קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המשחק המרכזי: הפועל ת"א - בני יהודה!
    על ידי •Red Devil• בפורום כדורגל
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-04-2007, 15:10
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 12:26
  3. בית''ר ירושלים-בני יהודה=סכום שערים 19/02
    על ידי super G בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-02-2006, 00:01
  4. בית"ר ירושלים-בני יהודה (1+)
    על ידי PerformeR בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 23:57
  5. בית"ר ירושלים-בני יהודה(+1).
    על ידי -=NFS=- בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-02-2006, 23:56
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 40

[המשחק המרכזי] בית"ר - בני יהודה - עמוד 2

football99
    אורח

טעיתי עוד 11 מחזורים נשארו קיצור בית"ר רק ארבע נקודות מעל המקום השני הכל פתוח תקחו דוגמא מחיפה של עונה קודמת סיבוב שני כבר דרסנו את הליגה עם רבע מהתקציב שלכם ואתם כולה עכשיו מתחיל סיבוב שלישי ואתם כולה ארבע נקודות מזדיינות מהמקום השני חחחח מעניין מה גאידמק יעשה ישים 300 מליון עונה הבאה כדי שיהיה אולי הפרש קצת יותר גדול מארבע נקודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

2. קישורים ממומנים

לא מבין למה כל שבוע משדרים את בית"ר..
    משחקים כאלה משעמים..
    הלוואי ששבוע הבא ישדרו נתניה נגד הפועל/מכבי ת"א..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מחר או עוד קצת זמן אני אביא פה את הרשימת משחקים החדשה, אחרי המשחקים של חיפה ושל הפועל.
    דרך אגב, טדי - בית"ר אמורה לנצח קבוצה שהיא רק 6 נק' מעל הקו האדום.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Carter צפיה בהודעה
    מחר או עוד קצת זמן אני אביא פה את הרשימת משחקים החדשה, אחרי המשחקים של חיפה ושל הפועל.
    דרך אגב, טדי - בית"ר אמורה לנצח קבוצה שהיא רק 6 נק' מעל הקו האדום.
    היא הייתה אמורה לצאת בתיקו עם הפועל פ"ת, אתה רוצה שהיא תנצח את בני יהודה?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

חוץ מהמחזור שהולך להסתים יש עוד 11 מחזורים זאת אומרת
    שמכבי חיפה , הפועל כפר סבא , הפועל ת"א , מכבי פתח תקוה היא משחקת עכשיו את ה12 לפני אחרונים .
    Siete

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

חבורה של אוהדי חיפה שלא מבינים שום דבר מהחיים שלהם...
    נראה את מכבי חיפה משחקת מול קבוצה שמסתגרת רק כדיי לא לחטוף גול, בני יהודה לא הגיעו כמעט למצבים ובית"ר מדקה 70 לחצה את בני יהודה והם הסתגרו כל כך שאי היה אפשר בכלל לשחרר בעיטה לשער...

שוונק שיחזירו אותו לברזיל ולטוטו צריך לתת הזדמנות לשחק קבוע...
    ההרכב לא צריך להיות עם גל אלברמן בכלל לא צריך 2 קשרים אחוריים, בואטנג מספיק.
    ברוכיאן ובן שושן צריכים לשחק.

כל קבוצה שמגיעה לטדי תמיד חייבת לעשות משחק הגנה, כל כך מגעיל.

ול Tip Tip אתה אידיוט... אף אוהד בית"ר פה לא אוהד אותם בגלל שגאידמק הגיע וכל הטענות הטיפשיות האלה כולם פה אוהדי בית"ר מאז ומתמיד, חיפה לקחה 3 אליפויות, השנה לא אז אתם אומרים על הקהל הגדול שתמיד היה גדול בבית"ר שהוא אוהדי הצלחות? חחחחחח
    מי שחושב ככה הוא קנאי שמחפש למצוא איזה משהו כדיי להגיד על בית"ר עזבו אותכם זה לא עובד כל ה"אוהדי הצלחות" סתם ביטוי של אידיוטים.

