קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-11-2008, 13:57
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 14:39
  3. ריאל בפיגור 3-1 מול אספניול
    על ידי Alonh בפורום כדורגל
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 14:38
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

ברצלונה בפיגור 0-1 מול חטאפה, הלך לכולם הטוטו - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה
    מה אתה מזיין תמוח " רואים את זה בליגה אוים את זה בליגה "

אם ליברפול המסריחה שלך כל מה שאתה יכול לעשות זה לדחוף אותה לתחת במצב שהיא נמצאת , אתה לא בעמדה לדבר על קבוצות אחרות .
    עוד מילה ואתה תקבל השעיה לחודש ואז אף אחד לא יהיה בשום עמדה... אז תשמור על הפה שלך
    ותתחיל לדבר יפה...
    barak אתה זה שמבלבל את השכל... כל החודשים האלה עד עכשיו חוץ ממשחק 1 בלבד שזה מול אתלטיקו
    מדריד, ברצלונה ניצחה עם רונאלדיניו כל משחק ומשחק... וכל משחק, אבל כל משחק היה גול 1 לפחות שלו..
    אז אל תבלבל לי את השכל עם מסי ואטו שכבר הרבה זמן לא נמצאים... בלעדיו אין ברצלונה, חד וחלק...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של ArIeL
    לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    עזבו אותכם ברצלונה זה קבוצה בושה....
    מזה כבר 2-3 משחקים אם רונאלדיניו לא משחק, ברצלונה פשוט לא מנצחת...
    כולה תלויה על שחקן אחד, וזה גועל נפש... רק רונאלדיניו לא משחק, והם לא מנצחים..
    כל מה שכתבת,בולשיט אחד גדול..
    אם היית טיפה יותר מבין בבארסה היית יודע שהיא משחקת ללא 6 שחקנים חשובים מאין כמותם
    רונאלדיניו,אטו,דקו,זאמברוטה,תוראם,מסי...
    עכשיו מה יש לך להגיד?
    זה כמו שתבוא לכל קבוצה באירופה..תוציא ממנה את השחקנים הכי טובים שלה ואז תגיד בושה...
    עלק רק רונאלדיניו לא משחק...
    שים לב מי השחקנים שלא משחקים...כולם שחקנים בינלאומיים המככבים בנבחרותיהם...
    טחחחח אחד גדול,הוא עלה עם שחקנים כמו בלאטי סילביניו אזקרו ג'יולי גודיונסן..מה אתה מצפה.
    נ.ב
    רונאלדיניו משמעותי בבארסה,אפילו משמעותי מאוד..אבל הקבוצה היא בין הטובות באירופה גם בלעדיו.
    מה תגיד לארסנל?(להזכירך פיינליסטית שנה שעברה...)
    הרי כולם יודעים שארסנל שווה לקבוצות כמו אברטון אנערף ללא הנרי...
    מה תגיד למילאן ללא קאקא?לא שהיא שווה משהו גם איתו...
    קיצר שקול כל מה שאמרת ותחשוב פעמיים...כי קישקשת פה בשכל.
    נערך לאחרונה על ידי ArIeL; 08-01-2007 בשעה 13:51.
    Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi צפיה בהודעה
    אם היית טיפה יותר מבין בבארסה היית יודע שהיא משחקת ללא 6 שחקנים חשובים מאין כמותם
    עכשיו מה יש לך להגיד?
    זה כמו שתבוא לכל קבוצה באירופה..תוציא ממנה את השחקנים הכי טובים שלה ואז תגיד בושה...
    טחחחח אחד גדול,הוא עלה עם שחקנים כמו בלאטי סילביניו אזקרו ג'יולי גודיונסן..מה אתה מצפה.
    נ.ב
    רונאלדיניו משמעותי בבארסה,אפילו משמעותי מאוד..אבל הקבוצה היא בין הטובות באירופה גם בלעדיו.

