עצוב.
עצוב.
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
|
|
הוא גנגסטר, תזהר.
הוא במאפיית דובוני אכפת לי
מאפיית(מאפיה=מקום שאופים בו חחח)
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קרטר למה אתה מתערב?
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
חח קרטר איזה יציאה מפגרת חחחחחחחחחחחח
איזה קללות עלובות XD
חציליבילי יש לך את אחת החתימות היפותתתתתת
נעוץ אגב
טוב זזתי
ש לי מחר מבחן ואח שלי צריך תמחשב
ביי איתי![]()
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
להת איתי
אחלה ערב אנשים
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה קורה...
חיים ... יש עליות יש ירידות , ככה זה בחיים .... מחר טיול מפגר עם הכיתה שלי למוזאון הפלמ"ח הקטע הוא שזה בית ספר מטומטם אז סביר להניח שנגיע לשם רק ב11 ובשתיים עשרה וחצי כבר ניהיה צריכים להיות שוב באוטובוסחחח והכי באסה שזה טיול עם הכיתה שלי
אין לי סבלנות לפקצות האלו הן כל הזמן מתלוננות ואין לי זין לזה חבל שאנחנו לא יוצאים עם עוד כיתה
מה גם שיש לי ילד מעצבן טילים בכיתה והוא ישגע לך ת'שכל לא משנה מה כאילו הוא משקר לך ואז כשאתה אומר לו שזה לא נכון הוא עושה לך אהה נכון התבלבלתי חחח ילד מסטול חושב את עצמו חכם שהוא בעצם חורש על אנציקלופדיות ומערבב דברים הקיץ קץ לילה טוב לכל הפוקימונים למינהם אני לא זז לישון רק מכבה את המחשב
חחח אה וגם עוד ירדה בחיי היום האורטודנט החליט לשים לי כאלו גומיות על הריבועים וזה מעצבן רצח ואז אמרתי לו שזה מכאיב לי אז הוא שינה את הגומיות הבסיסיות לגומיה אחת ענקית וזה לוחץ רצח הקיצר מרבע לאחת בצהריים לא אכלתי ואני מת פה חחח אני חיי ממים ולומר את האמת זה לא משהו ! לילה טוב נקניקים
![]()
לילה טוב...
אני גם זז לישון :]