קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-04-2011, 22:11
  2. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-02-2009, 15:36
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-05-2007, 01:37
  4. [גביע המדינה] הפועל ירושלים - בני השרון (5+)
    על ידי Niggalavan בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-02-2007, 15:43
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-12-2005, 13:50
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

[גביע המדינה]הפועל ת''א - הפועל אשקלון - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

שתוק קרטר לא ראית תמשחק אפילו אשקלון הובילו בכלל:\

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכבי או מוות

הפועל קבוצה של זונות כמו שניר לוין אמר ככה נראת כל העונה שלכם הקבוצה המגעילה חכו לדרבי יזונותתתת אנחנו לא אשקלון
    נערך לאחרונה על ידי vntbhe; 17-05-2007 בשעה 01:44.

GaM3oVeR
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Carter צפיה בהודעה
    לדבריו של Desire אני לא אתייחס, דברי הבל ושטויות.

אז קודם כל ולפני הכל!
    הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה לשנת 06/07!!!
    אשקלון השוו ל1-1, ומאז רק נפלו. במלחמה לא נופלים כלכך הרבה אנשים. זה היה פשוט מגעיל.
    יכולת לא טובה ולא מפצה של הפועל, אבל גביע? גביע..
    חח מה אתה מזיין תמוח ?? אשקלוןם השוו חחח

ומה הקשר מחמה עכשיו מה הקשר ?? מה יעיני זה מצחיק ?

ילד ערבבי טמבל והמסכן הזה עם החתימה של ליברפול סדר תחתימה זייתנה תאמאמא של המבנה של הפורום

משתמש באטרף האוואטר של Orel Abergel
    שם פרטי
    ביתר
    לייקים
    0
    נקודות
    3,763
    משפט מחץ
    טדיייי עד המוותתתתתתת

חחחחחחחחחחחח קרטר אהד את הפועל שהם היו במירוץ לאליפות ולא יצא מהחורי ם שלו כבר 10 מחזורים פתאום יש להפועל גביע הוא יצא חזרה מהחור על משחק שהוא אפילו לא ראה

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

הפורום בסדר תשנה רזולוציה

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע האוואטר של Solid Snake
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף ארטיק ביד, מאשר ציצי של אישה זקנה.

כולם שונאים אותנו, קוראים לנו ערבים, שמאלנים, עוקרי ישראל, נאצים ומה לא.. אבל אנחנו נהיה תמיד בשבילך. נאהד אותך ברגעים הקשים, נשמח איתך ברגעים הטובים, העיקר שתמשיכי להיות את:
    הפועל תל אביב

נהנהנהנהנהההה מריחואנה
    נהנהנהנהנהההה סמים קשים!!!!!!!

קרטר הגעתי למשחק ד"א :] היה אדיר.. חבל שלא היה לי דרך איך להשיג אותך.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה

ילד ערבבי טמבל והמסכן הזה עם החתימה של ליברפול סדר תחתימה זייתנה תאמאמא של המבנה של הפורום
    פחח אוהד דינמו טיפש.. מביא תוצאה מלפני עשר שנים, לך תאונן על שבצ'נקו, תחלום שהוא יעשה לך מקלחת שתן על הפנים או משהו.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Solid Snake צפיה בהודעה
    פחח אוהד דינמו טיפש.. מביא תוצאה מלפני עשר שנים, לך תאונן על שבצ'נקו, תחלום שהוא יעשה לך מקלחת שתן על הפנים או משהו.
    כל מה שתגיד והכול, כולם צודקים, אתם ישבתם בשקט בפורום, לא דיברתם מילה, רק ניצחתם אתם באים ומדברים,
    אז מין הסתם חצי פורום ייצא לכם, אבל מה שנכון צדקת, כולם שונאים אותכם, ודוגרי כמה שאני שונא את הבועל
    וזה הקבוצה שאני הכי שונא שיש, ונתנו לכם בראש כל השנה, תומר צדק בדבר חשוב, אם אשקלון היו עולים היינו
    נותנים לה מקום בגביע אופ"א, וזה די מעפן, עדיף את הבועל, אולי שנה הבאה הם יתחילו לשחק.. בכל מקרה עכשיו תהיינה
    3 קבוצות באירופה, נחכה לראות מי הנותרת, נתניה או חיפה..

