ליונל מסי (ארגנטינה וברצלונה)
רונאלדיניו (ברזיל וברצלונה)
רונאלדו (ברזיל ומילאן)
רוביניו (ברזיל וריאל מדריד)
חואן סורין (ארגנטינה והמבורג)
ג'ילברטו סילבה (ברזיל וארסנל)
קאקה (ברזיל ומילאן)
רוברטו אז'אלה (ארגנטינה וולנסיה)
דייגו (ברזיל וורדר ברמן)
אחר (פרט)
|
|
אתה מדבר כאלה שטויות...
אם רונאלדיניו לא שוה כלום בלי מסי ואטו, למה הוא העלה בכלל את ברצלונה לבד מהבתים? להזכירך הגול מול
ורדר ברמן.. רונאלדיניו בכושר לא טוב כרגע, זה נכון, אפילו על הפנים, אבל להבקיע 17 גולים כשהוא קשר גם כשהוא לא בכושר?
זה אומר הכול... לעומת כולם פה שחושבים שקאקא הוא הכי טוב, ואח"כ מסי, ואז רונאלדיניו טוב הרוב לפחות.. אני אומר
רונאלדיניו, קאקא, מסי..ואני יסביר.. נתחיל עם קאקא ומסי.. שתיהם דריבלים מצויינים, מסי יותר טוב לטעמי,
שתיהם באמת שחקנים גדולים, אבל ההבדל הוא נורא פשוט.. מסי לא מנהיג, הוא לא מוביל את ברצלונה ולא יוביל,
קאקא כן.. קאקא לקח את מילאן לגמרליגת אלופות.. זה ההבדל.. עכשיו אני חושב שרונאלדיניו יותר טוב מקאקא בגלל דבר אחד..
לא בגלל שהוא יותר מנהיג או בגלל שהוא יותר טוב בדריבלים או משהו כזה, כי כולם יודעים שזה לא נכון.. אני חושב שרונאלדיניו הוא השחקן הכי טוב בעולם מסיבה פשוטה - גאון.. ראיית המשחק שלו היא מופלאה, אי אפשר לתאר אותה, הוא רואה מהלכים שאף אחד לא רואה,הוא מבצע דברים שאי אפשר להאמין.. וזה ההבדל האמיתי.. רונאלדיניו בשבריר שנייה יכול לגמור משחק שלם מול הקבוצה
היריבה, אם כל הכבוד לקאקא הוא לא.. הוא לא יכול לעשות דברים כאלה.. ולהזכירכם במאצ'פ ביניהם בשנה שעברה בליגת
האלופות רונאלדיניו שלא שיחק מי יודע מה, ניצח בשבריר שנייה עם מסירה גאונית לג'ולי.. קאקא לא עשה את זה.. וזה ההבדל,
עכשיו אתם יכולים להתווכח כמה שאתם רוצים ולהגיד שזה לא נכון, אבל עובדות מדברות בעד עצמן..
נערך לאחרונה על ידי Desire; 03-05-2007 בשעה 00:54.
אני הולך על קאקא
מסי אולי יכול לעבור שחקנים יותר טוב, אבל 80% מהפעמים שיש אצלו כדור הוא פשוט נופל על הרצפה
על קאקא אפשר לסמוך שאם כדור מגיע אליו יצא מזה משהו טוב, והנה עובדה שהוא סוחב קבוצה שבכלל היה ספק אם תהיה באירופה עונה הבאה לגמר עם 10 שערים
השני יהיה מסי=]
השלישי אני מתלבט בין רונאלדיניו לרונאלדו
רונאלדיניו דיי ברור למה
עכשיו רונאלדו-שחקן שכל החצי הראשון של העונה היה בריאל ולא הצליח לעבוד שם
והופ-הגיע למילאן וכבר 8 שערים תוך 11 משחקים
שחקן גדול לא משתנה
לדעתי מסי,רונאלדיניו וקאקה
קאקה
מסי
דייגו
מה זה האלה מהבתים ? למה ברצלונה זה קבוצה סוג ב' שרק רונלדיניו משחק שם ?
גם בילעדיו היא היתה עולה מהבתים כך או אחרת , כנ"ל מילאן , גם בלי קאקא היא היתה עולה מהבתים .
"מסירה גאונית לג'ולי" אפשר לחשוב שפירלו למפרד או כל קשר אחר לא יכול לתת מסירה כזו , להזכירך הגול זה לא חוכמה גדול של ברצלומה אלה טעות של דידה כרגיל .
עם התקשורת לא היתה מזיין תשכל על רונלדיניו אף אחד לא היה מתרגש , אבל בגלל זיוני המוח של אבי מלר כל מסירה של רונלדיניו זה "גאונות" ומסירה יפה וחכה פי 10 יותר של שחקן אחר זה כבר סתם מסירה סטנדרטית .
ועל איזה עובדות אתה מדבר ?, שברסה הפרקה בבתים ובוקשי אלה ומילאן בגמר ?, שרונלדיניו יודע למסור ?! גם אני יודע .
גאון חחח
קאקה קאקא ורק קאקה!
כי כל השאר סתם קקה! [סתם סתם.. אני לא אובייקטיבי]