חחח עלק אוהדי הצלחות יאללה כל אוהדי חיפה האלה מדברים שטויות
    תסתכלו על עצמכם - מאמן לקח איתכם פעמיים אליפות - אחרי שקיבלתם מאתינו 3 בראש אתם זורקים עליו מקלות - מקללים אותו וקוראים לו להתפטר ואנחנו אוהדי הצלחות?!?
    תיהיו בריאים
    והרבה מאוהדי בית"ר תבינו שלא רק שניצן משחק הגנתי - גם יוסי פוחד לא לחטוף והוא משחק בונקראבל אני סומך עליו שיתחיל להבין שיש לנו את השחקנים שמתאימים לתת גולים ולקחת אליפות בהליכה!
    נערך לאחרונה על ידי Smoothi; 26-02-2007 בשעה 12:36.

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

באמת יוסי מזרחי עושה טעויות אבל השנה הקבוצה הזאת נבנתה, הלוואי שמישהו פה היה יודע איזה כאב ראש זה לאמן קבוצה שרק השנה נבנתה, ברור שהיא לא יציבה.
    וכן חחח אוהדי הצלחות זה כאלה שלוקחים אליפות 3 ברציפות וזורקים מקלות על המאמן אחריי שקבוצה שידוע שהיא יותר טובה שמה לכם זין בקרית אליעזר...
    קיצור נראה לי אפשר לסגור מחזור הבא בית"ר מנצחת ושוב יגידו בית"ר חזרה לעצמה ובלה בלה בלה...
    יאללה בית"ר!!!

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי tip tip צפיה בהודעה
    יודע מה שים לב כמה גרועים אתם שים לב!
    בני יהודה קבוצה כול כך עקומה פעם פוגעת חודש אחר כך לא. ואתם תקציב של 175 מיליון הוצאתם מולה 0-0 זה מראה כמה אפסים אתם.אתה לא אוהד הצלחות? אתה אין לך דעה פעם אחת אתה אומר מאמן טוב ופעם אחרת צריך לזרוק אותו. אז מה עד שהוא לא משנה את הרכב צריך לקלל אותו ולהעיף? פחחחחחח
    תראה אנחנו צולעים לאליפות אבל לכם לא תהיה אליפות.
    בוא הנה יא ילד מסכן? אתה מדבר על הקבוצה שלי? תסתכל על שלך...
    כולם ירדו על מכבי ת"א שהיא הקבוצה הכי עלובה בעולם.. עושה בונקר מול מכבי חיפה.. המשחק
    הכי משעמם היה בין חיפה למכבי ת"א אחרי הרבה מאוד שנים על מה אתה מדבר בכלל?. מרוב
    שאתם עלובים אתם מחמיצים מול שער ריק... אני אוהד הצלחות? אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע
    מי אני.. מסיק לי מסקנות מפורום? תתבגר.... ולנו תהיה אליפות תאכל את הלב שלך, ואני יצחק פה
    על כל האוהדים שיורדים עלינו ומרגישים גברים עם הקבוצות העלובות שלהם.. מכבי חיפה היחידה
    אולי שבאמת יכולה לדבר בגלל אופ"א, כל השאר מה יש לדבר? הבועל כל פעם מחפשים לי תירוצים
    למה ככה ולמה ככה.. מכבי ת"א עושה תיקו מאושרת מהחיים, בונקריסטים, אין לכם חלוצים, אין
    לכם כסף.. אין לכם כלום.. אפילו לא מזכירים אותכם כמועמדים לאליפות, ויותר דפוק המאמן שלכם ואבי
    נימני יוצאים בהצהרה שהם לא רוצים אליפות וכולם אומרים שהיחידה שמתמודדת אולי אולי זה הבועל..
    אז תפסיק לבלבל את השכל ולחשוב שאתה יודע הכול.. וכל פעם מזכיר לי את עניין התקציב.. אז בוא אני
    יזכיר לך משהו.. אנחנו מקום 1 במרחק 4 נקודות מהקבוצה שלך... אנחנו ניצחנו את מכבי ת"א בסיבוב
    הראשון ועשינו מולכם בטדי תיקו אחרי שלא התקרבתם לחצי שלנו בכלל, עשינו לכם אמבוש כזה שהרבה
    זמן לא זכרו במכבי ת"א מזה.. עשינו 0-0 אז עכשיו אנחנו עלובים? חחחח... למה מה אתם? עשיתם תיקו 1-1
    איתם מה אתה מדבר בכלל.. מחפשים לי ספונסרים מהבורגר.. מדבר לי על בית"ר.. אנחנו מקום 1? אתם
    לא? זה מה שחשוב.. כל מה שתגיד ותתרץ לא יעזור לך.. כי עכשיו אנחנו מקום 1, במרחק 4 נקודות, לעוד
    שבועיים של שקט... עד אז תחפש אותנו בסיבוב...

