|
|
אחי הלוואי שאתה צודק ותוך חצי שנה יהיה לי שרירים כמו שלחברים שלי יש עכשיו... (הם מתאמנים חודשיים בערך)
אם היו אומרים לי בוודאות שעוד חצי שנה יהיה לי שרירים כמו לחברים שלי אז לא הייתי "בוכה"..
פשוט בוא אני יגיד לך למה אני "בוכה":
אני "בוכה" כי אני חושב שבחיים לא יהיה לי שרירים! כמה שאני לא יתאמן! וזאת התקווה היחידה שלי להיות יפה כי הפנים שלי דומות לתחת
חחח מצטער שאני צוחק אבל אתה מצחיק.
תשמע, לא רק להתאמן נכון צריך, יש עוד גורמים.
גנטיקה זה לא הכל...תפריט תזונה נכון (ולא עוד תפריט שמישהו מהפורום בנה) ואימונים - כמו שצריך.
אתה תראה שינוי.
ותפסיק לבכות, שרירים זה לא הכל...
מה שאתה מתאר זה אני בדיוק...
אחרי 4 חודשים שהתאמנתי ליום סיירות הייתי בכושדר מצוין אבל הכי הרבה זה בטן שטוחה+ שריר חזה יפים
היום יש לי יותר אבל שטויות לא שם על זה
אני לא הכי יפה בעולם אבל היו לי מספיק חברות בחיים, רוב החיים לא היה לי הרבה כסף בזמן האחרון ההורים שלי פחות לחוצים, חדר לבד יש לי אבל חוץ מזה אני בדיקו באותו מצב כמוך
חוץ מזה כולם חרמנים זה נקרא גיל ההתבגרות
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 21-05-2007 בשעה 00:10.
מי שכתב את המאמר הוא אידיוט, הוא סתם מנשא להשיג רייטינג ע"י המצאה שלא כתובה בעוד מקומות
המאמר לא נכתב כדי לעזור הוא נכתב כדי להכניס צפיות לאתר
אם אתה לא מפתח שרירים זה כי אתה לא עובד אוכל ונח נכון
לי לקח חצי שנה של אימונים עד שחל אצלי שיפור, חודש זה כלום
תמשיך להתאמן תפסיק לקטר קצת כוח רצון ותצליח
להתייאש זה כמו לקפוץ לתוך בור > ישר למטה
ואם כבר אתה בקטע של האתר הזה מצאתי מאמר שבאמת כדאי לך לקרוא:
http://www.clalit20plus.co.il/Clalit...exy_enough.htm
נערך לאחרונה על ידי Boom Shankar; 21-05-2007 בשעה 01:36.
בקשר לשרירים אתה לא צודק ואני גם יסביר לך למה
זה לא משנה אם יש לך גנים או אין לך גנים לפיתוח שרירים... אם תתאמן המון ותרים משקלים - יהיו לך שרירים
זה כמו שתגיד שאם ילד שאין לו נטיה להשמנה וכולו עור ועצמות יטחן כל היום הוא לא ישמין - אז זהו שהוא כן!
יאללה אחי כך את עצמך בידיים בחייך מזה חודשיים להתאמן אני מתאמן כבר שנה... אמנם יש לי שרירים אבל זה הכל מהשקעה
יאללה לך על זה
מי שרוצה חתימות אני מוכן להכין לו
איזה שטויות
גם עם גנטיקה מחורבנת אפשר לעבוד.. תלא יכול לקבוע את זה על פי מאמר.. תצריך לקחת תקופה של אימונים מסויימת ולעבוד עלייה .. ואם תאומר שתחושב שהמצב שך גרוע מבחינת מה שההורים הביאו לך.. תעבוד עם תזונה נכונה.. ותוכנית אימונים מסודרת שמתאימה לך ואם אתה לא רוצה שינויים תוך חודשיים שלוש אני חרא אוקיי?
פנה אל ילאו סליידר שייתן לך מידע לגבי התזונאי שלו.. אני הייתי אצלו .. והוא מצויין שווה כל אגורה
שמע.. אתה יותר מידי הסטרי.. כל הסיבות שכתבת כאן ניתנות לשינוי.
אז זה לוקח טיפה זמן.. מחכים..
בסוף הכל יסתדר.
מה אתה חושב שיבואו לך שרירים ביום אחד?! לא.
זה תהליך ארוך שלוקח זמן.. תשלב אכילה נכונה ותתעמל ובסוף תגיע למטרה טובה.
לגבי זה שאתה חושב שאתה מכוער.. אז תתחיל לטפח את עצמך, תעשה איזו תסרוקת בשיער.. תקנה בגדים יפים.. תשקיע בעצמך וההרגשה האישית שלך תשתנה.
אתה לא מקובל? תתחיל להרחיב את מעגל החברים שלך, אל תצא כל הזמן עם אותם החברים, תגוון.. תכיר אנשים חדשים.. בנות חדשות.. תשננה גישה בחיים.
לא הכל שחור !
איפה השמחה והחיוכים?
אנשים אוהבים לראות את זה אצל אנשים אחרים.
יותר קל להתחבר לאנשים כאלו.
אל תשב בחיבוק ידיים ותגיד שאתה רוצה להתאבד
כי הסיבות שלך באמת לא מצדיקות את זה. שום דבר לא מצדיק התאבדות !
החיים הם המתנה הכי טובה ויפה שמישהו יכל אי פעם לבקש.
אם לא מתאים לך - תשנה. אבל לא תרים ידיים !
בהצלחה !
איזה הגזמה... אין לך שרירים אז להתאבד?!
וכדור בראש זה לא כואב ומהיר... D: סתם
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 21-05-2007 בשעה 13:31.
אתה מתאמן רק חודשיים...
אתה חושב שאם תתאמן נגיד שנה אז לא יהיה לך שרירים?ברור שיהיה...
ותאכלל המוןןן
עזוב גניםם..
תאכלל הרבהה ותעלה במשקלל...
וואי אחי את טועה אח שלי שוקל 67 מאז שהוא היה בכיתה י"א י ואח שלי ניסה הכל אבקות מכון כושר אכילה מוגזמת הכל
רק כדי להדגיש הוא היה אוכל בבוקר 5 ביצות קשות ואחרי זה היה מבשל את הקליפות כי זה 100 אחוז סידן אז אחי הוא לא עלה קיולו והוא לא נמוך הגובהה שלטו הוא מטר 85 אז בקיצור יש מקרים שהגנים בהחלט משפיעים...![]()
![]()
![]()
הביטחון העצמי שלך מאוד גבוהה אתה יודע?
שמע, אני התחלתי להיתאמן ליפני חודשיים-שלוש וגדלו לי ממש השרירים , זה לא קשור במשהו גנתי זה אם אתה מתאמץ אם המישקל כבד לך וכו', וגם חשוב להיתאמן נכון...
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
תדע, לפעמים בנות לא בהכרח מחפשות את אלו שנראים כמו מחברת חשבון
יש כאלה שרק מסתפקות בכוח בידיים ויכולת עזה להרים אותן ^^
תתנחם בנאד
תנסה להשקיע בעצמך את כל מה שיש לך ותראה אם דברים ישתנו