קודם כל, Heavyweight זה ה-טראק של האלבום הזה, פשוט מדהים!
כמו שכבר נאמר כל מולדיה במקום בדיוק בזמן הרמוניה מדהימה בקיצור חזק ביותר.
בעקרון אלבום חמוד אני שומע כמה שירים משם לא יותר מדי
קודם כל, Heavyweight זה ה-טראק של האלבום הזה, פשוט מדהים!
כמו שכבר נאמר כל מולדיה במקום בדיוק בזמן הרמוניה מדהימה בקיצור חזק ביותר.
בעקרון אלבום חמוד אני שומע כמה שירים משם לא יותר מדי
|
|
חרשתי ל-Heavyweight על המנוש
טראק מטורף
מלודיות מטורפות!
בקיצר אחד החזקים בעולם@!@!
חבל רק שהפורום הרשמי שלהם מפוצץ בביקורות מעפנות מאנשים שטוענים שהם מעריצים של אינפקטד כבר הרבה שנים
אלבום לפנים
בתכלס
כל אלה שאומרים חרא של אלבום כל היום שומעים אותו... מושפעים בעיקר.. כן כן, אני מדבר גם על המעריצים האדוקים של החבר'ה. אני גם אחד כזה, ואני גאה להגיד שמדובר באחד האלבומים היותר טובים שלהם. (מקום 4 למען האמת חחחחח...)
אבל אחי.. אחרי אלבומים כמו The Gathering, B.P Empire וקלאסיקל משרום, אפשר רק לרדת. אתה יכול לראות את זה ב-IM THE SUPERVIZOR וב-CV שיצאו אחריהם.
זה היה השיא שלהם, הקלאסה, כשהכל התחבר ויצא פשוט, כמו שאריק ברמן אומר בשיר שלו "נ-פ-ל-א".
הם הבינו שיותר גבוה בפסיכו הם לא יגיעו, וגם אני חושב ככה.. ואני חושב שאף אמן לא יגיע יותר גבוה ממה שהגיעו אינפקטד בקלאסיקל משרום.
אז הם מנסים את האלקטרוני, וזה האלבום הראשון שלהם בתור אלקטרו, ואני בטוח שבבא שלהם בע"ה הם יהיו גדולים בהרבה... ואם זה יהיה ככה, אז אלוהים! איזה אלבום אמור להיות לנו.
האמת דור שהם יכולים להגיע יותר גבוהה בפסיכו, אבל אני אישית לא רואה שום סיבה בשבילהם להתקע על אותו דבר
אמנם הם הוכיחו את עצמם, הוכיחו את עצמם מצויין
הם אחד ההרכבים שאני הכי אוהב
הלייב שלהם מעיף לי תפוני בחיי :|||
אבל הם מסוגלים ליותר מזה...
האמת שציפיתי לפסיכו חזק, וכשרק שמעתי את האלבום התאכזבתי טילים...ואז שמעתי אותו שוב והבנתי על מה מדובר
אני מקווה שהם לא יזניחו את הפסיכו
אני מצפה מהם לעוד אלקטרוניקה מעולה כמו זו אבל במקביל אני מצפה מהם גם לעוד פסיכו חדש![]()