|
|
הובה אחי..
שמע . לא חשוב כושר לא חשוב כלום.
לא סתם אומרים הכל בראש כי זה נכון, הכל בראש.. לכולם קשה רק לאחרים קשה פחות.
אל תיתן לעצמך לפרוש.. שמע אני יודע שאתה לא תשים על מה שאני יגיד ברגע שתרגיש כאבים או שכבר תרגיש שאתה לא יכול לרוץ או משו אבל בכל זאת תנסה להכניס לעצמך לראש שאתה לא עוצר וזה יעזור. שיהיה בהצלחה אחי - לא כל מי שעובר הוא תותח.. יש גם הרבה בקטע של האישיות ועמידה במשימות ואחריות. שיהיה בהצלחה גבר מי יתן ותקבל מה שאתה רוצה !
תודה כולם אני באמת גאה אני מאוד מקווה שאני יעבור את הגיבוש... נראה לי שאני מסוגל
תודה אחי .. אממ האמת היתי קצת על המדים הלבנים של חיל הים :] אבל שמע .. מטכ"ל זה חלום D:
כל הכבוד !
תמשיך להתאמן חזק גם לגיבוש
שיחקת אותה ! תתאמן רק טוב טוב למטכל כי לא מבינים את זה אבל מגיעים לשם כל אלה שהפגיזו כמוך ביום סיירות וזה ממש לא קל להתבלט שם ... גיבוש ממש לא פשוט ! תתחיל להתאמן מעכשיו ושים דגש על שקי חול יש הרבה מזהשיהיה בהצלחה
וואלה אחי... ברכות על היום סיירותיצאת שפיץ..
יפה.. עכשיו כשהחלום הזה נראה כאחד שיכול להתגשם... אתה צריך לתרגם את החלום למוטיבציה, ואת המוטיבציה להתמדה והשקעה... וכשאני אומר השקעה והתמדה אני לא מתכוון ללקבור את עצמך בחדר-כושר ולעשות מד"ס חוף מעתלית לאשקלון כל בוקר...
תדע שיהיו לך הרבה מכשולים בדרך.. לא רק פיזיים... והיכולת שלך להתמיד ולעבור אותם הם שיובילו אותך לחלום...
רק שתדע שהתיזוזים של היום סיירות הם ברמה של גדוד פחות-או-יותר... ועוד במיוחד עכשיו אחרי שהילד ההוא נהרג בגיבוש טיס... כל תיזוז נבדק בשמונה מאות עיניים... תכין את עצמך לתיזוזים קצת יותר...אמממ.... "יצירתיים" במטכ"ל... אבל זה החלום... ושום תיזוז לא עוצר חלום...
בהצלחה אחי.... בע"ה עוד שנתיים-שלוש נשמע אותך מדבר על כך שסיימת את המסלול במטכ"ל....
[רק משהו קטן על ההודעה שצוטטתי.. זה קצת מבלבל המדים הלבנים של חיל-הים...חח כן, גם אני הייתי חם על המדים האלה פעם... אבל את המדים האלה לובשים רק בטכסים רשמיים.. השבעה, סוף מסלול (סוף קורס במקרה של חובלים) שזה אומר פעמיים או שלוש במהלך כל השירות...השאר זה בז' מעאפן... סתם לידיעה..]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
נכון המדים הלבנים הם רק לטקסים :] כי זה מתלכלך מהר חח
slickskter@gmail.com
אממ כן לטכסים :] אבל נגיד שאתה בא לבצפר בטכס יום הזיכרון או משהו עם המדים הלבנים .. איזה יפה זה
תודה לובר . המוטיבציה כבר יש ממזמן והיא רק הולכת וגודלת.
והעובדה שבגיבוש יהיו עוד כאלה שהפגיזו כמוני ביום סיירות רק מחזקת אותי.
אולי אצל אחרים זה היה במשך יום אחד שהם התנהגו כמו שצריך אבל לאורך שבוע יהיה להם יותר קשה להתמיד ואצלי זה בא בטבעי ככה גדלתי וחונכתי ואני בטוח שזה נותן לי צעד קטן לפני כמה..
ובקשר לתיזוזים :] חחח יצירתיים =] מעניין כבר מה הם יכולים לתת.
ד"א למישהו יש מושג איך יודעים אם זה מטכ"ל או שלדג?
יש לך מושג בקשר למטכ"ל או שלדג HLH ?