תנסה דלדחות
ואני לא מבין את כל אלו שיכולים להיות קרביים לא עושים את זה אתם לא מבבינים איפה אתם חיים
תנסה דלדחות
ואני לא מבין את כל אלו שיכולים להיות קרביים לא עושים את זה אתם לא מבבינים איפה אתם חיים
|
|
גם אני מתגייס ביום שלך..
מה תה מתבאס..
שטויות..
תהנה מזה..
תראה אני יודע שאתה מבין גדול כול כך שתגיד לי שאני מזיין את השכל
אבל אני דיברתי אם מישהו שהוא קצת יותר בעניין ממך והוא ביקש שאני התן לו את התאריך גיוס
בשביל שהבדוק לאן אני מתגייס 21 ביולי 2008 .
הוא אמר שזה תאריך לא סופי זאת אומרת התאריך עוד עתיד להשתנות בכמה אני לא יודע
אבל בהחלט תלוי איזה שירות צבאי אני רוצה לעשות.
בקיצור על דאגה Yellow Slider אתה עוד תקביל תאריך גיוס חדש ,בכמה התאריך הידחה אני לא יודע.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
Nועד ב באנגלית הוא כשבוע עד שלושה שבועות אחרי הבחינה האחרונה משמע שיהיה לפני הגיוס שלך.
אתה רוצה לדחות תשלח פקסים וכמה שיותר זה נכון... יכול להיות שידחו לך.
אבל כך בחשבון שאם אתה דוחה כל החברים שלך יתגייסו לפניך וכמובן ישתחררו לפניך...
חלאס להתבכיין, יא כוסית... להתאמן ולאכול טונה כמו איזה לא יודע מה אתה יכול, אבל לעשות שירות קרבי לא? מה ת'מזיין ת'מוח?
אלא אם כן אתה בן יחיד/בן למשפחה שכולה חס-וחלילה, או שתעשה צעדים כמו הורדת פרופיל, קה"ס מהקב"ן,או לא יודע מה, אתה קרבי לכל דבר ועניין, עכשיו רק נותר לך לבחור איזו מהיח"ש אתה מעדיף...
בקשר לתאריך, אני לא יודע עד כמה אתה יודע, אבל בדר"כ את י'ב מסיימים כבר בעצמאות או פסח שזה בסביבות חודש מאי. אל תדאג, הצבא לא אדיוטים, הם מתאמים עם משרד החינוך כך שהתאריך יהיה אחרי המועד ב' האחרון שיש... יש לך לפחות 3 שבועות ספייס ביניהם, באחריות... חוצמזה, גיוס אוגוסט, הוא אמנם קצת משביז בהתחלה [לא היה לי חופש, ובלה בלה בלה] אבל יש לו יתרונות ענקיים... אין לך מושג אפילו כמה...
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
זה עוד תאריך רישוני וכמו שאמרו כאן זה דבר גמיש התאריך יכול להדחות...
אם אין לך ראש להתגייס מיד לאחר הלימודים { כמוני חחח 22 ליולי } אז תדחה את הגיוס זה לא מסובך כל כך , קרבי אתה תיהיה ותאמין לי הכי טוב , ככה תצא גבר לחיים שאחרי הצבא
אתה יכול לדחות את הגיוס גם שבוע לפני כל עוד יש לך סיבה טובה
הסיבה הכי טובה היא לימודים תרשם לבגרויות ותגיד לצבא שאתה רוצה להשלים עוד
6 חברים שלי דחו ככה ויש לך ים של זמן לעשות את זה עד יולי חבר שלי דחה שלושה שבועות לפני הגיוס שלו..
אבל קח בחשבון שרוב הסיכויים שידחו לך למרץ וזה באסהה אני מתגייס במרץ ואני איבדתי משמעות לחיים מרוב חופש קח בחשבון שיהיה לך איזה 3 -4 חודשים בלי חברים כי כולם בצבא חחח זה לא קל !
עם אתה נזכר רק שבוע לפני הגיוס שלך לדחות אז רוב הסיכויים שלא ידחו לך
אתה רוצה לדחות תדחה כבר עכשיו
תגיש בקשה לדח'ש לקראת אמצע י'ב,
תגיד שאתה צריך לעשות בגרות כלשהיא מחדש ואם לא אז לא תהיה לך תעודת בגרות.
ייתנו לך בדוק.
כמעט כל מי שמבקש דחיית שרות מקבל אותה בסוף.