קודם כל אני לא קנאי.. לא מפריע לי שהם לקחו את האליפות מפריע לי הדרך והחוסר כדורגל שהיה בארץ!
עכשיו לתגובה הזאת.. גאיידמק קונה את הבוחרים שלו בכסף! קונה אותך ואת כל המדינה הזאת בכסף, נכון הממשלה הייתה צריכה לעשותת דברים עם התושבים האלה אבל גאיידמק קונה אותך בכסף!
אני איתן לך דוגמא אחת מהשבוע! גאיידמק מפנה את התושבים של שדרות, כל הכבוד לו.. באמת! אבל העיריה של ירושלים לא רצתה שהתושבים של שדרות יראו כמו קבצנים בגן סאקר באוהלים אז היא הציעה לגאיידמק במחיר מוזל את העיר נופש ליד ציפורי או משהו כזה שיש שמה מקום, גאיידמק לא הסכים.. למה? כיא הוא רוצה שיראו איך הוא קונה אותכם בכסף איך הוא עוזר כביכול לאנשים ל"ברוח" משדרות. כל מה שהוא עושה איתם זה לקחת אותם ולשים אותם בטור קבצנים איפשהו, זה לא עוזר!!
גאיידמק בה ועשה את הכדורגל שלנו מגעיל! שחקנים שהולכים לקבוצות רק בשביל עוד כמה $$ זה כדורגל בלי נשמה כדרוגל שיהפוך להיות בלי סמלים, כדורגל ממוסחר וגועלי!!!
מכבי חיפה העדיפה להשקיע באירופה! עשתה את זה כמו שצריך ועשתה היסטוריה בארץ, בליגה הלך לה הרבה פחות טוב זה נכון, אבל לקנות אליפות בכסף זה מגעיל לא ספורטיבי ובנוסף זה עוד דרך לקנות מצביעים..
ולסיום, למי אתה קורא טיפש? מה אתה גבר מאחורי מסך מחשב? מה אם היינו בשיחה פנים מול פנים היית מקלל? אני חושב שלא, כי זה פשוט מאוד לא מכבד ומראה על ילדות.. תעשה טובה, שמור על הפה שלך!!
ומשהו אחרון חביב.. כל הכבוד על זה שאתה קונה את המעשים של גאיידמק שבנוסף הוא מכר נשק לילדים קטנים ולמליציות בשביל שיעשה טבח ורצח עם!![]()
![]()

ציטוט ההודעה