זה למה אמרתי כמעט מ2005...באמתץ הפסיד אותה לחודש..איזה הבדל..
זה למה אמרתי כמעט מ2005...באמתץ הפסיד אותה לחודש..איזה הבדל..
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
|
|
הוא הרים אבל קאלי היה עם הרגליים על הרצפה כי הוא גדול מידי
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
עלק בקושי הרים את אומגה , זה היה בכוונה , נירא לכם שאת ביג שואו הוא הצליח להרים ואת אומגה לא? , הוא גם הרים שתי מתאבקים ביחד , קיצור אני מקווה שסינה ינצח אבל יפסיד למישהו אחר כמו HBK או RANDY
אוקיי אפשר לנעול הWWE ירדו מתחת לכול ביקורת..סינה גרם לקאלי להכינע? תעשו טובה
![]()
קאלי פשוט מטורף, זה לא כוחות.
סינה ניסה להרים את קאלי לFU וכמעט קיבל קילה וכמעט שבר את הגב.
אני מאוד מקווה שקאלי יפצע קשה ולא יוכל להמשיך.
ו..מאוד מקווה שקאלי לא יקח שום תואר ":]
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ראיתי את הקרב הזה יום אחרי האירוע!
וגו'ן סינה ניצצצח (יייייש!)!
מה את מאושרת??????
ה\WWE הגיעו למצב שהם שמו איזה ביל שלא יודע להתאבק כאלוף ואת האחרים משאירים(כבר עזבו קאלי שהוא באנמת לא יודע להתאבק..) אבל נעשה השוואה:
הקרב של רנדי אורטון ואדג' לפני כמה זמן בראו:
היה הייפליי,היו טכניקיות יפות,היו הפתעות(למשל אחרי הדרופקיק של רנדי,אמרתי שהוא ייקח,מה שהשתנה אחרי הספיר מהזירה לשולחן השדרנים)ובתכלס היה קרב מדהים.
סינה נגד כל אחד: סינה מרביץ לו,FU STFU..אין שינויים בקרבות שלו...
![]()
תקשיבי טוב...אני לא אחיד החברים הגמדים שלך בכיתה ב'.
אני ציינתי עובדות.
סינה חא יודע להתאבק.תשאלי כל מי שמבין(באמת לא כמוך כולך רק סינה סינה בוא תתדחוף לי)
אני לא טמבל בכלל.ואם את מדברת על WWE אז בכלל...ובכללי גם לא.פעם הבאה שתתפסי תחת תוודאי שסינה יתפוס לך כשהוא דוחף לך
![]()
מייקלס מסכן?!!!!!!!! לאן לעזאזל הגענו.?!!!!!!!!
![]()