אנחנו מודים שאנחנו משחקים חרא בליגה
    מתי אתם אוהדי ביט"ר תודו בזה שאתם משחקים חרא ושום דבר לא ישנה את זה?

I LOVE INTER

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ~psysex~ צפיה בהודעה
    אנחנו מודים שאנחנו משחקים חרא בליגה
    מתי אתם אוהדי ביט"ר תודו בזה שאתם משחקים חרא ושום דבר לא ישנה את זה?
    מישהו אמר שאנחנו לא משחקים טוב???...
    איפה הסקת ממה שרשמנו שלא רשמנו את זה..
    אני עצמי רשמתי משחק משעמם בגלל ההרכב של המאמן, ומחצית שנייה כולם ראו לבד
    שהיה משחק הרבה יותר טוב... ולא ישנה דבר?.. כשניצחנו 3-0 שיחקנו חרא?..
    וניצחנו עוד הרבה קבוצות שיחקנו חרא? זה לא תמיד.. זה קורה לפעמים, אפילו בהרבה מקרים..
    אבל נתגבר על זה... ההבדל הגדול בינינו לשאר הקבוצות בליגה.. זה מאוד פשוט.. אנחנו מנצחים
    את הגדולות, והם לא מנצחים אותנו זה הכול.. אם היה מצב שמכבי או הבועל היו מנצחים אותנו בסיבוב
    2-1 או 1, כנ"ל חיפה היה אפשר לדבר.. אבל אף אחד לא מסוגל.. וזה לא כי אנחנו חרא, אלא כי אנחנו
    יותר טובים, אז קבלו את זה כעובדה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    בוא הנה יא ילד מסכן? אתה מדבר על הקבוצה שלי? תסתכל על שלך...
    כולם ירדו על מכבי ת"א שהיא הקבוצה הכי עלובה בעולם.. עושה בונקר מול מכבי חיפה.. המשחק
    הכי משעמם היה בין חיפה למכבי ת"א אחרי הרבה מאוד שנים על מה אתה מדבר בכלל?. מרוב
    שאתם עלובים אתם מחמיצים מול שער ריק... אני אוהד הצלחות? אתה מכיר אותי בכלל? אתה יודע
    מי אני.. מסיק לי מסקנות מפורום? תתבגר.... ולנו תהיה אליפות תאכל את הלב שלך, ואני יצחק פה
    על כל האוהדים שיורדים עלינו ומרגישים גברים עם הקבוצות העלובות שלהם.. מכבי חיפה היחידה
    אולי שבאמת יכולה לדבר בגלל אופ"א, כל השאר מה יש לדבר? הבועל כל פעם מחפשים לי תירוצים
    למה ככה ולמה ככה.. מכבי ת"א עושה תיקו מאושרת מהחיים, בונקריסטים, אין לכם חלוצים, אין
    לכם כסף.. אין לכם כלום.. אפילו לא מזכירים אותכם כמועמדים לאליפות, ויותר דפוק המאמן שלכם ואבי
    נימני יוצאים בהצהרה שהם לא רוצים אליפות וכולם אומרים שהיחידה שמתמודדת אולי אולי זה הבועל..
    אז תפסיק לבלבל את השכל ולחשוב שאתה יודע הכול.. וכל פעם מזכיר לי את עניין התקציב.. אז בוא אני
    יזכיר לך משהו.. אנחנו מקום 1 במרחק 4 נקודות מהקבוצה שלך... אנחנו ניצחנו את מכבי ת"א בסיבוב
    הראשון ועשינו מולכם בטדי תיקו אחרי שלא התקרבתם לחצי שלנו בכלל, עשינו לכם אמבוש כזה שהרבה
    זמן לא זכרו במכבי ת"א מזה.. עשינו 0-0 אז עכשיו אנחנו עלובים? חחחח... למה מה אתם? עשיתם תיקו 1-1
    איתם מה אתה מדבר בכלל.. מחפשים לי ספונסרים מהבורגר.. מדבר לי על בית"ר.. אנחנו מקום 1? אתם
    לא? זה מה שחשוב.. כל מה שתגיד ותתרץ לא יעזור לך.. כי עכשיו אנחנו מקום 1, במרחק 4 נקודות, לעוד
    שבועיים של שקט... עד אז תחפש אותנו בסיבוב...
    אתה רואה אתה בעצמך אמרת שביתר גרועים. למכבי אין כסף,אין שחקנים טובים,ויש חרא של הנהלה ומה אנחנו מקום רביעי ואתם מקום ראשון עם השחקנים הכי טובים בליגה ומוציאים תיקו אפס מול בני יהודה קבוצה שלא פוגעת ובמזל לא זיינה אותכם. חוץ מזה אני אף פעם לא בוכה שהמשחק של מכבי גרוע מחצית ראשונה וצריך להעיף את המאמן אני לא כמוך.
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tip tip צפיה בהודעה
    אתה רואה אתה בעצמך אמרת שביתר גרועים. למכבי אין כסף,אין שחקנים טובים,ויש חרא של הנהלה ומה אנחנו מקום רביעי ואתם מקום ראשון עם השחקנים הכי טובים בליגה ומוציאים תיקו אפס מול בני יהודה קבוצה שלא פוגעת ובמזל לא זיינה אותכם. חוץ מזה אני אף פעם לא בוכה שהמשחק של מכבי גרוע מחצית ראשונה וצריך להעיף את המאמן אני לא כמוך.
    אין מה לבכות זה ידוע שאתם גרועים...
    ובטח שצריך לזרוק מאמן שלא מאמין בסגל השחקנים הצעירים שלו...
    בן שושן הבקיע שבוע שעבר גול למה לא להכניס אותו, ועובדה שהוא הכניס במחצית שנייה...
    קיצר מה אני מתווכח איתך.. לך יש קבוצה עלובה, אנחנו בדרך לאליפות זהו..
    שלום....

