נכתב במקור על ידי DoR TnT רוסיה גם אתה פה... יאאלה בלאגן! כן כן אני פה .... דור כפרה עלייך סילקו אותי מדאמג' תביא לי לטורנט לינצ' עם יהיה לי נק' אני יביא לך 30 נק' שיהיה לי כפרה עלייך...
נערך לאחרונה על ידי hEN.; 17-03-2007 בשעה 01:36.
לי העיפו 2 משתמשים נשארו לי 2 בלי הזמנות אבל חפיף.. TL שליטהה אני לא מביא לך כי אני יודע שאתה מזיף בטירוף ויעיפו אותי בגללך
נכתב במקור על ידי DoR TnT לי העיפו 2 משתמשים נשארו לי 2 בלי הזמנות אבל חפיף.. TL שליטהה אני לא מביא לך כי אני יודע שאתה מזיף בטירוף ויעיפו אותי בגללך עם אין לך לא נורא... וגם הפסקתי לזייף בגלל שאתה יודע מה קרה עם דמאג'.. אבל דור אני פונה ללב שלך כפרה עלייך אני חייב הזמנה ללינצ'
עלק לינץ' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרוע ואיי שמע אני לא מביא לך כי אתה תזיף נ-ק-ו-ד-ה אם הייתי יכול לבטוח בך הייתי מביא לך בחינם
דורררררררר בבקשה נו סמוך עליי.... אני כבר לא מזייף באימא שלי וגם אתה יודע טוב מאוד למה אני הפסקתי לזייף
נערך לאחרונה על ידי hEN.; 17-03-2007 בשעה 01:43.
יודע מה נגיד אני מביא לך עם איזה תוכנה אתה משתמש?
ביטורנט פרוץ\ביטורנט רגיל\bicment יש לי סך הכל שלושה אבל בין הביטורנטים אין הבדל...
בטח שיש.. עזוב לא משנה אתה יודע רק לזייף תוכנות בלי זיופים אין לך..
דור נו נשבע לך אני לא מזייף למה אני חייב אתר של טורנטים ומדאמג' עיפו תנסה אותי אני יבא לך תסיסמה למשתמש ...
הפכנו את האשכול לICQ הקיצר אני לא מביא לך כי אתה תזייף אז לא ואל תגיב פה על זה עוד!
יאלה לילה טוב לכולם חתכתי לישון
לילה טוב כולם
חח סתם, רואה קטים של הישראלים באתר של רשת...
הפירוש מאחורי הכינוי (:
מי םה עוד?
אני הולך לישון.. ליל"ט לכולם
חוקי הפורום