כיתה ח* טרוי לא משנה..ועם אני יעזוב אותם םעם מי אני יהיה עם שתי חברים וזהוא ? אני אוהב תקטע של חבורה =) וזה והצחוקים והכל אבל הם התחילו להשפיל אותי ואני מידרדר..
כיתה ח* טרוי לא משנה..ועם אני יעזוב אותם םעם מי אני יהיה עם שתי חברים וזהוא ? אני אוהב תקטע של חבורה =) וזה והצחוקים והכל אבל הם התחילו להשפיל אותי ואני מידרדר..
|
|
שתהיה בעניין אני תמיד אומר לפנים אז אול יאנ יקצת פוגע מדי פעם לא אישי חח
אבל תראה בסוף אתה תהיה כמו ילד אחד בשכבה שלי שלפניי שנה זה היה, שהוא מסתובב בחבורה של אוחצ'ות אבל הוא הכאפות שלהם והוא ממש ממש כאפות שלהם אתה לא מבין עד כמה הם משפילים אותו והוא עיוור לזה וטוב שאתה רואה את הבעיה ויש לך 2 אופציות
1.לקום מולם להגיד להם מה אתה חושב בפנים ולנסות לשנות את זה יחד איתם
2.להשתחרר מהם ולמצוא חברים חדשים אחי..ואולי יהיה יותר טוב אם אתה ועוד 2 חברים תבנו מסביבכם חבורה משלכם תאמין לי אתה כתה ח' אתה בראסמי לא מבין שבתיכון הכל מתפרק וכולם חברים של כולם (ככה זה אצלי) כל החבורות התפרקו וכולם עם כולם וככה הכי כיף ואם תבנה לך מסביבך חברים טובים שיתמכו בך ויהיו איתך תאמין לי שהשאר יבואו אחריכם...
תתרחק מהחברים האלה? אם אין לך מישהו בשכבה, תסתובב עם ילדים בשכבה מתחתיך, זה לא בושה ..
אני כיתה י' ויש לי גם חברים בכיתה ט', אבל הרוב מכיתה י'-י"א.
מה שאמרתי לך, כן תתאמן בגיל 14, ובגלל מכון כושר אתה לא תיהיה בריון, פשוט תראה שיש לך כח, כל מה שאמרתי זה כבר מנסיון כפרה, שיניתי צורת דיבור והכל הלך לטובה.
יאללה אחי שבת שלום
אתה רוצה חבורה? אצלינו זה קבוע, כמו שיש ליין של מסיבות, יש אצלינו ליין של משחקי כדורגל,
שיש משחקים טובים, פעם זה אצלי בבית פעם אצל חבר הזה פעם עוד חבר, יושבים מפצחים מנשנשים, מזמינים פיצה אם צריך, ימי שישי יושבים קבוע ביחד, אני אפילו מתארגן עכשיו חח, תאמין לי תקשיב לי קצת עם הזמן יהיה טוב.