בגדים
עיניים שיער
וגוף
|
|
וואו..אממ...ת'אמת שקודם קודם כל..זה הפנים עיניים ושפתיים בעיקר..יחד עם האף (...שיער גם חשוב..אני עובר לרגלייםם(פטיש כזה חח) ואז כל השאר..
בדוגרי אני אומר לכם .. לא לצאת גבר וזה אני הכי אמיתי
מה שווה יופי עם אופי חרא כבר הכרתי כאלה מניסיון זה חרא
אז דבר ראשון
אופי ..
ואז פנים ..
נערך לאחרונה על ידי - oR -; 14-04-2007 בשעה 16:25.
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -
פנים עיניים אישיות [למרות שלא רואים] חח
אמממ
שיער תופס חלק גדול מאוד.
החזה :] גם...
ואז המבנה של הפנים(לא מעניין אותי הצבע של העיניים וכו')
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כבר פתחו על זה דיון מזמן..
ואני יגיד שוב חח אין כזה דבר של "קודם כל אופי" אם אין את המשיכה אחד לשני אין טעם להמשיך גם אם האופי של שני בני הזוג מאוד מתאימים וכו'.. אם נגיד אני אוהב מאוד אופי של בחורה אבל היא מכוערת מאוד לטעמי ואני לא נמשך עליה מבחינה מינית בכלל.. אין טעם לקשר..
ונתקלתי כבר במקרים שהייתי עם מישהי מאוד מכוערת אבל ממש פאקינג מכוערת אבל היא היתה ממש מותק של ילדה ובאמת היה לה אופי מדהים וממש אהבתי את האופי שלה אבל היא פשוט היתה מכוערת ברמות שלא יכלתי להיות איתה נגעלתי.. ולא נמשכתי אליה בכלל מבחינה חיצונית.. אז ניתקתי את הקשר..
ואת האמת.. אולי לפעמים אני מצטער על זה טיפה אבל אני לא יכול פשוט להיות בקשר עם מישהי שאני לא נמשך אליה כי פשוט זה לא יעבוד.. צריך שילוב של אופי ויופי..
משיכה חיצונית ומינית אחד לשני ואהבה של האופי.. רק זה יביא לזוגיות בשמים =]
בגלל זה אני אומר שברור שהאופי חשוב אבל היופי גם חשוב מאוד.. ואין כזה דבר שיופי לא חשוב ורק האופי כי זה פשוט לא הגיוני חח..
בקיצור חפרתי אבל תפנימו את הדברים שאמרתי לכם פה, יום טוב =]
אגב.. אחלה דיון =]