כי הפחדת אותה שאתה תעזוב אותה אולי?![]()
כי הפחדת אותה שאתה תעזוב אותה אולי?![]()
|
|
וואי אתה מאבד אחיזה במציאות.
מה אתה חי בסרט? אני לא מבין.
מה זה הזמנתי תור לגניקולוג?
מה זה ראיתי שהיא לא בתולה?
מה זה היא היתה שרמוטה ושיניתי אותה?
זה לא מקובל לעשות מה שאתה עושה. היא השתנה כי היא רצתה! היא הפסיקה להיות שרמוטה כי היא רצתה! כי היא ראתה ששווה לה להיות אחרת בשביל מישהו שהיא רוצה ואוהבת!
אתה, לא עשית שום דבר מלבד להיות שם לצדה כשהיא משתנה!
BIG FUCKING DEAL
היא אמרה שהיא לא בתולה אחרי שאיימת עליה שתזרוק אותה, מה ציפית שהיא תעשה?!
שהיא תגיד לבנאדם איך שהיא מכירה אותו על הרגלי הסקס שלה?
אולי אתה קרעת לה את קרום הבתולים, מאיפה ת'יכול לדעת בכלל?
אתה היית עם בחורה לפניה? ראית בעיניים שלך פעם קרום בתולים? למדת גניקולוגיה ועכשיו אתה מומחה?
ואני מסכים עם אמיר, זה שהיא שכבה אם מישהו לא עושה אותה מפלצת!
בני אדם טועים, ואולי היא בכלל רצתה, אולי היה לה טוב, אולי זו לא טעות בשבילה!
תחזור למציאות, צא מהסרטים שלך ותמשיכו להיות ביחד.
לא מבין מה עובר לך בראש בכלל.
פאק אחי אני רואה מה אתה רושם..ואני בידיוק כמוך...אני לא ינסה לעודד אותך כי אני לא יכול..זה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות...עם חברה שלי לשעבר שאני גרמתי לה להשבע שהיא לא בתולה, בסוף קרה המצב שלך קרה, וכמה סרטים רצו לי בראש אתה לא מאמין.
תאמינו לי שזה ייקרה לכם אתם תתבאסו בידיוק כמוהו..לחשוב על דברים שחברה שלך עשתה לפני..אבל אחי תתעודד בזה שהחדרת אצבעות לא חייבת לקרוע את הקרום.
אולי היא הביאה ביד ? :\
דחפה לשם מג'יק מארקר אנאערף מה
ראיתי את הכותרת
חשבתי בדוק כל המשפחה שלך מתה
ראיתי חברה
אמרתי .. איזה לחוץ .. חברה שלו זרקה אותו מזה הוא רוצה להתאבד?
אבל מה .. מסתבר שזה הדבר הכי קטנוני שיכול להיות
באמא שלך ... תתגבר על זה ותעבור הלאה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אתה סתם נכנס לסרטים.. דחפת לה אצבעות אז היא לא בתולה?
צריך משהו הרבה יותר עבה מאצבעות ויותר ארוך מאצבעות בשביל לבדוק או היא בתולה או לא או בשביל לקרוע לה..
יש כאלה שיש להן קרום ממש צר ויש כאלה שהקרום שלהן ממש רחב ובגלל זה בפעם הראשונה כמעט ולא כואב להן..
העניין של הדימום של בתולה הוא לא תמיד 100%..
מזותומרת.. יש כאלו שידממו מכל דבר.
יש כאלו שידממו רק מאצבעות ויש כאלו שמיותר...(חדירה רצינית יותר..)
יש כאלו שידממו רק בפעם הראשונה.. ויש כאלו שגם בשלישית, רביעית.. וחמישית..
אני לא מאמין שהיא תשקר לך. בנות בד"כ לא משקרות בקטע הזה כי הן יודעות שהן אמורות לדמם ולהבדיל מבנים "יכולים" לראות שהן לא בתולות..
ה"יכולים" במרכאות בגלל מה שאמרתי מקודם, כל אחת זה משתנה זה עניין גנטי.
איזה ילדדדדדד נסחףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה אתה מתשגע אחי
אז היא לא בתולה מה אתה עףף????
ותאמין לי עדיף לך
קבעת תור לגניקולוג?~!?!?!@?#?!?!?!?
מה אתה (סוריש אני אומר את זה ) שפוי1?<!?!??!?!
א'.. אם הייתי במקומה ובקטע הזה לא היית מאמין לי והולך איתי ראש בראש.. הייתי אומר לך סבבה.. נזרום אולי הוא לא מבין באמת שיש כזה דבר חור רחב חור צר..
אבל גניקולוג? ברגע שהיית אומר לי את זה .. בזה הרגע אני במקומה הייתי מעיף אותך לטיזי..
חוסר אמון מוחלט.. מה ייקרה כשזה יהיה דברים יותר מסובכים מיזה? ובזמן היותר רחוק לא אחרי 3 חודשים ?
תתעשת אחי קח את עצמך ביידים.. אתה הולך על חבל דק מאוד.. דק מאוד היא יכולה להעיף אותךב גלל זה ובמקומה הייתץי עושה את אותו דבר..
ותחשוב שלכולם יש את העבר שלהם.. כולם עשו משהו לפני במיוחד בגיל הזה של80% מאתנו היה לו מישהי בעבר והם עשו דברים.. ולכולם יש עבר. זה שהיא עשתה סקס כבר ושכבה עם מישהו ( ואתה אולי לא .. לא יודע .. סתם אני אומר ) ואתה לא .. לא עושה אותה מפלצת או שרמוטה או שרלילה.. לך תדע מה היה.. אסור לחפור בעבר של הפרטנר.. זו טעות חבל על הזמן.. תאמין לי מנסיון על הבשר שלי חפרתי בשל האקסית שלי ולא נגמר טוב הקטע הזה.. ריב עצבני.. מה שהיה היה.. תשאל שאלותס מליות.. בתולה לא בתולה.. וזהו
אל תחפ]ור עוד יותר בנושא הזה..
וואלה אתם צודקים יצאתי טיפש גמורררר
אנילא יודע מה לעשות ניראה אולי נבליג על זה.........
וואוו עכשיו כשאני חושב על זה אתם צצודקיםם!!! זה לא ביגל דיל ויכול להיות מלא מלא דברים
בתהליכי פרישה מאטרף.
אפשר לחשוב אחי..
שמע ככה זה בנות.. אז היא לא בתולה.. חפיף דלג על זה ותמשיכו את הקשר.. חוץ מזה איך אתה יכול להיות ב 100% שע"י זה שהחדרת לה אצבעות בדקת בדיוק אם היא בתולה או לא.. תעשה טובה אחי אתה לא איזה דוקטור וזה לא כזה משנה.. תתעלם מזה מה אתה עושה מזה כזה סיפור אחי..
יאללה אחי בהצלחה שיהיה לכם ויום טוב =]