תנוח שבועיים
תנוח שבועיים
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
הוא לא טועה בהרבה,חוץ מהעניין של התמותו..
איך אתם יכולים להתסכל החוצה כשבבית מסריח..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אתה ילד עצוב ביותר...
תראה על מה אתם מדברים פה על אנשים מאפריקה את מי זה מעניין? מה אתם דבעים או שאתם עושים צחוק?
היה לנו פה מלחמה, גאידמק עשה עיר אוהלים בשביל כל הצפון, שדרות נהנו ממלונות, אנשים שחולים בסרטן, כל
האירגונים כמו יום טוב, וילידו ריטי וכ'ו, הוא תורם 2-3 מיליון, להפועל בני סכנין הוא תורם כסף, על מה אתה מדברים
פה אנשים?.. אתם מזיינים תשכל ברמות תסלחו לי.. שילך ימכור לאפריקאים מה הוא רוצה, את מי זה מעניין, תסתכלו
על המדינה שלכם, ולא על כדורגל, ולא אפריקה, ולא על מה שסביב.. למה אתם חושבים שתמיד הכול קשור בבית"ר,
זה בלי קשר לחיים... וSolid אטתה בכלל פרוש לדוקים.. מה אתה משחק לי אותה נציג מהאו"ם תגיד לי.. הוא הורג אנשים
באפריקה, ומאנגולה, והוא ככה והוא ככה.. קודם כל הוא מוכר נשק לאפריקאים כמו שרבין נתן נשק בחינם בעזה, Gameover צדק ב100%, דבר שני, אתה ממשפחת האו"ם שזה אכפת לך.. לארה"ב ולכל העולם לא מעניין מהמקום הזה, האו"ם עצמו
מוכר נשק לכל אפריקה, לא אכפת לאף אחד, ואתם נטפלים בגאידמק, שיעזור למדינה שלנו, ועזבו אותנו בשקט.. ותאמין לי
גם אם הוא לא יהיה בבית"ר, תמיד יהיו יותר אוהדים לבית"ר מהבועל, תמיד לבית"ר יהיה מועדון גדול, ותמיד יבוא מישהו
ויקח אותה, כי אם זכור לי, לפני כ3 שנים אתם הייתם במצב שלנו במקום 10 עם תקציב של שקל, אחרי שצחקתם עלינו..
אז תעשה לי טובה ולקשר כל דבר לכדורגל, ולא רק אתה אלא מי שפה, ותתרכזו מה שהוא עושה מסביב...