יש חוק כזה. שלא הולכים על החברה של החבר..
אבל אם זה כבר עניין סגור בינהם. והוא לא מרגיש אלייה כלום. אתה יכול לנסות לדבר איתו..
ובהתאם לתשובה שלו תחליט..
בהצלחה!
יש חוק כזה. שלא הולכים על החברה של החבר..
אבל אם זה כבר עניין סגור בינהם. והוא לא מרגיש אלייה כלום. אתה יכול לנסות לדבר איתו..
ובהתאם לתשובה שלו תחליט..
בהצלחה!
|
|
אני לא מבין מה הבעיה...תיהיה חבר שלה....
אומנם חבר שלך..אבל מותר לך לחיות את החיים שלך...הם נפרדו...חלאס.
שמע הם נפרדו זה שהיא הייתה עם החבר שלך זה לא אומר שהיא שייכת לו מעכשיו.. זה בחורה זה לא רכוש של מי שהיה איתה.
עכשיו..
זה תלוי כמה זמן עבר מאז שהם נפרדו...
וזה תלוי כמה אתם בקשר (אתה והחבר שלך...כמה אתם חברים טובים..) ומה החבר מרגיש אליה.
אם הוא חבר טוב שלך באמת.. לך תדבר איתו... תגיד לו דוגרי.. אני רוצה את X.. יש לך בעיה עם זה שאני יהיה איתה.. כן כן.. לא לא..
ואם כן שיסביר.. שלא יחרטט אותך ואתה תידפק..
ואז אם יש לו בעיה אם זה שהיא הגיונית.. ואללה צא גבר ותתרחק ממנה עד שיעבור לו..
אבל וזה מה שנראה לי שרוב הסיכויים שלא אמור להפריע לו. לך על זה.
בהצלחה.
תשאל אותו פשוט אם הוא יגיד סבבה אז תלך על זה ואם הוא יגיד לא אז אל תשים עליו מה היא רכוש שלו אם הוא אומר לא אז הוא סתם זבל
עריכה...
עכשיו ראיתי שהוא אמר סבבה אז שיהיה לך בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי -ערן-; 14-01-2007 בשעה 21:22.
בטחחחחח אחשליי!!
אל תשים על החבר זהה למה הם כבר נפרדווו אזמה??
--EdEn.Si--
חיפה חיפה חיפה אלופההה!!
היה לי מקרה דומה.. ומניסיון אני אומר לך, תוותר על העניין.. יהיו לך עוד המון בחורות בחיים.. ולא שווה לך לפרק קשר עם חבר טוב בשביל לפתח קשר עם איזה בחורה שבמילא תיפרד ממנה בטוח לאחר כמה שבועות \ חודשים..
קשרים בגיל הזה נגמרים מהר והם לא רציניים כמו בגיל מבוגר.. ואני מציע לך לרדת מהעניין במיוחד כי זה יפריע לחבר שלך וסתם יפגע לכם בקשר..
בקיצור לדעתי - וותר.. יש עוד הרבה דגיגות בים =]
למרות שזה נשמע דיי מעצבן והכל.. תחשוב על אותה סיטואציה (שהיא לדעתי סיטואציה מאוד קשה) בהפוך על הפוך.. אם זה היה קורה לך.. מה הייתה מרגיש?
אני יגיד לך את דעתי האישית.. היה לי מקרה דומה ופשוט הרגשתי חרא ופירקתי עם החבר שעשה לי את זה את כל הקשר ואני שונא אותו עד היום ולא דיברתי איתו המון זמן אבל הוא לא רק עשה את הדבר הזה של לקחת מישהי שאני אוהב \ אהבתי.. אלה המון דברים נוספים.. כל החברים שלי שונאים אותו והוא עבר בית ספר והוא עכשיו חסר חברים הומו כזה.. אבל בכל מקרה.. אל תעשה את הטעות שהוא עשה.. (מי שסיפרתי לך עליו כרגע) כי פשוט חבל ..
מקווה שהעצה שלי עזרה לך.. ובהצלחה בהמשך =]
חבר טוב אפילו לא היה מעיז לשאול כזה דבר..
ד"א זה לא חוק.. זה פשוט היגיון וחשיבה הגיונית..
בתכל'ס מי היה רוצה שחבר טוב שלו יהיה בקשר של חברות \ כל קשר מסוים אחר עם אקסית שלו !?
בדוגרי אף אחד לא היה רוצה כזה דבר..לפחות אני לא.. זה גורם לך לרגשות כלשהן ולעצבים עצומים על החבר שלך.. אתה רק רואה אותם ביחד ואתה מתחיל להתחרפן.. אחי אל תיכנס לזה אני אומר לך תסתכל גם על מה שכתבתי בתגובה הקודמת..
בהצלחה.
ד"א בקשר לתגובה שלך..
תגיד אתה מסטול לגמריי?! אהה אז לדעתך זה אומר ש"אוי איזה מגניב לי.. החבר שלי נפרד ממישהי יאללה בו נרוץ אליה וניקח לו את האקסית שלו איזה כיף לי כיף לי" חחחח לדעתי זה חרא של יחס לחבר לעשות דבר כזה ישר אחרי שניפרדו לקחת אותה זה פשוט דבר נורא לעשות לחבר לדעתי ובכלל למה לך לקחת אותה אחת שדווקא חבר שלך היה איתה? יש מספיק בנות בעולם דווקא אותה? שהחבר ירגיש עוד רגשות מסוימים וסתם יהיו סיבוכים בקשר שלכם וכו'.. לא חבל?
לדעתי Born2Kill צודק... (אני אחד מהחברים שלו ששונאים את המסטול שעיצבן אותו ד"א)
תחשוב על מצב שחבר שלך ירצה נגיד לצאת לראות איתך סרט ועם עוד כמה חברים... ואתה לא יכול כי קבעת עם האקסית שלו לצאת... הוא יתעצבן ואתה תרגיש לא טוב עם זה..
או דוגמה אחרת שאתה איתה מתנשק מתמזמז לא יודע מה.. והוא עובר ליד... זו הרגשה לא נעימה לא לו לא לך ולא לה... הסבירות שמצב כזה יגרום לסכסוכים היא גדולה יותר מאשר שיצא מזה משהו רציני.. ולא שווה לפרק קשר ארוך עם חבר טוב ... ממש לא
זה מה שאני מנסה להסביר אבל יש אפסים שלא מבינים מה זה להיות חבר ...