נשמע חזק ביותר...האמת שאני תמיד מחפש סרטים עם תרגום מובנה
שיהיה בהצלחה...אני אנסה לתרום כמה שאני יכול![]()
נשמע חזק ביותר...האמת שאני תמיד מחפש סרטים עם תרגום מובנה
שיהיה בהצלחה...אני אנסה לתרום כמה שאני יכול![]()
|
|
בהצלחה.
אני מוכן להיות אפלואדר יש לי מהירות העלאה גבוהה 64 קילו ביט לשניה.
גם מקודד יש לי הרבה נסיון .
כמה תנאים:
-אני מעלה רק ל FTP לא לראפיד שאר שיימחק אחרי שבוע וכל החרטא האלה.
-זה לא יהיה פתוח לכל מי שיש לו 100 הודעות או משהו בסיגנון - זה יהיה פתוח רק לחברי הקבוצה עצמה.
-יהיה גם DVDR ואם למישהו פה יש קשרים למינהם שיביא קישורים של הקבוצות הישראליות האחרות. ( רק על FTP על תביאו לי חרטות )
-דבר אחרון אם זה יצליח נכנס כקבוצה ל NFORCE הישראלי - משמע סוגרים פה תפרומים של הקבוצה - פותחים ערוץ מירק.
נקווה שהמנהלים פה לא יחלקו סתם גישות .
מקובל?
נערך לאחרונה על ידי scorpion; 13-01-2007 בשעה 18:28.
הרבה דרישות הייתי אומר,
עכשיו שאלה חשובה , אם זה יהיה פתוח רק לחברי הקבוצה איך כולם יוכלו להנות מזה?
התכוונתי שרק ההורדה תיהיה פתוחה לכולם והעלאות וכו' זה רק לחברי הקבוצה , בוא נתחיל קודם לפני שנכנס לנפורס וכו'..
יש לך שרתי FTP שנותנים העלאה ללא הגבלה ? אני לא חושב שיש לנו אפשרות בחירה גדולה כ"כ..
טוב אז שלום לכל פורום אטרף?
אין לי כל כך מה להוסיף כי אור אמר את העיקר,אני רשום אצלכם בפורום כבר די הרבה זמן,הרבה זמן כדי להחליט שכן,אני יכול להקים פה קבוצה גדולה ומצליחה של שיחרורים והעלאות.
אז ככה,הקבוצה היא בעצם קבוצת שיחרורים כמו כל קבוצה שאתם מכירים,DiAMOND,ZiON,HHS,ו'כו.רק ההבדל בינינו לכולם - שאנחנו מעלים הכל ! משחקים,סרטים,תוכנות,סדרות,ובעיקר תכנים ישראלים !
חברי הקבוצה(קבוצת AtRaF) יקבלו המון "צ'ופרים" אם תרצו לקרוא לזה כך,כמו פאבים סגורים עם המון דברים טובים וחדשים רק לחברי הקבוצה,טרמינלים,גישות לאתרי הטורנטים מהטובים ביותר,ועוד הרבה הרבה הפתעות.
לפי מה שהבנתי וראיתי הרעיון הזה נוסה פה הרבה בפורום אך נכשל לאחר כמה זמן.
אני נותן את ההבטחה שלי להחזיק את הפרויקט כמה שיותר למעלה - אבל שוב,אני לא יוכל לבד ואני אצטרך את העזרה שלכם.
גם אם המהירות UPLOAD שלכם היא 4 KBS , תעלו תעלו תעלו ! כל העלאה תעזור ! משאירים את המחשב דלוק בלילה,מתעוררים בבוקר,והופ זה העלה,במילא אתם יושנים - קשה?
אז ככה לסיכום,
מי שרוצה עוד פרטים ולהתקבל לקבוצת העלאות -
286301556 - איסיקיו.
psycho , גיא.
בקשר לשאלה על המשחקים - מה חשבת?שאני יילך לחנות יישלם איזה 400 שקל על משחק יבוא הביתה ויעלה אותו ? לא. יש לי את המקורות שלי למשחקים,אני מוריד משחק לדוגמא של RELOADED,ואני רוצה להעלות אותו לאטרף,אז ככה יהיה הקרדיט :
name.of.game-AtRaF.rld
כל כך בעיה?
