זה רק אני או שמשום מה הבנתי את כל זה בשיעור תורה בכיתה ב'?
אחת הסיבות למה אני לא אתאיסט
למרות שלא ממש אכפת לי לגבי הדינוזאורים חוץ מזה שאם הם היו קיימים היום אפשר היה לקנות לאפה של איזה ברונכיזאור (הזה ששקל 75 טון אם אייתתי נכון) ב5 שקל.
זה רק אני או שמשום מה הבנתי את כל זה בשיעור תורה בכיתה ב'?
אחת הסיבות למה אני לא אתאיסט
למרות שלא ממש אכפת לי לגבי הדינוזאורים חוץ מזה שאם הם היו קיימים היום אפשר היה לקנות לאפה של איזה ברונכיזאור (הזה ששקל 75 טון אם אייתתי נכון) ב5 שקל.
ICQ 252263330
|
|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
קודם כל..היו דינוזאורים שיכלו לעוף..והיו כאלה שיכלו גם לשחות..
איפה הם??
דבר שני..
נח לא יכל לאסוף את כלל המינים הקיימים בטבע ולכן הוא אסף כנראה במקום ספציפי לא??
אז זה סותר את זה שהם נכחדו בכל העולם ע"י מבול גדול בבראשית..
אף אחד לא טיפש..אל תנסה לסתור עובדות מדעיות לפי כמה משפטים לא ברורים
הים היה גופרית , חוץ מהמקיף של תיבת נח [משנה וגמרא]
יכלו לעוף ? ואיפה היו נחים ? בים ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הכל נשמע הגיוני חוץ מזה שלפי מה שאתה אומר, חיות המים מתו אבל עם זאת ישנם עדיין דגים גדולים אפילו..
לוויתן הוא בטוח בגודל של איזה דינוזאור.. למה הוא נשאר..
היה גם חיה שאני לא זוכר את שמה שהמשיכה לחיות בזמנו , היא היית לפי הסבר הגמרא בגודל של עיר שלמה .
הלוויתן חי מפני שהם היו בסביבת התיבה, שמה שהיה סביבה נשמר .
בוא אני יגיד לך עוד פירוש נכון....
באותה תקופה האמינו המלא אלים שונים
וכמו שאתה מאמין שאלוהים ברא את כולם ושהוא אמר "ויהי אור" ויש אור
ככה האמינו חלק האנשים בסיפור שיש אל אחד שהתנינים אכלו אותו או משהו כזה
בכל מקרה משהו שקשור לתנינים
ובגלל זה הכותב של התנ"ך רצה להדגיש שאלוקים ברא את התנינים ולא האל הזה
אבי , אני מאמינה בה' באמונה שלמה ..
ואני איתך (: , כאילו בצד שלך
תראה להם כמה אתה צודק ולא הם,
אמרת שיש לך הרבה מה להגיד
ואני יודעת שיש לך הרבה מה להגיד..
אני מאמינה לך , אבל אל תתעצל לרשום
תגיד את זה !
ולהתרפצות של הר הגעש וכל החרא הזה או שנפל מטאור נערף,
אין בכלל בכלל בכלל הוכחות .. !
רק משערים ככה !
ול..Alonh
מה הבעיה שלך אנחנו אומרים לך מה לעשות ומה לשמור ומתערבים לך בחיים?!
ל-א !
לא טוב לך לא מתאים לך אל תגיב !
מי אתה בכלל שתגיד את זה?!
איזה תת רמה .. איכ גועל נפש,
אין לך זכות בכלל לזלזל בדת הזאת!
ואם אתה עושה את זה אז תשמור את זה לעצמך אל תוציא את זה!!
מ ע ע ע פ ן !
קודם כל חן , תודה רבה .. אני באמת מעריך אותך שאת איתי באותו צד ואת מבינה את האמת .
אם תראי נכון ותעשי איזה חיפון בעבר של הפורום את תראי שאני כמה וכמה פעמים התפרצתי והוצאתי הכל על הדף ..
את תראי שהיה לי דברים שרשמתי מעל הודעה אחת בגלל שלא היה מקום אבל זה לא כל כך עוזר ..
בהנושא הזה אני יכול להגיד לך , ולהגיד לכולם פה הרבה מאוד דברים אבל זה סך הכל פורום
וכל אחד שיקרא את מה שאני רושם יבין את זה אחרת .. וזה ממש לא מה שאני רוצה .
הדינוזאורים זה נושא ענק נושא ממש גדול שאם אני יושב עם בן אדם "ראש בראש" אני יכול להסביר הרבה יותר ..
אני אתייחס פה רק לאחד מכם שזה בעצם Niobie ההודעה האחרונה ..
אתה מתכוון לסיפור שאתה בטח למדת בביה"ס עם האשה שהיא חצי אדמה או חצי שמיים והתנין אכל אותה
או משהו כזה וממנה נוצר העולם , אני לא רוצה לזלזל ח"ו אבל אני לא כל כך זוכר את הסיפור כי למדתי את זה בכיתה י' ואני כבר לא לומד,
המיתוס יש לו איזה שם או משהו כזה אני לא זוכר אותו
אני שמעתי את הבולשיט הזה [סליחה] אני הייתי בשיעור והסברתי למורה ולכל מי שהיה שם בשיעור איתי
עד כמה שהמורה מדברת בלי באמת להבין או בלי אמונה או בלי בכלל להסביר נכון היא מלמדת מה שאומרים לה לא יותר מזה
היא מלמדת מה שאומרים לה , וזה הטעות הגדולה של המורים בישראל בקשר ללימודי תנך ,
שטויות שטויות ועוד שטויות ,החיות שנאמרו בתנ"ך אם תקראו יותר מהתנ"ך בלבד [משנה גמרא וכיו']
אתם תראו שיש פרשנות פרשנות של גדולים וחכמים ממני , אני אתן דוגמא , ה' ברא את היקום וממנו בעצם אנחנו חיים בעולם שלנו ...
הדינוזאורים אכן נבראו והיו קיימים אני לא מכחיש ולא אומר שלא היה שלא תבינו אותי לא נכון ,
אבל התנינים שרשומים בתנ"ך זה ממש ממש ממש לא קשור ל"פסילת מיתוס" שזה מה שמלמדים בביה"ס ,
זה קשור לבריאת ה"תנינים" בזמנו [דינוזאורים , חיות גדולות וענקיות] ההתייחסות לא אומרת לאו דווקא תנינים של חיינו ..
כמו שבשמות אם אני לא טועה רשום "המלאכים" וזאת לא הכוונה של מלאכי שמיים אלא כוהנים ..
יש הרבה הבדל הרבה מה להגיד והרבה מאוד מה להגיב ולהסביר .
שטויות במיטבם.
כל אחד מבין את זה איך שהוא רוצה, ומאמין במה שהוא רוצה.
טבעו במבול?
חצי טיפת הגיון אין בזה
לפי הידוע לנו דינזאורים היו חיות ענק שלא יכלו בשום פנים ואופן, בשום דרך לטבוע במבול.
ושחו בגובה של רדת גשם של 40 יום ו40 לילה ,וכמובן שזה לא "התאדה" ביום ..
וגם שחו במי גופרית לפי הפירוש .. נכון ? רק מסביב לתיבה יכלו לשחות .