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    כל מה שתגיד והכול, כולם צודקים, אתם ישבתם בשקט בפורום, לא דיברתם מילה, רק ניצחתם אתם באים ומדברים,
    אז מין הסתם חצי פורום ייצא לכם, אבל מה שנכון צדקת, כולם שונאים אותכם, ודוגרי כמה שאני שונא את הבועל
    וזה הקבוצה שאני הכי שונא שיש, ונתנו לכם בראש כל השנה, תומר צדק בדבר חשוב, אם אשקלון היו עולים היינו
    נותנים לה מקום בגביע אופ"א, וזה די מעפן, עדיף את הבועל, אולי שנה הבאה הם יתחילו לשחק.. בכל מקרה עכשיו תהיינה
    3 קבוצות באירופה, נחכה לראות מי הנותרת, נתניה או חיפה..
    אתה רואה שדיברתי על כמה שהקבוצה שלי שיחקה טוב ונלחמה?
    אמרתי שאני סה"כ אוהב את הפועל. אם זה נקרא אצלך לצאת מהחורים סבבה, דבר עם שאר אוהדי בית"ר החברים שלך שעד לפני שנה היו אוהדי חיפה, ועד לפני כמה שנים היו אוהדי מכבי.

GaM3oVeR
    אורח

חחח אני לא רושם " אונן כאילוט זה יומך האחרון " אתה כן .

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

כולם שונאים אותנו, קוראים לנו ערבים, שמאלנים, עוקרי ישראל, נאצים ומה לא.. אבל אנחנו נהיה תמיד בשבילך. נאהד אותך ברגעים הקשים, נשמח איתך ברגעים הטובים, העיקר שתמשיכי להיות את:
    הפועל תל אביב

נהנהנהנהנהההה מריחואנה
    נהנהנהנהנהההה סמים קשים!!!!!!!

קרטר הגעתי למשחק ד"א :] היה אדיר.. חבל שלא היה לי דרך איך להשיג אותך.

זה לא משנה את זה שאתם כאלה...

והיה מגיע לאשקלון את הגביע הם יכלו במחצית כבר לסגור רביעייה אם השחקנים שלהם היו טיפה יותר חכמים...
    סתם מגעיל שהפועל תל אביב לקחה....

הפועל זונה!!!
    הפועל זונה!!!
    הפועל מוצצת לכל הבירה!!!

יהיה כיף!

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי GaM3oVeR צפיה בהודעה

צודק, כשהפועל השוו.
    תבין שלעמוד על הרגליים כמה שעות טובות, מעייף.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מעצבן אותי כל כך שהתקשורת המחורבנת כותבת כמה ש"אסף קינן הציל את הפועל ממבוכה".
    לא ייתכן שבתום כל התקפה במחצית השנייה לפחות שחקן אחד של אשקלון נשכב על הדשא לכמה דקות, שכל הוצאת בעיטת שוער או כדור חופשי לוקחת נצח, ששתי הקבוצות מבצעות את כל החילופים שלהן (להזכירכם: דובר על תוספת של חצי דקה לחילוף), והאדיוט הזה מוסיף 4 דקות למשחק. פשוט לא ייתכן. במחצית השנייה לא היו יותר מ-25 דקות נטו משחק. הגיע הזמן שמישהו באיגוד השופטים יעשה יישור קו עם העניין הזה. אף אחד לא זוכר שחקן אחד שלהם שראו אותו אחרי התקפה של אשקלון שלא צלחה, כששאר השחקנים כבר עולים לחצי שלהם, פשוט נופל כשאף אחד לא קרוב אליו. מזמין את האמבולנס הנייד, האמבולנס לוקח אותו, שם אותו בצד ואז פתאום הוא קם וחוזר לשחק. כל זה לקח משהו כמו שתי דקות, פלוס עוד מאתיים כאלו, וקינן הביא רק 2 דקות תוספת זמן.