בקיצור,למי שיש עוד שאלות או שלא הבין משהו,מוזמן לשאול כאן או לבוא אליי לאיסיקיו.
יום טוב לכולם =]
ומי אתה שתביא תנאים לאנשים?
יש מנהלים לקבוצה, אני בטוח שהם יסתדרו בלעדיך ובלי התנאים שלך.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
שמע אני רואה שאתם לא הבנתם תעקרון .
אני אומר בוא נבנה קבוצה
מקודדים מפקססים ממלאים .
זה כולל אנשים שיש להם שרתים FTP - אנשים שסורקים ופורצים.
שאני יבין מה הקטע בקבוצה בלי FTP? בלי טרמינלים?
אני לא מתכוון לעלות ואחרי שבוע זה נמחק . ובוודאי שלא לעלות ולקודד ושאיזה ילד בן 12 נוב יוריד לי פה בלי הגבלה ויפיץ.
הגבתי סתכל למעלה...
לגיא- פסייכו... - מה זה פה מעלים מה שרוצים מה זה הדבר הזה ?
אני מדבר רק תכנים ישראלים בשביל מה אנשים פה צריכים תוכנות בלי קשר לעולם ומשחקים יש מלא מקורות לזה .
תכנים ישראלים זה בעיקר סרטים.
וחברי הקבוצה לא צריכים לקבל צ'ופרים למינהם -טרמינלים זה אמור להיות של הקבוצה אנשים מקודדים על הטרמינלים פוחים שמה FTP ומורידים.
קבוצה יכולה להיות גם 50 איש ויש פוטנציאל צריך למצוא תאנשים המתאימים פה באטרך יש הרבה משתמשים.
אתם יודעים שאני מדבר על - http://www.nforce-il.net/ - הסצינה - שניכנס לשמה נקבל גם שחרורים של קבוצות אחרות.. זה עולם אחר ואתה מדבר איתי על איזה פורום של הורדות על ראפיד שאר פתוח לכולם?
למר scorpion החכם
64 קילובייט לשניה זה לא כזההה מהיר,אז תרד קצת למטה עם האף..
וכדי לקודד לא צריך ניסיון,רק להיות עם התוכנה הנכונה ולדעת על מה ללחוץ.
וכמו שאמרתי,לקבוצה יהיו פאבים סגורים שאליהם חברי הקבוצה יוכלו להעלות,כך שאין לך בעיה.
רק בימים הקרובים אנחנו נעלה לאתרים כמו FILEHO וכאלה,כי בכל"ז,זאת ההתחלה תן לי להתארגן עם כל הדברים.
-יהיה DVDR,בקרוב.
-בסוף אנחחנו ניכנס גם לשם אל תדאג,ונדמה לי שאתה לא מנהל הקבוצה אז זה לא הענינים שלך כרגע איפה ניהיה ואיפה לא,תן לי לדאוג לענינים שלי אתה תדאג לשלך.
תודה ויום טוב.
בקשר לתגובה האחרונה שלך אליי -
תגיד לי,הקבוצות הישרליות כמו ציון(ZiON)ו-HHS,הם מעלות רק תכנים ישראלים?
אז לא,תתפלא. ואתה רוצה שאני יוכיח לך?בשניה.
לדוגמא,רוב הסרטים שאנחנו נעלה יהיו עם תירגום עברי מובנה.
ולפי מה שהבנתי אתה שואל למה אני מעלה סרטים לועזיים ולא מעלה רק ספיחס וארץ נהדרת?כי..שמעת פעם..על "נובים" או איך שתקרא לזה?לא כולם סוסים עם פול מקורות כמוך.
ועשה טובה,אל תגיד לי מה הקבוצה צריכה לקבל מה לא,ושוב אני יגיד את זה -
תתעסק בענינים שלך אני בשלי תאמין לי שאני דואג לכל מה שצריך.