ברור שאני אקום בסוף אסור לפספס חוויה של קרטר מנסה להטביע כל התקפה ...
מה קרה לכם חח =]
חן וולקם באק מן תתחיל להגיב יותר בזמנך . איך זה שאתה ל מתייחס לגביעעעעעעעעעע גביע גביעעעע
אויאויאויאוואיויו1!!
ברור שאני אקום בסוף אסור לפספס חוויה של קרטר מנסה להטביע כל התקפה ...
מה קרה לכם חח =]
חן וולקם באק מן תתחיל להגיב יותר בזמנך . איך זה שאתה ל מתייחס לגביעעעעעעעעעע גביע גביעעעע
אויאויאויאוואיויו1!!
|
|
גביע כבוד, אני מחכה ליול"ב אחינו...
ותודה חבר'ה, באמת הרבה זמן לא הייתי פה, אין ספק שלי חסר הכדורסל.
למרות שכביכול זה הדבר שהכי מתאים לי, התחרות כישורים (יענו בוחנים את קיד אם הוא עדיין בכושר), היא פחות מעניינת מהשאר, בגלל שיש מסלול ספציפי ולא תחכום אישי, שזה היתרון בהטבעות נניח...
שנה שעברה כל כך התרגשתי מלהיות בבית שלא שמתי לה כמה האולסטאר היה לא מדהים, אז השנה אני אנסה להיות ריאלי בנושא.
בואנה אני רואה שהפרצופים לא משתנים פה, יואב, עדן, מירו, רועי , והתשובה (שאני לא מזהה, מצטער), ומוכבן אלון העתודאי שלנו, שתריך לעדכן אותי בפרטי הלימודים שלו ואיך הלך לו.
אם יש לך שאלה או בכלל אם יש משהו שאתם רוצים לדבר עליו, אני בודק הודעות פרטיות פה או באימייל, שאתם יודעים אותו טוב טוב לפי מה שאני זוכר... אם לא אז:
Mutene@gmail.com
מירו איתך בכלל לא דיברתי שנה, תעדכן אותי במה חדש....
שום אזכור למחליף שלך בפיקוח ספורט?
נעלבתי.
לא נורא אני אשב בחושך לבד.
חוץ מזה שנה שעבר היה אולסטאר לא רע, בעיקר התחרות הטבעות.
לצערי אני לא אהיה פה, נוסע בשבת בערב לסמינר של 3 ימים, יהיו לי הרבה אולסטארים בעתיד לא נורא.
תהנו.
נערך לאחרונה על ידי -Alon-; 15-02-2007 בשעה 08:47.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
"ומוכבן אלון העתודאי שלנו, שתריך לעדכן אותי בפרטי הלימודים שלו ואיך הלך לו."
או שהכוונה היא לאלונחה השני =/ ?
מה איימל חח אין לי כוח הכי טוב זה מסנג'ר טוב נו אני ישלח לך בהזדמנות .... כי רועי לא מתחבר ואין לי למי לבכות על מה שקינגס גרועים כמה שהם אפסים ועוד הרבה דברים ..............
Indianapolis colts Champions!!!
הייתי קצת הפוך אז איכשהו שכחתי אותך אלוני =\ אני מצטער...
בכל מקרה, יהיה יופי של הכל...
אולסטאר זה HAPPY HAPPY =]