הבחור צודק.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

עכשיו מה יש לך להגיד?
    נ.ב
    אתה קשקשת בשכל... תחפש את כל המשחקים של ברצלונה העונה עם רונאלדיניו בליגה... בלי אטו
    ובלי מסי, ותבדוק מתוכם כמה שערים הוא הבקיע מתוך המשחקים, וכמה פעמים כשהוא שיחק הם ניצחו..
    שזה יוצא כמעט כולם אולי מלבד 1-2... אז אתה אל תבלבל בשכל... ואמרת שהיו חסרים טוראם ודקו...
    1. טוראם לא משחק בכלל, אז אל תבלבל בשכל, מרקז ממזמן תפס לו את ההרכב, פשוט מרקז נפצע, ולכן
    טוראם החליף אותו, אבל כשמרקז נמא טוראם לא משחק...
    2. היה משחק שבו ברצלונה סיימה תיקו 1-1 בלי רואנלדיניו, אבל עם דקו לפני חודש או פחות מול לבאנטה
    נראה לי או לא יודע בחוץ.. עכשיו אני אומר את זה כי זה גם היה המשחק היחידי שרואנדליניו לא שיחק ודקו
    כן... שלא תגיד לי שזה לא קרה, כי זה קרה פעם אחת..

אני נותן לך עובדות ולא דעות אחי....
    ומה קשור הנרי וקאקא? אני מדבר איתך על ברצלונה ורונאלדיניו כל השאר לא מעניין...
    נערך לאחרונה על ידי Desire; 08-01-2007 בשעה 14:19.

לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    הבחור צודק.
    מי?

לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

ציטוט נכתב במקור על ידי insent צפיה בהודעה
    אתה קשקשת בשכל... תחפש את כל המשחקים של ברצלונה העונה עם רונאלדיניו בליגה... בלי אטו
    ובלי מסי, ותבדוק מתוכם כמה שערים הוא הבקיע מתוך המשחקים, וכמה פעמים כשהוא שיחק הם ניצחו..
    שזה יוצא כמעט כולם אולי מלבד 1-2... אז אתה אל תבלבל בשכל... ואמרת שהיו חסרים טוראם ודקו...
    1. טוראם לא משחק בכלל, אז אל תבלבל בשכל, מרקז ממזמן תפס לו את ההרכב, פשוט מרקז נפצע, ולכן
    טוראם החליף אותו, אבל כשמרקז נמא טוראם לא משחק...
    2. היה משחק שבו ברצלונה סיימה תיקו 1-1 בלי רואנלדיניו, אבל עם דקו לפני חודש או פחות מול לבאנטה
    נראה לי או לא יודע בחוץ.. עכשיו אני אומר את זה כי זה גם היה המשחק היחידי שרואנדליניו לא שיחק ודקו
    כן... שלא תגיד לי שזה לא קרה, כי זה קרה פעם אחת..

אני נותן לך עובדות ולא דעות אחי....
    ומה קשור הנרי וקאקא? אני מדבר איתך על ברצלונה ורונאלדיניו כל השאר לא מעניין...
    שמע הנה שוב,הכל בלבולי שכל...
    רונאלדיניו לוקח על עצמו יותר דווקא בגלל שאטו ומסי פצועים...זה לגיטימי.
    לא רוצה לבדוק...צריך לזכור שבמשחקים האלה מסי תוראם זאמברוטה ודקו שיחקו עם רונאלדיניו...
    1.רואים שאתה לא מבין בבארסה(בלשון המעטה..),רייקארד דוגל בשיטת הרוטציה שלו..שיטה שאף רונאלדיניו,דקו ופויול חוו על בשרם,תוראם לא על הספסל וכמוהו רפאל מארקז...רייקארד מנהיג רוטציה ולכן אתה רואה את מארקז משחק ומשחק-שניים אחרי זה הוא על הספסל...כנ"ל זאמברוטה,אדמילסון,אינייסטה ועוד רבים וטובים.

2.אתה מדבר על משחק ספציפי...שבארסה סיימה ב1-1..נדמה לי שאתה מדבר על המשחק מול אתלטיקו מדריד אבל לא משנה...להזכירך תוראם,מסי ואטו לא היו בו...תוסיף לזה את רונאלדיניו ושוב קיבלת הרכב חסר מאוד...

התגובה שלך מאופיינת במגננה..אתה מביא דברים והשערות חסרי בסיס וטוען שאני מזבל את השכל,קרא טוב את התגובות ואולי תשכיל בענייני בארסה,אתה לא הראשון ואני מאמין שלא האחרון שיקבל ממני מילה או שתיים בנושא ברצלונה.
    :]
    תחזור לעסוק ביונייטד שלך כי נראה שאתה מבין בה יותר מאשר בבארסה תומר...
    אין טינה:].
    נערך לאחרונה על ידי ArIeL; 08-01-2007 בשעה 15:53.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

שמע הנה שוב,הכל בלבולי שכל...
    רונאלדיניו לוקח על עצמו יותר דווקא בגלל שאטו ומסי פצועים...זה לגיטימי.
    לא רוצה לבדוק...צריך לזכור שבמשחקים האלה מסי תוראם זאמברוטה ודקו שיחקו עם רונאלדיניו...
    1.רואים שאתה לא מבין בבארסה(בלשון המעטה..),רייקארד דוגל בשיטת הרוטציה שלו..שיטה שאף רונאלדיניו,דקו ופויול חוו על בשרם,תוראם לא על הספסל וכמוהו רפאל מארקז...רייקארד מנהיג רוטציה ולכן אתה רואה את מארקז משחק ומשחק-שניים אחרי זה הוא על הספסל...כנ"ל זאמברוטה,אדמילסון,אינייסטה ועוד רבים וטובים.

2.אתה מדבר על משחק ספציפי...שבארסה סיימה ב1-1..נדמה לי שאתה מדבר על המשחק מול אתלטיקו מדריד אבל לא משנה...להזכירך תוראם,מסי ואטו לא היו בו...תוסיף לזה את רונאלדיניו ושוב קיבלת הרכב חסר מאוד...

התגובה שלך מאופיינת במגננה..אתה מביא דברים והשערות חסרי בסיס וטוען שאני מזבל את השכל,קרא טוב את התגובות ואולי תשכיל בענייני בארסה,אתה לא הראשון ואני מאמין שלא האחרון שיקבל ממני מילה או שתיים בנושא ברצלונה.
    :]
    תחזור לעסוק ביונייטד שלך כי נראה שאתה מבין בה יותר מאשר בבארסה תומר...
    אין טינה:].
    אתה מתבסס על השערות, לא אני... אני מביא לך עובדות.... ולא זה לא היה מו7ל אתלטיקו מדריד כי מולם
    רונדאליניו לא שיחק, אני מדבר איתך על משחק לפני כשלושה שבועות או חודש שהיה תיקו 1-1.. דקו
    השווה את התוצאה... כמה שאתה אוהד בארסה ושאתה חושב שאתה יודע הכול, בנתיים אתה מביא לי השערות,
    ולא אני... כי ראינו את ברצלונה בלי רונאלדיניו והיא לא אותה קבוצה.. זה הכול חד וחלק... מסי, טוראם, לא
    שיחקו במשחקים האלה... זאמברוטה ודקו.. כן... אבל זה לא קשור מי שיחק.. אני מדבר על זה שמתי שרונאלידניו נמצא ברצלונה מנצחת ברוב הפעמים(בליגה, במפעלים האחרים לא מעניין)... כשהוא לא נמצא הם לא מנצחים..
    וההוכחה לכך בתוצאות של ברצלונה.... תבדוק, ותראה שאני לא טועה.. אגב שוב אני מזכיר את כל המשחקים
    שבלי אטו ובלי מסי...

barak
    אורח

אתה לא מבין משהו insent ברור שרונאלדיניו מחזיק את ברסה למה? כי כל כובד המשקל עליו אין את מסי ואטו שיורידו ממנו...
    אל תגיד לי שברסה לא שווה כלום בלי רונאלדיניו...אבל שברסה לא משחק לא עם אטו לא עם מסי לא עם דקו זה כבר שונה לגמרי!!
    תאמין לי שברסה תשחק מצויןןןןן ללא רונאלדיניו אבל אין מה לעשות חייבים את אטו ומסי וגם דקו שיעשו את העבודה במקומו...אבל שאף לא משחק ורונאלדיניו הוא היחידי שבכושר משחק אז ברור שהוא חייב להחזיק את ברסה וזה גם מה שקרה...אז נכון פה ושם גודי נתן גול ופה ושם דקו נתן עוד אחד אבל זה לא מספיק..

כמו שנגיד בארסנל הנרי ופאברגאס יפצעו ותוציא גם ליונברג מההרכב ולא יודע את רוזיצקי למה הם יהיו שווים?!?
    או מצ'לסי תוציא את באלק רובן למפארד ודרוגבה מה הם מסוגלים לעשות!?

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי barak צפיה בהודעה
    אתה לא מבין משהו insent ברור שרונאלדיניו מחזיק את ברסה למה? כי כל כובד המשקל עליו אין את מסי ואטו שיורידו ממנו...
    אל תגיד לי שברסה לא שווה כלום בלי רונאלדיניו...אבל שברסה לא משחק לא עם אטו לא עם מסי לא עם דקו זה כבר שונה לגמרי!!
    תאמין לי שברסה תשחק מצויןןןןן ללא רונאלדיניו אבל אין מה לעשות חייבים את אטו ומסי וגם דקו שיעשו את העבודה במקומו...אבל שאף לא משחק ורונאלדיניו הוא היחידי שבכושר משחק אז ברור שהוא חייב להחזיק את ברסה וזה גם מה שקרה...אז נכון פה ושם גודי נתן גול ופה ושם דקו נתן עוד אחד אבל זה לא מספיק..

