|
|
כן אחי עד כמה שאני זוכר זה היה שיעור אנגלית שדיברנו ולא למדנו עשינו צחוקים
והוא באמצע שיעור קם לחלון וביקש ממישהו לזרוק לו עיפרון אז הסתלבטנו עליו מה הוא צריך עיפרון אם יש לו עט בשולחן
והכי מצחיק שהמורה שלנו לאנגלית צעירה יש לה אולי 28-29 גג 30 וכשיש מיבחן כל אחד אומר לחבר שלו את התשובות והיא לא רואה ולא שמה לב זה כמו שכונה
אני שולח תשובות לאדיר כתבתי לו חיבור כי הוא לא ידע איך לכתוב והכל הקיצר היא לא שמה לב
וגם חבר שלי אחר עשה היום מבחן וגיליתי לו הכול
הקיצר זו המורה שהכי קל לעבוד עליה!!!
נערך לאחרונה על ידי r_9_r_9_r_9; 08-01-2007 בשעה 22:11.
איזה שטויות זה פשוט מורה מטומטמת וגם אתה מה אכפט לך לעשות בבית?
זה אדיר אנחנו בשעור מחשבים אז מהמישתמש של רז למה אנחנו אותה כיתה
קיצר זיןןןןןןןןן מה זה הייתה אתה חח זה שישב לידי זרק תעיפרון הדבע הזה אז ביקשתי מילדים להביא חחחחחחחחחחחחח לא ידעתי זה אתה והמורה עושה לי שב שב אני עושה לה חכי מה לא עיפרון שלי לא נעים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שלום שלום לחרשן שלנו מה אתה משחק אותה כאילו אתה תיהיה איזה עורך דין מובחר מיליונר מהתחת בגלל שאתה בעיוני ואנחנו במבר
שב שב מבר זו אחלה כיתה קצת שרוטים במוח ומכניסים את כל הטמבלים בכיתה אבל אנחנו עושים בגרות מלאה בדיוק כמוך אז מה אתה משחק לי אותה שנעבוד בזבל או משהו...ימעפן יאלה לך שב בבית ותכין שעורים כל היום
היום הזונה ביקשה ממני להגיש לה את מה שעשיתי והיא רשמה לי 0+זילזול
יאללה שתלך כוס אמא שלך נמאסה עלי כבר =\
יאללה מה אתם חושבים שמבר זה כיתה של מפגרים?
לכו לעיוני בטח יותר טוב.. זה בדיוק כמו מבר רק שלומדים ערבית ופיזיקה ולומדים ים שעות
תעשו חשבון מה יותר טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי דיי איזה סיפורים הזויים יש לך חח כל פעם אני נקרע