ממ בשביל מה זה טוב...?
גם אני רציתי לעשות לפני כמה זמן פירסינג באיזה מקום אבל ויתרתי כי זה סתם חרטה מה צריכים אתזה..
אל תעשי ...
ממ בשביל מה זה טוב...?
גם אני רציתי לעשות לפני כמה זמן פירסינג באיזה מקום אבל ויתרתי כי זה סתם חרטה מה צריכים אתזה..
אל תעשי ...
|
|
מה אתה משווה פירסינג עם קעקוע..
ומה זאת אומרת מה תעשו אם זה ימאס?
לא תעשו כלום..
איך זה יכול להמאס בכלל?
לא שזה מפריע במשהו בחיים קעקוע.
כולה ציור על הגוף. לא מבין עדיין.
כמו שאמרתי לך תעשי של המסטיק יהיה לך יותר טוב :\
עצה שלי לא לעשות סתם טמטום :\
כל קעקוע מגעיל , הגיוני שהציור יפה אבל הקעקוע מגעיל .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
קעקוע זה דבר יפה אבל אני נגד..
זה קבוע וזה מיותר מאוד אפילו לדעתי במיוחד בגיל הזה..
אבל אם את ממש אוהבת אז סבבה..=]]
תחשבי על זה המוןןןןןןןןןן המוןן לפני שאת עושה..
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אני תמיד חושבת על עצמי כזקנה מקומטת עם קעקוע :X
וסתם ככה מה הקטע למרוד בהורים ולעשות עכשיו אם בכל מקרה תוכלי לחכות קצת ולעשות עוד שנה?
ממש לא כדי לך אני מכירה מישהי שעשתה קעקוע ואחרי שנתיים התחרטה
והיא גם מרדה בהורים שלה ...
יש לי קעקוע :]
אממ אני מכיר מישהו שיה לה קעקוע שנה וההורים שלה לא ידעו על זה![]()
slickskter@gmail.com
עם את עושה תקעקוע תחשבי טוב טוב על מה שאת עושה ולא איזה פרפר או פיה מעפנה..שיהיה לזה משהו סימלי\ריגיש וכו'..שיהיה לזה ערך מסוים בישבילך ולא ימאס לך ממנו
כמו לי...בחודשים הקרובים אני יהסוף מספיק כסף ואני עושה קעקוע על הרגל...ואני שלא ימאס לי ממנו כי מה שאני יעשה שם זה חלק נכבד מהחיים שלי
כבד לHumanMetal על התוסף הזהוכמובן מזל טוב על הזכיה בליגה
לא , אל תעשי ... לא תומך בזה ולא כלום ... אבל אני גם לא תומך בפירסינג אז איך שבה לך חחח אני פשוט לא אוהב את העובדה שאנשים פוגעים בגוף שלהם בכוונה ועוד יותר לא אוהב את העובדה שחושבים שזה יפה אחר כך ... אני מכיר הרבה אנשים עם קעקועים ורובם עשו אותם כי לא היתה להם ברירה משמע הם עברו איזה ניתוח ונישארה צלקת ענקית בגב או משהו אז הם עשו... אבל לך יש ברירה אז אני חושב שעדיף לך פשוט להתרחק מזה ....
ולסקר :
האם יש לכם קעקוע? לא
האם אתם מתכוונים לעשות קעקוע בעתיד? לא
תמיד רציתי לעשות אחד אבל אף פעם לא מצאתי את האחד הספציפי שרציתי :\
וכן, זה משהו סמלי, לא סתם להתלהב או משהו :\
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
שמעי אם את עושה קעקוע בשביל פוזה אז אל תעשי
אני חשוב שקעקוע צריך גם להביע משהו על הבן אדם משהו שהבן אדם מזדהה איתו ואוהב אותו
כמו נגיד ACAB שיש למישהו שאנ ימכיר והבן אדם באמת לא חי לפי שום מסגרת ושונא שוטרים אז זה מסמל משהו
אני דווקא כן רוצה לעשות קעקוע וגם היום כבר אפשר להוריד קעקועים בלייזר וזה לא משאיר סימן אם עשית צבעים כמו שחור כחול בסגנון הזה...
שמעי..
גם לי יש את ההתלבטות הזאת, וההורים שלי אומרים לי שאם אני רוצה אני יכול לעשות רק הם מזכירים לי את החסרונות בזה (אני בן 16 דרך אגב)..
תראי, אני עדיין לא יודע אם אני רוצה לעשות כי אני יודע שאם החלטתי שכן אז זהו, נתקעתי עם זה לכל החיים, ואפילו שאני יהיה סבא בן 60 הקעקוע הזה יישאר אצלי בגוף בתור דיו מרוח וכתם מכוער, אז אני לא יודע..
זה משו שמתלהבים ממנו כמו כל דבר ואז כשיורד הלהב אז זהו נתקעת עם זה.. אלא אם כן תרצי לעשות הורדה של זה בלייזר שזה פי 2 יותר כואב מלעשות את הקעקוע עצמו וגם זה עולה המון כסף..
קחי את כל זה בחשבון, אם בכל זאת החלטת שכן, עצה שלי, תעשי את זה במקום שלא תוכלי לראות את זה, כי כשימאס לך ממנו לא תצתרכי לראות אותו כל הזמן, נגיד תעשי בגב למעלה מצד ימין או שמאל ליד הכתף איפה שתמיד עושים (אני מקווה שאת מבינה איפה) או בכל מקום אחר שאת לא תראי אותו..
מקווה שעזרתי..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת