ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill צפיה בהודעה
חחחחחחח.. אתה בכלל יודע מה עשיתי וכמה השקעתי שאתה ישר אומר לי "טמבל"?
אני תרמתי לפורום... ותאמין לי שהרבה יותר ממך.. זה בטוח.. בלי כוונה להעליב או לפגוע בך, זאת פשוט עובדה..
אני הייתי פה מנהל כמה שנים טובות וכתבתי בעצמי סיקורים שאני בעצמי כתבתי.. לא העתקתי מאיזה אתר.. (כמו שאתה עשית).
אתה מוזמן לחפש את הניק שלי ולחפש כתבות שאני סיקרתי ותגובות שאני כתבתי ועזרתי לאנשים..
חח יעני.. אם אתה אומר לי משהו, לפחות תבסס את הדברים שלך.. ע"פ מה אתה קורה לי "טמבל" ? חח אם אתה אומר משהו לפחות תבסס את הדברים שלך.. התגובה שלך דבילית וחסרת משמעות לחלוטין =|
אין לי מה לעשות שהרמה של הפורום והרמה של האנשים פה הידרדרה משמעותית עם הזמן..
ואם תנסה "לקטול" אותי ולשאול למה אני כבר לא מנהל אני אענה לך, פרשתי מהסיבה הפשוטה שאני צריך להשקיע כרגע בלימודים ולהתרכז יותר בבית ספר, אני לא כלכך הרבה גולש בפורום אבל בכללי בכל נושא שהוא ובכל דבר עזרתי פה לאנשים מאז ומתמיד ובטח שבטח יותר ממה שאנשים כמוך עזרו..
סתם לדוגמא.. אני חושב שאפילו נשאר הדיון שאני בעצמי הכנתי ל "בקשות סיריאלים וקראקים" תיכנס ותסתכל.. זאת נקראת השקעה.. תלמד .. :eye:

ואתה יכול לשאול פה את מי שאתה רוצה.. הרבה מכירים אותי..

אני מקווה שלמדת משהו ממה שכתבתי, לא כתבתי את כל זה בכוונה שתכניס לי עוד תגובה של קללה חסרת תועלת, תלמד ממה שכתבתי ותפנים לדיונים הבאים שלך ולהמשך ההשקעה שלך בפורום (אם בכלל תרצה להשקיע)
בכל מקרה, בהצלחה ויום טוב.
תודה אחי...אני יכין סיקורים לבד!