אז איך אני מוציא אחי?
אז איך אני מוציא אחי?
|
|
ALEKSEY = אידיוט גמור.. התגובה שלך לא קשורה בכלל לדיון.. ורואים שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.. מה הקשר לאלכוהול 120% עכשיו? אתה באמת מפגר או מה?!
אתה לא יודע על מה מדובר - אל תגיב!!! אידיוט..
ו Medvednic אחי חח יפה שאתה מנסה לעזור לו אבל ליימרים לעולם לא יבינו.. בכל זאת אני אנסה:
תפתח את הקובץ הראשון או האחרון (של הקבצים שהראת בתמונה הראשונה שהבאת) עם WINRAR ואז יופיע לך קובץ ISO או BIN ו CUE.. לפי מה שראיתי בתמונות זה קובץ ISO אז תסמן אותו ואז לחץ על הכפתור EXTRACT TO ואז תבחר לאיפה אתה רוצה לחלץ את הקובץ.
אחרי שחילצת למקום כלשהו תפעיל את Daemon Tools ומשם אתה אמור להסתר.. אלה אם כן אתה לא יודע להשתמש ב Daemon Tools .. ?!
אני אסביר לך =/
תפתח תתוכנה daemon tools והיא תופיע לך ב system tray (אני מקווה שאתה יודע מה זה..) חח זה בצד למטה יופיע לך איקון קטן של התוכנה תלחץ עליה קליק ימני ואז "Virtual CD \ DVD ROM" ואז "Device 0:" או כל אחד אחר.. ואז "Mount Image" ותבחר את הקובץ ISO שחילצת.. וההתקנה תתחיל לרוץ.. תתקין תמשחק, אם יש קראק תיכנס לדיסק הוירטואלי (ב"My Computer" תראה איקון של המשחק קרוב לוודאי ותבין שזה הדיסק הוירטואלי שהתוכנה יצרה) ותעתיק משם את הקראק לתיקיה שבא התקנת את המשחק.. וזהו.
בהצלחה ליימר =]
לסיום:
![]()
וואי איזה נאחס אתה לא קולט שאני לא מצליח ללחץ את הקובץ
עריכה:
הצלחתי
ו Born2Kill דבר יפה בינתיים זה אתם שלא הבנתם אותי
נערך לאחרונה על ידי IdaN.RoX; 30-01-2007 בשעה 20:54.
אתה בסדר אני מתכוון לBorn2Kill