תאמת. לנסות לסנן וללכת בדרכים עקיפות את סתם עושה לעצמך כאב ראש ותגרמי להם יותר כאב.
תגידי להם לא חד וחלק. אם תתחמקי מהמציאות ככה או ככה לא תגיעי יותר מדי רחוק, נכון שזה קשה אבל מה לעשות תתפסי ביצים ותגידי להם לא XD
תאמת. לנסות לסנן וללכת בדרכים עקיפות את סתם עושה לעצמך כאב ראש ותגרמי להם יותר כאב.
תגידי להם לא חד וחלק. אם תתחמקי מהמציאות ככה או ככה לא תגיעי יותר מדי רחוק, נכון שזה קשה אבל מה לעשות תתפסי ביצים ותגידי להם לא XD
Bring the Violence-
|
|
אולי אני אתפוס להם בביצים ואז הם יבינו חחחחח XD
אבל נורא קשה לי לומר חד וחלק... אין לי לב...
את פשוט אומרת להם בצורה פשוטה וישירה שאת לא מעוניינת.
את יכולה למרוח אותם בתירוצים ולהתחמק אבל זה מעייף רצח ובסופו של עניין הם עדיין יפגעו.
תעשי את זה חד וחלק.
חחח איזו חמודה את![]()
אני מציע לך להיות טיפה מרושעת ולהגיד שאת לא רוצה אותם וזהו.
נתפסת על בחורים עקשנים חבל"ז.
אין ברירה, תהי חייבת לפגוע בהם.
אוך, זה הכי קשה בעולם.
פשוט תתנהגי כאילו את מעוניינת במישהו אחר.. D:
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.
חחחחחחח
זה כבר הופך להיות מצחיק.
עד לאיזה שפל בן אדם יכול להגיע .
יענו מה זה לא עוזבים אותך ?
יחחי יאווו
נראלי משו לא פ'סדר בך =]
לא מבינים .. בעיה שלהם .. למה זה מציק לך ..
את עוד תתבגרי (לא יודע בת כמה את ) ותביני פשוט שבמצבים כאלה למתחילים לשנוא אנשים כאלה כי נמאס כבר ..
כלכך קשה לך פשוט להגיד להם.. ?
במקום לסנן וכל הרמיזות המפגרות האלה שאת נותנת להם =/
אז מה אם הם יעלבו.. את הרי לא רוצה אותם אז מה לעשות .. עדיף להגיד להם מאשר להמשיך תשטויות של רמיזות וסינון כי זה רק עוד יותר פוגע ומעליב שתדעי לך.. (לא מאמין שאני צריך להגיד לך ואת לא יכולה לקלוט בעצמך..)
תגידי להם וזהו.. הכי פשוט והכי טוב..
או בטלפון או פנים מול פנים תגידי שלא מתאים לך שאת לא רוצה וזהו.. אני לא מבין מה הבעיה =/ ?
חחח נראה לי היא נהנת שהם מחזרים אחריה :\
אם לא אז פשוט תגידי להם שאת לא מעוניינת תסבירי להם יפה והם צריכים להבין (אלא עם כן הם קשיי הבנה) אז תצטרכי להסביר להם בדרך יותר ברורה , אבל זה כבר משהו אחר.
אני לא מבין איפה הבעיה...
כל עוד אותם בנים לא עוברים את הקווים [כמו לנסות לנשק,לגעת וכו']
את יכולה פשוט לנפנף כזה לאותו רגע..
למשל: אחד מהם מתקשר, רוצה לבוא איתי היום לשבת למטה [אנערף?!] אם לא בא לך ולפי מה שכתבת..באמת לא בא לך..את פשוט אומרת לא...אין לי כח בלה בלה בלה ולא מסכינה בתוקף..
ככה לגבי כל מצב..
במידה והמצב מחמיר ואותו אחד עובר את הקווים, באותו רגע את פשוט אומרת..בנאדם..חלאס..אני לא מעוניינת..
לא יותר מזה.
זה לא יפגע..זה קצת ייבש..אבל מה לעשות..חיים שלך.
בפנים
אתה מקסים וזה אבל אני לא מרגישה אליך כלום ואתה סתם מבזבז את הזמן שלך
הכי טוב ישר בפנים מאשר לסנן ותו כי זה יותר פוגע לפי דעתי