שמע, העיקר שהתנסת.. יבואו אחרות.. מה תדואג.. קרה לי גם תשטויות האלה.. יש בנות שאוהבות "לשחק" בך =/ ככה זה.. דלג אחי ותעבור הלאה
|
|
ראסמי כל הבנות האלה זונות צריך רק לזיין אותן וללכת...פתחתי אשכול לא שמתי לב פתחת גם...אבל הייתה אחת שאהבתי בטירוף והייתה מוכן למות למענה והיא סירבה...ואחר כך התחילה איתי אחת קשר די רציני ניקשרתי אליה וקלטתי אותה עכשיו שהיא כמעט היזדיינה עם איזה אחד מיתברר הוא חבר שלה חודש
(((((((((((((
הלוואי תישרף בגהנום!!!
הכי מעצבן זה שאתה רוצה מישהי והיא רוצה אותך, והיא לא רומזת רק מתנהגת מגעיל ועד שאתה אומר לה שאתה רוצה אותה, היא משחקת אותה קשה להשגה כדי שתרדוף אחריה כי הן לא יכולות בלי המשחקים המסריחים שלהן.
או שהן עצובות ושואלים מה קרה חייבות לעשות תפוזה של הבסדר הזה אתה צריך להיות חוקר בשב"כ בשביל לגלות מהן למה הן עצבות ואם אתה חוקר אז אתה מתערב יותר מידי ואם לא אז אתה לא אוהב אותן מספיק
אין מה לעשות גם גברים משחקים אותה גם נשים משחקות אותה בלי פוזות העולם היה ניראה הרבה יותר יפה אבל עד אז פשוט מנסים למצוא את הבחורה חסרת הפוזות שתאהב אותך, ויש כאלה הנדירות האלה אבל זאת אחת הסיבות למה אהבה היא מיוחדת כי קשה למצוא אותה וכשמוצאים אותה מאושרים מאוד.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
המשחקים שלהם פשוט הורסית לכולם ובמיוחד להן הן לא מבינות הן משחקות אותה קשות להשגה עושות פוזות בסופו של דבר אנחנו לוקחים תרגליים ואת שמוליק ותוקעים אותו אצל מישהי אחרת ההפסד כולו שלהן.
קח דוגמא מאצלי שי אחת שאני יודע רוצה אותי ושאני יודע שאני רוצה וזה כבר די הרבה זמן ככה שלחה רמזים הראתה את זה בסוף עד שכאילו נפל לי האסיון לא לקח הרבה זמן אתה מציע לה לצאת עושה פוזות וכל זה אחרי שעוברת תקופה שוב שולחת רמזים אתה שוב מציע שוב עושה פוזות מה עשיתי החלטתי לעבור אלה.
עלק את מי נזיין D: חחחח
יהיה טוב