גם כן אחרי כל עבירה שהייתה על הפועל, שחקני אשקלון מרחיקים את הכדורים, כולל המאמן השכונתי שלה. פלוס שהיה פנדל על דה ברונו, פלוס שהשופט המטומטם הזה שרק פעמיים להכשלה של השוער ברחבה, שכלום לא קרה.

אז זין אם לא מגיע לנו את הגביע, אשקלון שיחקו כמו זונות רק כדי להגיע לפנדלים, וכנראה שהם לא הצליחו גם שם.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

לא ייתכן שבתום כל התקפה במחצית השנייה לפחות שחקן אחד של אשקלון נשכב על הדשא לכמה דקות, שכל הוצאת בעיטת שוער או כדור חופשי לוקחת נצח, ששתי הקבוצות מבצעות את כל החילופים שלהן (להזכירכם: דובר על תוספת של חצי דקה לחילוף), והאדיוט הזה מוסיף 4 דקות למשחק. פשוט לא ייתכן. במחצית השנייה לא היו יותר מ-25 דקות נטו משחק. הגיע הזמן שמישהו באיגוד השופטים יעשה יישור קו עם העניין הזה. אף אחד לא זוכר שחקן אחד שלהם שראו אותו אחרי התקפה של אשקלון שלא צלחה, כששאר השחקנים כבר עולים לחצי שלהם, פשוט נופל כשאף אחד לא קרוב אליו. מזמין את האמבולנס הנייד, האמבולנס לוקח אותו, שם אותו בצד ואז פתאום הוא קם וחוזר לשחק. כל זה לקח משהו כמו שתי דקות, פלוס עוד מאתיים כאלו, וקינן הביא רק 2 דקות תוספת זמן.

גם כן אחרי כל עבירה שהייתה על הפועל, שחקני אשקלון מרחיקים את הכדורים, כולל המאמן השכונתי שלה. פלוס שהיה פנדל על דה ברונו, פלוס שהשופט המטומטם הזה שרק פעמיים להכשלה של השוער ברחבה, שכלום לא קרה.

אז זין אם לא מגיע לנו את הגביע, אשקלון שיחקו כמו זונות רק כדי להגיע לפנדלים, וכנראה שהם לא הצליחו גם שם.
    לפי מה שאבא שלי אמר לי, הייתה נגיעת יד ברחבה של שחקן אדום.
    אז אנחנו תיקו לגבי הפנדלים שלא נשרקו.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

באמת סליחה על הביטוי, אבל אתה פשוט בן אדם מטומטם ברמות...
    למה לשופט להוסיף דקות על מה ולמה? תגיד לי אתה דבע? היה להבועל 120 דקות לנצח + כל התוספות זמן זה יוצא יותר,
    מה אתה מזיין תשכל תגיד לי... הקבוצה העלובה שלך כל כך מביישת, שאשקלון קרעו אותם במחצית הראשונה, מחצית
    שנייה הפיזיות ניצחה, אשקלון עמדו כמו קונוסים ובמקום לנצל את זה, הבקעתם רק שיוויון.. אז אל תבלבל לנו במוח על זמן, שמע זמן, תודה ותגיד את האמת, הייתם עלובים אתמול, שלא מגיע לכם לנצח, פאתטים, ניצלתם מפנדל ברור של 100%, שכל הפרשנים בארץ הצביעו שהשופט היה צריך לשרוק, ניצלתם מתבוסה אני לא מגזים של 3-4 במחצית ראשונה, חבל שהם החטיאו ואז לא היית פותח את הפה.. היית אומר שיחקנו רע, אבל בגלל שלקחתם גביע, כולם פותחים תפה וחושבים שאתם על גג העולם, אז אנשים תתחילו להיות מציאותיים, הבועל קבוצה בינונית כרגע, אולי יש לה עתיד, אני ממש לא מאמין עם ההנהלה הנוכחית, כמה שירד על בית"ר שמחליפה מאמנים על ימין ועל שמאל, גם אתם.. הנה 2 הלכו השנה, עכשיו לוזון.. אני מנבא לו ששנה הבאה הוא עף.. קיצר תתחיל לדבר במציאות, ואל תמרח פה חצי פורום על שטויות.. בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,093 | הודעות: 8,151,675 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect