2-00000000000000 סיידורףףףףף
2-00000000000000 סיידורףףףףף
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
מי היה מאמין שמילאן תעשה ממנצ'סטר יונייטד הגדולה של השנה בדיחה...
איזה יופי של משחק של מילאן במחצית הראשונה פשוט מגיע להם לנצח.
איזה משחק ענק של מילאן
איזה שחקן סיידורף
חחשבתי שהגשם והמהירות תקשה על סיידורךוף אבל אחרי גאטוסו הוא המצטיין...
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
איזה משחק.. פשוט תענוג
כרגיל קאקא שם גול, ועוד אחד ממש יפה של סידורף שלדעתי טיפה מוציא את רונאלדיניו מהתמונה
מה שהכי טוב לראות זה את האנשים שאומרים שכריסטיאנו השחקן הטוב בעולם- פשוט נעלם ע"י שחקן בודד
אלללה מילאן! אין איך רציתי גמר איטלקי אנגלי =]
אין תקציב לחתימה
אחרי שליטה קצרה של מנצ'סטר מילאן חוזרים ועכשיו דיי שקול...
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
גם הגביע האנגלי מול צ'לסי..
טוב אין לי כוח לראות את ההמשך.. בכל מקרה היה משחק מצויין של מילאן, דוגרי צפיתי את זה מראש,
סטטיסטיקות חוזרות על עצמן תמיד, ואמרתי את זה, מנצ'סטר תקבל את מילאן ורוב הסיכויים שלא תעלה,
כי היא תמיד מפסידה לה, תמיד... כנראה שזה ימשיך לקרות.. הכי שנאתי במשחק הזה את השדרנים הפסיכיים
האלה שפשוט הורידו את מנצ'סטר כאילו הם כלבים.. עשו אותם כאילו לא יודעים לשחק, זה ממש עיצבן..
אני מקווה מאוד שליברפול תנצח, שתיקח אנגליה, ולא איטלקית מגעילה.. ועוד דבר אחד אחרון.. כמה שזה ישמע
פאתטי ואולי קצת מעפן..
1. הגיע למנצ'סטר פנדל שיכל לשנות את כל התמונה..
2. אי אפשר לשחק מול מילאן.. זה פשוט לשחק מול 11 שחקנים בהגנה במשך 90 דקות.. זאת מילאן.. וזה בעיה
של כל קבוצה לפתור את זה.. איך לפרוץ את מילאן בהגנה.. פשוט כל התקפה של מנצ'סטר, ומילאן עם 11 בהגנה..
כמו שאלון אמר עם צ'לסי שיש להם את ההגנה הכי טובה כי הם עם 11, כנ"ל מילאן לדעתי, כמובן שאי אפשר להוריד
מהערך של קאקא.. הוא פנומן.. הכי טוב בעולם הוא לא, וגם לא יהיה, אבל אין ספק שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר..
בהצלחה ליברפול שיתנו כבוד לאנגליה!
אחי אתה ראית את המשחק בכלל?
כולם ירדו כולם עלו, בכל התקפה 5-6 שחקנים מעורבים ובניסיון התקפה של יונייטד כל השחקנים של מילאן לוחצים את השחקנים של יונייטד הגיע למילאן לעלות פשוט העלימו אותם מהמגרש ובמיוחד העלימו את כריסטיאנו רונאלדו שלא ראו אותו היום בכלל, לא עשה כלום...
אתה צודק.. אני לא אומר שלא.. היום מילאן קטלה את מנצ'סטר.. עשתה להם בית ספר.. אבל אי אפשר שלא לראות
שבכל התקפה של מנצ'סטר היו 11 שחקנים בהגנה.. וזה די מעצבן.. תחשוב שהאנגליות תמיד משחקות פתוח, אתה
לא תראה את ליברפול או את מנצ'סטר ואפילו את צ'לסי כל המשחק עם 11 שחקנים בהגנה.. תוקפים כל הזמן במהירות,
פה מילאן לא איפשרה בכלל להגיע למצב כזה.. המשחק של האנגליות והאיטלקיות שונה.. והיום הקבוצה היותר טובה
ניצחה בגלל שהיא ידעה איך לנטרל את מנצ'סטר.. זה לא חוכמה לנצח את מנצ'סטר בחוץ.. אפילו סלטיק וקופנהגן ניצחו,
יש להם בעיה עם זה.. בכל מקרה היה משחק מצויין שלא מילאן, אבל אני לא מאחל לה שתיקח, עדיף ליברפול..