|
|
לא הורגש?
הבחור העלה עם חוד של פחחים קבוצה ממעמקי הסייריה א' שנחשבת לאחת הקשות למקום שנאבים בו על ליגת האלופות
אתה צוחק? הוא אדיר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
החלוץ המוביל של מילאן הוא ג'ילארדינו עם 9 כיבושי ליגה....
החלוצים אף פעם לא היו אלה שעשו את זה
רק רונאלדו שחוזר וכבר ישלו 7 או 8
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מי זה אוליביירה חחחחחחח
כבר אמרתי בדיון ש של הסקר למעלה
אריאל אמר שרונאלדיניו ישלו 18 שערים
וכבר אמרנו שקאקה סוחב את מילאן מבחינת אופי ולא מבחינת הבקעת שערים...
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מה שמצחיק זה שאני בא לומר אם היו מסביבו עוד כמה שחקנים...ולמרות זאת הם בגמר ליגת האלופות חחחח
רונאלדו הוא חלק מקבוצה של שחקנים מצוינים אחד אחד, כמעט כל אחד שמה הוא כוכב שנותן משחקים טובים...יש מסביבו שחקנים יצירתיים גם...קאקא לעומת זאת עד אמצע העונה סחב את מילאן לא היה אף אחד לידו שייזום שיעשה משהו...פירלו היה ביכולת חלשה מאוד והשאר הם פשוט פועלים כמו גאטוסו סיידורף בפעם ב יוצא לו משהו יצירתי...שלא נדבר על קאדר חלוצים שלא מתאים לקבוצה ברמה של מילאן ג'ילה זה לא שבה ואינזאגי זה כבר לא כלום. עכשיו שרונאלדו (הברזילאי) בא אז יותר קל להם בליגה מכניסים יותר גולים זה שחקן שיכול לעשות גול מכלום. קאקא הוכיח שהוא יכול להתעלות ונראה אולי זה יהיה גם בנבחרת ברזיל הוא פשוט קצת צעיר..
רונאלדו לעומת זאת ניצח על קונצרטים של כדורגל שיש לידו שחקנים קצת יותר יצירתיים או שלפחות יודעים לשים גולים. ולהתעלות ברגעים הגדולים שהקבוצה לא משחקת טוב הוא לא יודע.
א,אור אני חולה לך על התחת
ב, אם אתם מתכוונים לצאת על קאקא בכך שלא הורגש כל תחילת העונה
איפה היה רונאלדו בעונה הקודמת? עונה שלמה,לא חצי,אלא שלמה..
קאקא לקח![]()
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כבר אמרתי את זה מזמן.
רונאלדו יודע להעביר אנשים.. סבבה.. גם לרונאלדיניו היה את זה.. אבל אני אישית בחיים לא ראיתי אותו מעביר חצי קבוצה ואז מבקיע.. תמיד הוא בישל או משהו. יכול להיות שהיו פעמים שהוא הבקיע, אני לא אומר שזה ככה תמיד היה, אבל ממה שאני ראיתי אף פעם לא הייתה לו את הסיומת כמו שהייתה לרונאלדיניו לדוגמא.
קאקה שחקן השנה באירופה, גם אם מילאן יפסידו לסטיבי ג'י וחבורתו.. לפחות אצלי.
שחקן שלקח את כל מילאן על הגב בתחילת השנה, הבקיע 10 שערים (!) עד עכשיו בליגת האלופות, כאשר מקום שני זה פיטר קראוץ' אם 6 בלבד. מה שאומר שקאקה יסיים את ככל הנראה את ליגת האלופות העונה עם תואר מלך השערים.
שחקן מדהים, עם יכולות תמרון מעולות, מסירות מדויקות וביעטות פגז!
שחקן מדהים שאין שני לו.
רונאלדו שימשיך ללהטט נגד ברמינגהאם ופולהאם, שימשיך לתת צמדים נגד רומא כששני הגולים שם של השוער לחלוטין, שימשיך להיות אוברייטד מטורף. העיקר שישאיר לקאקה את המשחקים הבאמת גדולים ואת רגעי השיא, כי קאקה שחקן גדול ממנו ואם צריך הוכחה לכך אז כולם קיבלו אותה השנה.
קאקה כרגע הוא השחקן הטוב בעולם בפור עצום, לפחות עד שמסי יתבגר קצת ויקח פיקוד על בארסה. אין אף אחד שמתקרב אליו כיום.