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ירון
    לייקים
    0
    נקודות
    215
    משפט מחץ
    עיר ב-א ... עפולה

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    אין מה לבכות זה ידוע שאתם גרועים...
    ובטח שצריך לזרוק מאמן שלא מאמין בסגל השחקנים הצעירים שלו...
    בן שושן הבקיע שבוע שעבר גול למה לא להכניס אותו, ועובדה שהוא הכניס במחצית שנייה...
    קיצר מה אני מתווכח איתך.. לך יש קבוצה עלובה, אנחנו בדרך לאליפות זהו..
    שלום....
    ברור אחי בדרך לאליפות.
    שים לב לאלי ביטון הוא נכנס מהספסל ומביא גולים (לפעמים),אותו דבר בן שושן הוא נכנס במחצית רוצה להוכיח ליוסי מזרחי שהוא שחקן מצוין ורוצה קרדיט ומביא גול. חחחחח מכבי קבוצה עלובה? אבל אנחנו במקום 2 עם 4 נקודות וזה מראה כמה אתם חלשים.
    12p גאה להיות שייך
    עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

למה מזרחי עולה במשחק בית מול קבוצה עם הגנה מאוד חלשה שעולה עם חלוץ בודד עם שני קשרים אחוריים?
    בן שושן וברוכיאן היו כבר צריכים לפתוח מלכתחילה ושם את ברוכיאן בימין במקום מאחורי החלוץ ואת בן שושן בשמאל ונשאר באותו מערך שהוא פתח איתו את המשחק
    ואחרי המשחקים יוסי מזרחי אומר "קבוצות באות להסתגר וקשה לכבוש ככה", נו וזה נכון אבל אתה תגיד לקבוצות איך לשחק? הם רוצות לשחק הגנתי והם ישחקו ככה,תעשה משהו בנידון ותעלה עם הרכב יותר התקפי אבל אל תבוא בתירוצים.
    עם השחקנים הכי טובים בישראל,עם כל הכסף שיש לה בית"ר צריכה לדעת לכבוש מול הגנות מסודרות,כל פעם קבוצות עושות את זה מולה והיא לא כובשת.
    ומה עם הזר המהולל שוונקי? פשוט בושה שהוא משחק על חשבון שחקנים צעירים כמו בן שושן,יצחקי,ברוכיאן ושהם עולים עליו בכמה רמות,גם שהוא בעט הוא החמיץ מ2 מטר מול שער ריק ובעט לקורה אפילו שזה היה בנבדל זה לא משנה.
    בקיצור רק אם מזרחי ישנה את האופי שלו וישחק יותר התקפי בית"ר תצליח להרשים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,864 | הודעות: 8,173,451 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect