קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-08-2007, 07:56
  2. [שאלה] הבדל בין CS ל-CZ ?
    על ידי kid בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-03-2007, 13:16
  3. [שאלה] הבדל בין שני נגנים
    על ידי MuGi בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 16:16
  4. [שאלה]הבדל בין שני סוקטים של AMD
    על ידי SJ בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2006, 17:51
  5. [שאלה] הבדל בין מרכז הלינקים להורדות...
    על ידי Perfection בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 22:34
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

הבדל בין תותחנים ושריון - עמוד 2

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1

התותחנים זה עמוד האש שלפני החי"ר והשריון, החיפוי והריקוח, השריון זה כוח אש שתפקידו להתקדם ולכבוש בחזית, להתלוות אל החי"ר, לחפות עליהם, לעצור כמובן שריון אויב ועוד, התותחנים מהווים את החיי גם לשריון וגם לחי"ר+משימות אחרות, של קטישת ערים ועוד, בעוד שהשריון נמצאים בחזית, בזירת הלחימה, התותחנים מאחורה, עם דרגת סיכון יחסית נמוכה יותר, כמו כן הנשק שונה יותר, הרבה יותר, מבחינת עבירות מהירות, זה בכלל נשק אחר תותח וטנק כמובן. פגז של חת"ם הרבה יותר קטלני משל חיל השריון(155 מ"מ חת"ם, 120 מ"מ חיל שריון, וגם רק בטנקים מרכבה 3-4). וכמובן יש עוד הרבה דברים שונים. זה התמצית..

לגבי הטווח- הטווח המקסימלי של החת"ם הוא 45 ק"מ, הטווח המקסימלי של שריון זה תלוי, עם פגז אני מעריך שבערך כ-3 ק"מ, עם טילי להט 6-8 ק"מ, אך המטרות שונות בין הפגזים לטילי הלהט.
    נערך לאחרונה על ידי -m0ki-; 20-04-2007 בשעה 16:35.

2. קישורים ממומנים

אוקיי אני בתותחנים ואין שומדבר שדומה בכלל בין השניים אולי ויזואלית הכלים נראים דומים אבל תומ"ת וטנק זה שני דברים שונים טנק יורה לטווח של עד 3 ק"מ בכינון ישיר ותומת מגיע למרחקים של 30 - 40 ק"מ ..
    בשריון אתה תמיד על הכלי שלך בשטח אתה בכלי שלך שמירות עם הכלי שלך בתותחנים אתה נמצא בכלי רק במצב של מלחמה בזמן שלום אתה תופס קווי חיר שמירות מארבים מחסומים שמירות בדבר היחיד שמשותף להם זה שבשניהם אתה שוכח איך הבית נראה וביסלש וביסלת זה מקומות מגעילים..!!
    ומשריון אין לאן ליפול אה וכל מה שאמרו פה על טירונות קלה או שלא צריך כושר טועה ובגדול !!! באני עכשיו בטירונות אנחנו רצים ריצות של כמה קילומטרים עושים 100 - 150 שכיבות סמיכה ביום יושנים שבועות בשטח ויוצאים למסעות קשים אז תפסיקו לבלבל את המוח

411 אימפריה

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי Shay צפיה בהודעה
    אוקיי אני בתותחנים ואין שומדבר שדומה בכלל בין השניים אולי ויזואלית הכלים נראים דומים אבל תומ"ת וטנק זה שני דברים שונים טנק יורה לטווח של עד 3 ק"מ בכינון ישיר ותומת מגיע למרחקים של 30 - 40 ק"מ ..
    בשריון אתה תמיד על הכלי שלך בשטח אתה בכלי שלך שמירות עם הכלי שלך בתותחנים אתה נמצא בכלי רק במצב של מלחמה בזמן שלום אתה תופס קווי חיר שמירות מארבים מחסומים שמירות בדבר היחיד שמשותף להם זה שבשניהם אתה שוכח איך הבית נראה וביסלש וביסלת זה מקומות מגעילים..!!
    ומשריון אין לאן ליפול אה וכל מה שאמרו פה על טירונות קלה או שלא צריך כושר טועה ובגדול !!! באני עכשיו בטירונות אנחנו רצים ריצות של כמה קילומטרים עושים 100 - 150 שכיבות סמיכה ביום יושנים שבועות בשטח ויוצאים למסעות קשים אז תפסיקו לבלבל את המוח

411 אימפריה
    כמובן ללא ספק שאין אפילו קווי דמיון בין השניים, וכמובן שיש דרישה לכושר...
    אני הייתי רוצה שתפתח פה אשכול עזרה שכל מי שירצה לשאול דברים על התותחנים ישאל, אם תרצה נקודות אין שום בעיה אם אין לך זמן זה גם בסדר.
    הייתי רוצה גם שתבוא לאיסיקיו שלי 338713403

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect