו.

משתמש מכור האוואטר של Zest
    לייקים
    0
    נקודות
    200

ציטוט נכתב במקור על ידי White Lion צפיה בהודעה
    הורדוס:
    הילד הקטן מתחיל ליבכות. ואז אומר בפנים מלאי דמעות: "אחותי... ניתקעה על העץ, אבל... אבל... אבל שניסיתי לעזור לה היא נפלה והיא לא עונה לי שאני מדבר אליה... בבקשה תעזור לי... בבקשה."
    לאחר שאני רואה את הילד שהוא עצוב מאוד אז כאב לי ואני שואל אותו איפה זה קרה ? תראה לי את המקום..

לשעבר DesertWind ...

משתמש משקיע האוואטר של Göregäsm
    שם פרטי
    מאי כ
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!!!

אי מסתכל בזוועה על התמונות ואומר ו שיביא את הגפות ושיפנה לי חדר ניתוח...אני רוצה בדוק אותם בעצמי..אני לא צריך שום "ממשל"...

I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!

White Lion
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Black Wolf צפיה בהודעה
    לאחר שאני רואה את הילד שהוא עצוב מאוד אז כאב לי ואני שואל אותו איפה זה קרה ? תראה לי את המקום..
    הילד טיפה מחייך ויוצא מהמוזיאון אל עבר הפארק הקרוב. אתה יוצא אחריו ושאתה מגיע לשם אתה רואה חבורה של בני נוער בסביבות הגיל 16-18 לוקחים את הילדה הקטנה. "תחזירו לי את אחותי!" צועק הילד הקטן. אחד מהבני נוער אשר היה חמוש במקל היכה בילד בראשו והילד התעלף ולאחר מכן גם אותו לקחו. אתה רואה אותם בולכים משם עם שני הילדים הקטנים והם במרחק של 40 מטר ממך. החבורה מונה בערך 10 בני נוער...

רורי:
    המנהל כבר לא נימצא שם אבל אם אתה עובר על התמונות אתה רואה שלאחר כמה תמונות של אותו 'יצור' הוא אט אט הופך למשהו שניראה כמו חול...
    [אני מזכיר לך שכבר אף-אחד לא בחדר ואינך יודע כרגע היכן המנהל עכשיו...]

ת'רן:
    אתה עומד מחוץ לביתך בשעה 13:00 אבל אינך רואה אף לא אחד בחוץ. כבר עבר 10 דקות והשעה 13:10 ולפתע, משום מקום בחורה הניראת בגיל 25+ נוחתת ממש לפניך שעל גבה קשת הניראת גדולה וכבדה יחסית לגודלה. היא מתיישרת ואתה עכשיו רואה אותה יותר בבירור. שיער בלונדיני בוהק ארוך ופזור המגיעה לה עד הגב התחתון. עיינים ירוקות כיער, עור צחיח וביגדי קשתת פשוטים.
    "אתה מוכן ת'רן?" שואלת אותך האישה. "אתה ניראה כאילו אתה לא מזהה אותי... אני אמי..."
    נערך לאחרונה על ידי White Lion; 06-01-2007 בשעה 18:30.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני זוכר את הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין, הקבלה עוד אצ

מביט בשעון וניכנס פנימה.

משתמש מכור האוואטר של Zest
    לייקים
    0
    נקודות
    200

הורדוס מחייך לעצמו ואומר :"איזה חבורה של טיפשים"...
    לאחר שניה שהוא אומר את המשפט הזה הוא מתחיל לרוץ בטיל שאפילו הם לא יספיקו לראות אותו , לאחר שתיי שניות של ריצה הורדוס מגיע אליהם ואומר תעזבו את שניי הילדים האלה או שגורלכם יהיה הרבה יותר מר ממה שאתם חושבים לעשות לילדים האלה.
    הצעה שלי יודעים מה אני יתן לכם כמה שניות נתחיל 5...4...3...2...1...
    מחכה לתגובה שלך ואני ממשיך ...
    נערך לאחרונה על ידי Zest; 06-01-2007 בשעה 23:21.

לשעבר DesertWind ...

White Lion
    אורח

ג'יסון:
    אתה פותח את הדלת לאט וניכנס פנימה. אתה רואה שהחדר שעכשיו ניכנסת אליו הוא המישרד הכי גדול שאי פעם ראית! הקיר הנגדי של המישרד הוא מעין סלון שיש בו אפילו אח לא קטן. פה ושם יש צמחייה ובצד ימין אתה רואה את השולחן, ככל הניראה מקום עבודתו של המפקד. "אתה מאחר, ג'יסון." אומר המפקד בחביבות. המפקד עומד באמצע החדר וגופו פונה אנכית ממךץ פניו מפנות אליך. הוא בחור אשר ניראה כבן 30 ולא יום אחד יותר. שיער בלונדיני ארוך שאם הוא לא היה נימשך כלפי אחורה כאבן צהובה הניראת כמו גלים הוא היה מגיע לאורפו. עיניו הכחולות וצלולות כים מביטות בעייניך. לבוש הוא בשריון המלכותי של הארץ ולידו האחת חרב ארוכה משובצת באבנים טובות. מרכז החדר הוא למעשה זירה ובצדדיה מיבחר נשקים יפיי מראה. מגרזנים עד לפגיונות קטנים.

הורדוס:
    הנערים מסתובבים ומביטים בך. כאשר אתה מתחיל ליספור לאחור, מנהיג החבורה מיסתכל לשני צדדיו ומרמז לנערים האחרים "לטפל בך." אתה רואה כאשר אתה מגיע ל 4 שניות הוא מתיחל ללכת עם הילד הקטן על כתפו האחת ואחותו על כתפו השנייה. בפארק לפניך עומדים 9 נערים החמושים במקלות, פידיונות ואבנים. אתה מסיים ליספור את הספירה לאחור והנערים רצים לקראתך.

[הורדוס, עד כאן אני הולך איתך עד אשר אני אתקדם בעלילה של האחרים אז אל תגיב עד אשר אני יאשר זאת לך. צעד זה הכרחי לתחילת המישחק ורישום המיומנויות של כל אחד... זה יקרה לכולם...]

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    אני זוכר את הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין, הקבלה עוד אצ

ג'יסון אומר לעצמו בכל רם:"מדהים,המקום הזה ניפלא."

warhammer
    אורח

אני אומר:"אני נולדתי מוכן אמי... אני אמור להכיר אותך מאיפשהו?"

White Lion
    אורח

ג'יסון:
    באסצ' מחייך לעצמו. "תודה רבה לך, אך כפי שניראה לך, לא הזמנתי אותך לכאן בשביל ליראות את המקום, יהיה לכך זמן במועד מאוחר יותר. אבל לפני שאגיד לך את הסיבה למה קראתי לך למישרדי אליך לעבור מיבחן קטנטן... להביס אותי בדו-קרב." המפקד שוב מחייך לעצמו וסוגר את עיניו שפניו כלפי מטה. "כך לעצמך נשק מהמדפים ששם או שתישתמש בשלך... הבחירה היא שלך" [תוכל ליבחור רק נשק אחד מתוך המדפים של המפקד ואתה יכול ליבחור איזה נשק שאתה רוצה מכל סוג בסיסי לא דברים כמו רובים וכ'ו.]

ת'רן:
    אמי מיסתכלת עליך במבט מתוסכל. "אתה לא זוכר אותי? באמת?! נו הייתי צריכה לדעת שתישכח אותי אחרי כל כך הרבה זמן... היינו מבלים ביחד המון שהיינו צעירים מאוד. אביך היה חבר מאוד טוב של אבי... אביך לימד את שנינו לירות בחץ וקשת... אתה באמת לא זוכר?! היינו עושים תחרויות כל הזמן!" היא עוצרת את דבריה וניראת כאילו היא מתביישת קצת. היא מסמיקה ואומרת: "אתה... כבר ניצחת אותי 200 פעמים ברציפות... אתה לא זוכר...? אני ומישפחתי עזבנו אחרי שאבי קיבל עבודה חדשה...?" היא ניראת מאוד מבויישת ופניה הרכות מסמיקות נוראה. "אתה... לא זוכר?!" אומרת כאילו לעצמה בעוד שהיא מתאפקת לא ליבכות.

warhammer
    אורח

אני אומר:"עכשיו אני נזכר...אני מתפלא שלא זכרתי מההתחלה מצטער"(היא כוסית)?
    (ברור שאני משקר אני בכלל לא זוכר אותה)*

נ.ב
    איך היא יודעת את השם שלי?? שיניתי את השם אחרי ששכחתי הכל!!
    נערך לאחרונה על ידי warhammer; 07-01-2007 בשעה 23:38.

White Lion
    אורח

ת'רן:
    [לפי דעתי (ודעתך בתור הדמות שלך) היא כוסית רצח... חחחח]
    אמי מפסיקה לאט לאט ליבכות ומנגבת את דמעותיה ומחייכת לעברך. "אז אתה כן זוכר אותי..." היא מחבקת אותך חזק מאוד אליה ואז באיטיות היא מיסתכלת בעינייך ומתקרבת אליך יותר ויותר. אתה מרגיש את נישימותיה הקלילות, שנהפכו לכבדות מרוב התרגשותה על פניך, ואז היא עוצמת עינייה ומנשקת אותך...
    (אתה לא אמור ליזכור אותה מכיוון ש... *סיבה שרק אתה יודע עליו...*

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,796 | הודעות: 8,150,378 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect