אני מהמר 2-2 ורק אם יהיה הפתעה אז2-1 לישראל
אני מהמר 2-2 ורק אם יהיה הפתעה אז2-1 לישראל
|
|
ישלי הרגשה
2-1 לישראל
אבל אם נקבל גול ראשונים נאכל אותה
אני חושב שיהיה 2-0 לנו ואז איזה דקה 75 נקבל 2-1 ונהייה בונקרררררר וננצח בקושי ואולי נקבל ת'שני :X
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תתקן שוב , זה עוד לא יורו
אלא מוקדמות יורו .
מה הקשר להנהלה בכלל?
למה אתה חושב שאנחנו באים פייבורטים? אנחנו אנדרדוג למקרה שלא שמת לב והדבר היחיד שעוד חושבים שננצח זה שאנחנו משחקים בבית.
וכן אחרי שאנגליה הפסידו לקרואטיה אז תיקו זה טוב לנו.
לאנגליה בטוח יהיו עוד מעידות בהמשך הקמפיין ולמקרה שלא שמת לב גם הקבוצות שישימו במקום השני עם המאזן הטוב ביותר יעלו..ישראל תתגאה בתיקו.
ובקשר אליך GaM3oVeR. חאלס להעיר לאנשים..אתה יודע טוב מאוד שהוא התכוון למוקדמות היורו.
שמע אחי מצד אחד זה נכון מה שאתה אומר אבל מצד שני תזכור שהוא כבר מכיר את סגנון המשחק של לאמפרד, טרי וזה מאוד יכול לעזור לו.
זה שירעד לו הרגליים זה נכון אבל זה טבעי ולכל שחקן וגם לבניון ירעדו הרגליים לפני המשחק.
כמו שאמרת עדיף לו בכל מקרה לפתוח עם תמוז..אני מאמין ומקווה שאם תמוז יהיה ביום חלש סהר יכנס.
אני לא מאמינה שישראל יכולה להבקיע יותר מגול אחד במשחק הזה..אני מהמרת 3-0 לאנגליה, רוני יכבוש לפחות אחד. הלוואי שישראל תנצח, אבל אני מאוד פסימית בעניין.
לא בושה להאמין היא אומרת תאמת
אנגליה ינצחו אותנו באחת התוצאות שאני אמרתי , אין עם , ועם יש זה בנס ויש אולי 2 אחוזים שזה יקרה,
תפסתם יותר מדי מאנגליה כנבחרת חלשה
Siete
אני לא חושב שאנחנו פייבורטים אני כתבתי שאנגליה ינצחו לפי דעתי ורוני יעשה לפחות גול אחד תסתכל כמה הודעות לפני אבל מצד שני אני אומר שאנחנו צריכים להמר על כל הקופה לשחק התקפי מאוד כי אין מה להפסיד זה ידוע שאם אנחנו מפסידים אין סיכוי לעלות(כמו כל הקמפיינים שלא עלינו ככה שזה את האמת לא משהו לא רגיל שלא נעלה) ואם נעשה תיקו נצטרך לנצח את קרואטיה ואנגליה בחוץ זה נראה לך אפשרי?? ביציע העיתונות גם אמרו את זה קופמן אמר את זה שאם גומרים פה בתיקו נגמר הקמפיין כי מבחינה טכנית לא ננצח את קרואטיה ואנגליה אצלם רק שלמה שרף חושב שאפשר לעשות משהו חחח תמיד יש פה ציפיות מופרזות ובסוף מפסידים וזה מה שכנראה יקרה אלא אם כן ניתן משחק הירואי ואולי יהיה תיקו(שזה כמובן שווה להפסד) ותעשה טובה תלמד קצת לשון לא כותבים "שישימו" כותבים "שיסיימו"
מקדוניה יותר טבוה מישראל ( כנבחרת לא כליגה )
המרתי 500 נ"ק שאנגליה תנצח מקוה שישראל תנצח אבל זה לא נשמע מציאותי נכון אנגליה קבוצה בינונית
( מקלארן חרא של מאמן גם ) אחרי זה מתפלים למה הם לא מגיעים כל כך הרבה זמן לרבע גמר מונדיאל ,
עכשיו יש אליהם יותר מדי לחץ לדעתי זה שלהם בכל מקרה.
Siete
שמעו ראיתי את ההרכב שככל הנראה קשטן יציב, ואני לא רואה פה ניצחון..
יש לנו נבחרת מאוד מאוד קטנה בצורה הזו... אין לנו פה כוכבים, אין לנו מספיק מנהיגים
שינהלו את המשחק.. הגנה טל בן חיים, שפונגין, גרשון, יואב זיו - סבבה מתאים.. קישור
בנאדו ובאדיר? לאמפרד, האגריבס ולאמפרד? שליטה שלהם בכדור.. טוטו תמוז, בן שושן, בלילי?..
אני חושב שההרכב שלנו בנוי משחקנים מאוד בינוניים.. אין לנו פה מנהיגים חוץ מבניון, אבל בניון חוזר
מפציעה שלא שיחק חודש.. ראיתי בערוץ Gold את הנבחרת שלנו ב2000.. נימני, אבוקסיס, טל בנין,
רביבו, ברקוביץ', נג'ואן גרייב, כל השחקנים הגדולים.. זה פשוט לא יאומן כמה הבדל יש בין הנבחרת הזו
לבין הנבחרת הקודמת עם שלמה שרף..