כמו שנגיד בארסנל הנרי ופאברגאס יפצעו ותוציא גם ליונברג מההרכב ולא יודע את רוזיצקי למה הם יהיו שווים?!?
    או מצ'לסי תוציא את באלק רובן למפארד ודרוגבה מה הם מסוגלים לעשות!?
    רגע אתה מסכים איתי שעם רונאלדיניו, אטו, ומסי לא ישחקו הקבוצה לא שווה?..
    זה הכול.... עכשיו אמרתי שבלי רונאלדיניו במשחקים של ברצלונה גם בלי מסי ואטו אין תשובה לברצלונה..
    כלומר שעם הם לא משחקים אין בעצם מי שיבקיע גולים וכ'ו.. אבל כשרונאלדיניו נמצא גם בלי מסי ואטו
    ברצלונה מנצחת... זה הנקודה שרציתי להבהיר....

לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

אתה מבזה את עצמך תומר...
    סיכום קצר של דבריך..
    "בארסה ללא מסי אטו ררונאלדיניו ודקו לא שווה כלום"...כל הכבוד..איך הצלחת לעלות על זה לבד?
    התשובה היא..ברור שבארסה ללא השחקנים הנ"ל היא קבוצת מקומות 3-6 ולא 1-2..וברור שזו לא קבוצה שתאיים על אליפות אירופה...אבל זה תקף לכל הקבוצות...הוכחה לכך היא שבארסה היא אלופת אירופה בצדק...ולא בפוקס..כלומר עם כל השחקנים הנ"ל היא הקבוצה הטובה בעולם..וידוע שבלעדים היא לא כזו..אבל זה תקף גם לשאר השחקנים..כלומר,בארסה ללא פויול,צ'אבי,מארקז ואינייסטה גם קבוצה פחות טובה ממה שהיא...
    בארסה שתשחק עם רונאלדיניו,אטו,מסי,תוראם,זאמברוטה ודקו..אך גם עם אולגר,בלאטי,סילביניו\ג'יובאני ואן ברונקהוסט(ג'יו..)וכו',לא תיקח אליפות אירופה וכנראה שגם לא את אליפות ספרד! אתה יכול להתייחס לזה כאל משוואה..ברגע שאתה מפר אותה..התוצאות אינן טובות...בין אם המשתנה הוא רונאלדיניו אטו ומסי ביחד או בין אם הוא פויול צ'אבי ומארקז ביחד...
    לסיכום,כולם פה מנסים להראות לך איפה הטעות שלך ואתה דבק בשלך...תבין,בארסה ללא אטו ממש משחקים ספורים מתחילת העונה...ברגע שהוספת אליו את מסי...מן הסתם שרונאלדיניו ייאלץ להחזיק את הקבוצה..ביחד עם דקו,צ'אבי ועוד אחרים וטובים...ברגע שתוסיף את רונאלדיניו לאטו ומסי...הוצאת מבארסה את המחץ,את ההתלהבות והכדורגל שכ"כ מאפיין אותה...ולכן מה שאתה אומר הוא חסר כל היגיון ובסיס.
    שים לב שבמשחקים ללא רונאלדיניו..בארסה עדיין לא ספגה כמויות שערים גדולות משהיא סופגת בדרך כלל...וזאת משום שההגנה כביכול נשארה כפי שהיא..אבל כשאתה מוציא את REM מחוץ למשחק..מאיפה אתה מצפה שיגיעו השערים?זה כמו שתגיד למילאן לשחק עם בוריילו(השוואה למקרה אטו-גודיונסן)וכמו שתגיד ליונייטד לשחק עם סולשאר או עם לארסון במקום עם רוני...כמו שאנשים נוספים אמרו לך פה..כמו ברק..תוציא מיונייטד את רוני,רונאלדו וסקולס ונראה מה יהיה ממנה...
    בקיצור,לדבר זה יפה..רק עדיף שתהיה תכלית ודברי חוכמה.

אף אחד לא יזכהההה

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,286 | הודעות: 8,197,879 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect