קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-05-2009, 14:38
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2008, 08:16
  3. [סיכום]העברות רשמיות בליגת העל
    על ידי ToNiC בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 18:19
  4. סיכום המחזור ה15 בליגת העל
    על ידי Asaf93 בפורום כדורסל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-03-2007, 14:25
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 57

סיכום עונה 06/07 בליגת העל. - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    טוב תקשיב חתיכת טיפש, אתה בתור ישראלי שגר בארץ צריך להגיד שאתה מודה לגאידמק על מה שהוא עושה פה בארץ כי הוא סותם הרבה מאוד חורים שהממשלה לא שמה עליהם ואם זה לעשות עיר אוהלים עם מסיבה ודברים בזמן מלחמה כדיי לשמח אנשים ולהרחיק אותם מסכנה, אם זה לארגן הסעות ולהסיע אנשים לאילת משדרות כדיי שיפסיקו לסבול.
    אם זה לתרום כספים לילדים מסכנים, נכים או חולים.
    אתה קודם כל תגיד תודה על זה שהוא פה אחריי זה מצידי אתה יכול לבקר את הניהול שלו בבית"ר עד מחר, גם לי יש הרבה מה להגיד על הניהול שלו אבל לפני זה אני אומר תודה.
    וטוב שלא הגזמת... "בית"ר בתקציב הזה צריכה לנצח את הקבוצה הכי טוב בעולם"
    תשמע אחי בארץ 170 מיליון שקל זה הרבה אבל בחו"ל זה ממש מעט...
    אף אחד לא גנב את האליפות למכבי חיפה, מכבי חיפה אולי וויתרה או לא יכלה איך שתרצה לקרוא לזה אחי...
    קודם כל אני לא קנאי.. לא מפריע לי שהם לקחו את האליפות מפריע לי הדרך והחוסר כדורגל שהיה בארץ!

עכשיו לתגובה הזאת.. גאיידמק קונה את הבוחרים שלו בכסף! קונה אותך ואת כל המדינה הזאת בכסף, נכון הממשלה הייתה צריכה לעשותת דברים עם התושבים האלה אבל גאיידמק קונה אותך בכסף!
    אני איתן לך דוגמא אחת מהשבוע! גאיידמק מפנה את התושבים של שדרות, כל הכבוד לו.. באמת! אבל העיריה של ירושלים לא רצתה שהתושבים של שדרות יראו כמו קבצנים בגן סאקר באוהלים אז היא הציעה לגאיידמק במחיר מוזל את העיר נופש ליד ציפורי או משהו כזה שיש שמה מקום, גאיידמק לא הסכים.. למה? כיא הוא רוצה שיראו איך הוא קונה אותכם בכסף איך הוא עוזר כביכול לאנשים ל"ברוח" משדרות. כל מה שהוא עושה איתם זה לקחת אותם ולשים אותם בטור קבצנים איפשהו, זה לא עוזר!!
    גאיידמק בה ועשה את הכדורגל שלנו מגעיל! שחקנים שהולכים לקבוצות רק בשביל עוד כמה $$ זה כדורגל בלי נשמה כדרוגל שיהפוך להיות בלי סמלים, כדורגל ממוסחר וגועלי!!!
    מכבי חיפה העדיפה להשקיע באירופה! עשתה את זה כמו שצריך ועשתה היסטוריה בארץ, בליגה הלך לה הרבה פחות טוב זה נכון, אבל לקנות אליפות בכסף זה מגעיל לא ספורטיבי ובנוסף זה עוד דרך לקנות מצביעים..
    ולסיום, למי אתה קורא טיפש? מה אתה גבר מאחורי מסך מחשב? מה אם היינו בשיחה פנים מול פנים היית מקלל? אני חושב שלא, כי זה פשוט מאוד לא מכבד ומראה על ילדות.. תעשה טובה, שמור על הפה שלך!!

ומשהו אחרון חביב.. כל הכבוד על זה שאתה קונה את המעשים של גאיידמק שבנוסף הוא מכר נשק לילדים קטנים ולמליציות בשביל שיעשה טבח ורצח עם!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    זה מראה עד כמה אתה שונא את המדינה שלך, אז עדיף שלא תגיב כבר, זה כבר מביש, ועלוב...
    אתה אוהד את הערבים, ומדינות אחרות תילך לשם, אל תכפיש את המדינה שלו בפני כל הקהילה...
    ואם כל האוהדים חסרי השכלה, אז מה אתה?.. גרוע מהם..

ממש תגובה מדהימה! פשוט מעולה! מדהים! גזעני בוצרה מושלמת!!
    תגיד אי פעם דיברת עם ערבי? חתיכת חצוף! מי אתה שתגיד אליהם משהו?! הם אנשים בדיוק כמוך נכון יש כמה מיעוטים בעזה וכאלה שטוענים שזו המדינה שלהם והם יעשו הכל בעד זה.. די ליגיטמי, אבל כמובן שלא בצורה הזאת!
    יש ליד איפה שאני גר שתי כפרים ערבים! בשניהם יש אחלה אנשים ובאחד יש חומוס אלוהי ואנשים נחמדים יותר ממך אני בטוח בעיקר מהתגובות שלך.. אין לערבים שגרים בארץ שום דבר נגדך אבל יש למה? בגלל שהם ערבים.. למה בגלל שהם מגזע שונה? להזכיר לך מה קרה לנו משנאת חינם של ה"גזע" שלנו? אני חושב שאני לא צריך זה עמוק אצלי בגוף! אני מקווה מאוד שזה גם אצלך!

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

ציטוט נכתב במקור על ידי schneider צפיה בהודעה
    קודם כל אני לא קנאי.. לא מפריע לי שהם לקחו את האליפות מפריע לי הדרך והחוסר כדורגל שהיה בארץ!

עכשיו לתגובה הזאת.. גאיידמק קונה את הבוחרים שלו בכסף! קונה אותך ואת כל המדינה הזאת בכסף, נכון הממשלה הייתה צריכה לעשותת דברים עם התושבים האלה אבל גאיידמק קונה אותך בכסף!
    אני איתן לך דוגמא אחת מהשבוע! גאיידמק מפנה את התושבים של שדרות, כל הכבוד לו.. באמת! אבל העיריה של ירושלים לא רצתה שהתושבים של שדרות יראו כמו קבצנים בגן סאקר באוהלים אז היא הציעה לגאיידמק במחיר מוזל את העיר נופש ליד ציפורי או משהו כזה שיש שמה מקום, גאיידמק לא הסכים.. למה? כיא הוא רוצה שיראו איך הוא קונה אותכם בכסף איך הוא עוזר כביכול לאנשים ל"ברוח" משדרות. כל מה שהוא עושה איתם זה לקחת אותם ולשים אותם בטור קבצנים איפשהו, זה לא עוזר!!
    גאיידמק בה ועשה את הכדורגל שלנו מגעיל! שחקנים שהולכים לקבוצות רק בשביל עוד כמה $$ זה כדורגל בלי נשמה כדרוגל שיהפוך להיות בלי סמלים, כדורגל ממוסחר וגועלי!!!
    מכבי חיפה העדיפה להשקיע באירופה! עשתה את זה כמו שצריך ועשתה היסטוריה בארץ, בליגה הלך לה הרבה פחות טוב זה נכון, אבל לקנות אליפות בכסף זה מגעיל לא ספורטיבי ובנוסף זה עוד דרך לקנות מצביעים..
    ולסיום, למי אתה קורא טיפש? מה אתה גבר מאחורי מסך מחשב? מה אם היינו בשיחה פנים מול פנים היית מקלל? אני חושב שלא, כי זה פשוט מאוד לא מכבד ומראה על ילדות.. תעשה טובה, שמור על הפה שלך!!

ומשהו אחרון חביב.. כל הכבוד על זה שאתה קונה את המעשים של גאיידמק שבנוסף הוא מכר נשק לילדים קטנים ולמליציות בשביל שיעשה טבח ורצח עם!
    טוב תקשיב ילד, הוא לא קנה אותי אני אוהד בית"ר עוד לפני שנולדת...
    אני לא בעד שהוא יהיה ראש ממשלה או ראש עירייה אבל הוא דוגמא טובה לאפסים שלא עושים אפילו מה שהוא עושה והתפקיד שלהם הוא לעשות את זה.
    בית"ר תמיד נחשבה לקבוצה שתמיד יהיה לה את הסמלים שלה והקטע של הסמל בבית"ר הוא מאוד חזק.
    השנה קצת השתנו הדברים כי הגיע מאמן חדש, הגיעו שחקנים חדשים ( כמעט קבוצה שלמה )
    ואין סיבה שהם לא ישחקו טוב הם פשוט חדשים בקבוצה המאמן חדש, הניהול חדש, הכל חדש.
    עוד שנה נדבר ותראה שבית"ר תשחק הרבה יותר יפה.

יהיה כיף!

ציטוט נכתב במקור על ידי Azax Syndrom צפיה בהודעה
    טוב תקשיב ילד, הוא לא קנה אותי אני אוהד בית"ר עוד לפני שנולדת...
    אני לא בעד שהוא יהיה ראש ממשלה או ראש עירייה אבל הוא דוגמא טובה לאפסים שלא עושים אפילו מה שהוא עושה והתפקיד שלהם הוא לעשות את זה.
    בית"ר תמיד נחשבה לקבוצה שתמיד יהיה לה את הסמלים שלה והקטע של הסמל בבית"ר הוא מאוד חזק.
    השנה קצת השתנו הדברים כי הגיע מאמן חדש, הגיעו שחקנים חדשים ( כמעט קבוצה שלמה )
    ואין סיבה שהם לא ישחקו טוב הם פשוט חדשים בקבוצה המאמן חדש, הניהול חדש, הכל חדש.
    עוד שנה נדבר ותראה שבית"ר תשחק הרבה יותר יפה.
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אתה ממשיך להיות חצופ בטרוף אבל לא נורא אני יקבל את זה אני נותן לך את העובדות ככה בפרצוף, אני מצטער...
    דבר שני, בן כמה אתה בכלל???
    סבבה אמסלם וקורנפיין יהיו תמיד הסמלים שלכם אבל לגנוב סמלים של אחרים עם כסף, מאוד מוסרי העניין הזה בעיקר שהסמל מאוד חזק אצלכם.. בנאדו הוא ה-סמל שלכם (בוגד מזדיין!) גרשון גם- סמל אדיר! (הסמל של הפועל.. מזוויע!)
    עוד שנה נדבר ו... עדיין יהיו אצלכם שחקנים בלי נשמה בגלל שהם באו אליכם בגלל ה$$!
    אני לא אומר שגאיידמק קנה אותך לביט"ר, אני אומר שהוא קנה את כל הקהל שלכם, וזה פשוט מגעיל כי אתם כמו השחקני "נשמה" שלכם הולכים אחרי כמה ג'ובות והוא קונה את הקולות שלכם לרשות העריה שם..

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ממש תגובה מדהימה! פשוט מעולה! מדהים! גזעני בוצרה מושלמת!!
    תגיד אי פעם דיברת עם ערבי? חתיכת חצוף! מי אתה שתגיד אליהם משהו?! הם אנשים בדיוק כמוך נכון יש כמה מיעוטים בעזה וכאלה שטוענים שזו המדינה שלהם והם יעשו הכל בעד זה.. די ליגיטמי, אבל כמובן שלא בצורה הזאת!
    יש ליד איפה שאני גר שתי כפרים ערבים! בשניהם יש אחלה אנשים ובאחד יש חומוס אלוהי ואנשים נחמדים יותר ממך אני בטוח בעיקר מהתגובות שלך.. אין לערבים שגרים בארץ שום דבר נגדך אבל יש למה? בגלל שהם ערבים.. למה בגלל שהם מגזע שונה? להזכיר לך מה קרה לנו משנאת חינם של ה"גזע" שלנו? אני חושב שאני לא צריך זה עמוק אצלי בגוף! אני מקווה מאוד שזה גם אצלך!
    מישהו אמר שאני לא אוהב אותם? או גזען? אני לא יגיד שאני באמת אוהב ערבים, אני באמת לא אוהב, אבל גם לי יש
    ערבים חברים, אחד החברים הטובים שלי הוא ערבי - ישראלי, אני לא מתבייש בזה, וגם לא אכפת לי, אבל להגיד שגאידמק
    אם כל השטויות שהוא אמר, שהוא טרוריסט והוא ככה והוא ככה, ולא אכפת לו מהמדינה שלו, אז שילך למדינה בעזה, שיגור
    איתם, וישב איתם זה בעיה שלו.. אבל שלא יפיץ את זה פה כאילו זה בסדר..

ציטוט נכתב במקור על ידי Desire צפיה בהודעה
    מישהו אמר שאני לא אוהב אותם? או גזען? אני לא יגיד שאני באמת אוהב ערבים, אני באמת לא אוהב, אבל גם לי יש
    ערבים חברים, אחד החברים הטובים שלי הוא ערבי - ישראלי, אני לא מתבייש בזה, וגם לא אכפת לי, אבל להגיד שגאידמק
    אם כל השטויות שהוא אמר, שהוא טרוריסט והוא ככה והוא ככה, ולא אכפת לו מהמדינה שלו, אז שילך למדינה בעזה, שיגור
    איתם, וישב איתם זה בעיה שלו.. אבל שלא יפיץ את זה פה כאילו זה בסדר..
    איך אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב ערבים? על סמך מה? הערבים ישראלים עשו לך משהו? עזוב את זה שיש לך חברים ערבים ישראלים, איך אתה מסוגל להגיד כזה דבר?! מה הוא שונה ממך? שניכם בני אדם!!!
    תקשיב, גאיידמק בא לפה כאילו הוא אזרח רגיל שפשוט מיליונר.. אבל הוא עשה כסף ממכירת נשק למליצויות של ילדים שעשו טבח אחד בשני, תעשה טובה כל בן אדם בעולם צריך להגיד שרצח זה לא הגיוני, לא משנה מה הוא אומר בארץ, עם בצרפת הוא מבוקש אז הוא לא צריך להיות פה!!! ובטח שלא להיות בראשות עיר או טפו טפו טפו לא עלינו ראש ממשלה!

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

איך אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב ערבים? על סמך מה? הערבים ישראלים עשו לך משהו? עזוב את זה שיש לך חברים ערבים ישראלים, איך אתה מסוגל להגיד כזה דבר?! מה הוא שונה ממך? שניכם בני אדם!!!
    תקשיב, גאיידמק בא לפה כאילו הוא אזרח רגיל שפשוט מיליונר.. אבל הוא עשה כסף ממכירת נשק למליצויות של ילדים שעשו טבח אחד בשני, תעשה טובה כל בן אדם בעולם צריך להגיד שרצח זה לא הגיוני, לא משנה מה הוא אומר בארץ, עם בצרפת הוא מבוקש אז הוא לא צריך להיות פה!!! ובטח שלא להיות בראשות עיר או טפו טפו טפו לא עלינו ראש ממשלה!

נכון את ההכנסה הראשונית שלו הוא עשה דרך מכירת נשק לאנשים שטובחים באפריקה אנשים אחרים וזה מגעיל אבל היום הוא בעלים של בערך 4-5 מפעלים ברוסיה והוא אף פעם לא מפסיד כסף כי כל יום נכנס לחשבון שלו בסביבות ה 3 מיליון דולר שתבינו שלא ייגמר לא הכסף בחיים הוא עשיר ומסודר עד סוף חייו והחיים של המשפחה לדורותיה לעוד 8 דורות והכסף רק גודל, עם כל זה שהוא מכר נשק לאותם אנשים הוא גם עשה כמה דברים מאוד טובים בארץ אז אני אומר לו תודה.

יהיה כיף!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

1. אני לא אוהב ערבים מזה עניינך למה ואיך.. אני לא יפתח תפה, כי זה לא ראוי.. אתה חושב ככה ואני חושב ככה..
    2. גאידמק כמה שתנסו להגיד שהוא מרוויח מטבח, ומכל השטויות שאתם אומרים, עזר למדינה שלנו, והוא אחד האנשים
    הטובים ביותר שבאו למדינה שלנו, ממש אכפת לי אם אנשים באפריקה מתים, מה שמעניין אותי זה שדרות ואנשים בארץ,
    לא אכפת לך כן אכפת לך, בעיה שלך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הנרגילה היא לא עושה אותך גבר..היא רק בונה לך את הקבר!!

יפה שבית''ר לקחה למרות שאני שונא אותה אבל מה שבכלל לא אהבתי זה היה עם הקהל..מטומטמיםם חיות!!
    נערך לאחרונה על ידי eden.si; 23-05-2007 בשעה 18:21.
    --EdEn.Si--
    חיפה חיפה חיפה אלופההה!!

שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קודם כל אתה ממשיך להיות חצופ בטרוף אבל לא נורא אני יקבל את זה אני נותן לך את העובדות ככה בפרצוף, אני מצטער...
    סבבה אמסלם וקורנפיין יהיו תמיד הסמלים שלכם אבל לגנוב סמלים של אחרים עם כסף, מאוד מוסרי העניין הזה בעיקר שהסמל מאוד חזק אצלכם.. בנאדו הוא ה-סמל שלכם (בוגד מזדיין!) גרשון גם- סמל אדיר! (הסמל של הפועל.. מזוויע!)
    אני לא אומר שגאיידמק קנה אותך לביט"ר, אני אומר שהוא קנה את כל הקהל שלכם, וזה פשוט מגעיל כי אתם כמו השחקני "נשמה" שלכם הולכים אחרי כמה ג'ובות והוא קונה את הקולות שלכם לרשות העריה שם..
    טוב שמע אידיוט, בנאדו הלך מחיפה מסיבה אחת שהורידו לו כסף מהחוזה והוא התווכח להשאר על אותו חוזה קודם ולא רצו אז בית"ר הציע והוא הלך ( אותו קטע מסריח שעשו לפליקס חלפון בהפועל תל אביב )
    ואני יותר גדול ממך אל תדאג... לך לעשות שיעורים או משהו

יהיה כיף!

אוהד בית"ר בלב ובנשמה
    שם פרטי
    דין
    לייקים
    1
    נקודות
    578
    משפט מחץ
    רק בית"ר ושכולם יזדיינו!!

אנחנו האלופים וזהו.. כל הקנאיםם תסבלוווווו ותאכלו ת'לבבבב..
    הפועלל אחח תאכלו ת'לב יאפסיםםם אנחנו אלופים אלופים אלופיםםםם ואתםם לכו תישנו על האףף יקנאים מתיםםםםםםם!!!!!
    אתם לא יודעים כמה אני שונא אותכם אתם קבוצה מגעילה עם שחקנים מגעילים (מישהו אמר יוסי אבו קשיש?) ואוהדים מגעיליםםםםםםםם קנאיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....

וחיפה?
    פאדיחה לדבר עליכם בכלל עשיתם פאדיחות העונה חחחחחחחחחחחחחח.. אני אשתוק שלא תפרצו בבכי יאוהדי הצלחות מניאקים!! ימלשיניםםםםםםםםםםםם!!

יש לי משהו להגיד לכם ותפנימו אותו

ב =י = ת " = ר , י = ר = ו = ש = ל = י = ם ,
    א = ל = ו = פ = ת , ה = מ = ד = י = נ = ה
    7 0 0 2 - 6 0 0 2
    נערך לאחרונה על ידי De@n; 23-05-2007 בשעה 19:02.
    והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!!

יצחק חיים צמח הלוי
    ת.נ.צ.ב.ה
    יהי זכרו ברוך.

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

זה רק מראה כמה שאתה מקנא בכסף, ובעוצמה של בית"ר...
    לפחות תסתיר את זה איכשהו בן אדם..

פשוט תקראו, כולכם.. זה יהיה מעניין קצת ארוך אבל עדיין!
    ותעשו טובה, תשמרו על הפה שלכם, בלי לקלל זה רק מראה על ילדותיות.. חבל..

טוב, אני בואו אני אסביר לכם כמה דברים, אני יגיב כמעט לכל התגובות בדף השני פשוט מאוד בנושא בתגובה הזאת...
    נתחיל מזה... "ממש אכפת לי אם אנשים באפריקה מתים, מה שמעניין אותי זה שדרות ואנשים בארץ,
    לא אכפת לך כן אכפת לך, בעיה שלך" מה היה אכפת לגרמנים בגרמניה בתקופת השואה על היהודים המסכנים שנרצחו ליד הבתים שלהם? זה בדיוק אותה שאלה! מה זאת האדישות הזאת קיבינימט!!!! משמידים עם שלם בדיוק כמו שניסו להשמיד אותנו, היהודים! ואתה פשוט אומר שלא מעניין אותך? זה בדיוק האדישות שהייתה בשואה בעולם ובגלל זה נרצחו לנו 6 מיליון אנשים בני עמנו, סעמק איזה חשיבה טיפשית ואגואיסטית!

לא מעניין לי את הביצה שהוא מכניס כל יום 3 מיליון דולר לכיס.. הוא התחיל במכירת נשק הוא מלבין על הגב שלנו את הכסף הלא חוקי הזה!!
    דבר שני במפעלים האלה הוא מתייחס לעובדים שלו בטור בני אדם? הוא מתייחס אליהם בטור עובדים או בטור עבדים?! הוא מתייחס אליהם עם זכויות? הכסף שהוא מרוויח זה חצי בגלל שהוא לו נותן לעובדים שלו שכר הוגן והוא נותן להם איזה 3$ ליום, או שיש לו רווח נקי בלי הניצול?
    הבן אדם הזה נחשב מבחינתי לרוצח! הוא מכר נשק על מנת שירצחו הוא נחשב לרוצח!! לא מעניין אותי שיש לו עכשיו מפעלים ברוסיה שנותנים לו מלא כסף, הוא מבוקש בצרפת והוא לא צריך להיות פה. הוא צריך להיות שמה במשפט שיתנו לו גזר דין, יצא בלי שום דבר נגדו שיהיה לו בכיף, אבל הוא יודע שעם הוא חוזר לשמה הוא נתפס ונכנס לכלא! תחשוב בהיגיון עם אתה רוצה פושע בארץ?! יש לנו מספיק משלנו לא צריך עוד אחד!
    יודע מה? לא מעניין אותי הכסף שלו! מעניין אותי שהוא לא יקנה אותנו בכסף שחור!!
    רק שיהיה בן אדם אמין!!

DESIRE אם אתה לא אוהב ערבים זה באמת לא ענייני אבל אני פשוט מנסה לחשוב בהיגיון למה ואני באמת לא מצליח לחשוב למה.. בדיוק כמו שאני חושב למה הנאצים שנאו אותנו ולא מבין למה.. מה עניין של גזע? עור? שפה? מה?! הם בני אדם כמונו..
    גאיידמק באמת עשה דברים טובים למדינה שלנו כמו לתרום והכל אבל זה פשוט מגעיל אותי לראות איך כולכם קונים את זה אפילו שזה כסף של רוצח בצורה עקפיה אבל די ישירה! (תנסה להבין אני חושב שאתה אינטיליגנט..)
    והגבתי לך בהתחלה על מה שאמרת בקשר לא חוסר עניין ברצח אהה סליחה בהשמדה שיש באפריקה (סודן)...

vbmenu_register("postmenu_2228167", true); AZAX SYNDROM הגבתי לך כבר אבל עדין, מה אתה משחק אותה קשוח מאחורי המחשב? מקלל.. כל הכבוד זה באמת מראה על בגרות שאתה מראה פה.. ובנאדו, הוא קיבל את אותו חוזה שהציעו לו אבל הוא רצה עוד כסף, וזה לא היה בהתאם ליכולת שלו, זה שגאיידמק הראה לו כמה $$$ והוא הלך אחרי זה כמו כלב זה לא אומר שום דבר הוא עדיין בוגד וקבוצה שבנויה על בוגדים טיפול מהר מאוד..

DE@N אני אישית לא אוהד הצלחות.. מלשין, לא מכיר אותך בכלל! מי אתה?!?
    אני יכול להגיד לך שאתה פשוט אוכל את החרא שהתקשורת מוכרת לך.. תהנה, אני מקווה שזה טעים, כי רואים שבחיים שלך לא היית במשחק נגד חיפה בקרייה או מטדי.. ואם בכלל הייתה ביציע כלשהו..
    כל הכבוד לכם שאתם אלופים.. אליפות בלי כדורגל לא שווה בשבילי כלום, לא הייתה רמה בליגה, חבל שככה אבל זה פשוט לא קרה! כל הכבוד לכם על האליפות, פעם הבאה תשחקו כדורגל וגם אנחנו ואז אני מקווה שיהיה פה מעניין...

שוב, אני לא מקנה בכסף, ולא בעוצה של ביט"ר.. עצוב לי שאתם כל כך מתרגשים מזה אפילו שאני מסביר שזה כסף מגעיל וספוג בדם של ילדים.. עזוב בצד את המפעלים, רוב הכסף שלו בא ממכירת נשק אני מבטיח לך...

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

שמע אחי, בוא אני יגיד לך משהו ותנסה להפנים...
    לגבי כל הקטע של השואה והגזענות, עדיף ולא תדע את הדעה שלי... כמה שאני מרחם, וכמה שאני עצוב בימי
    שואה וכ'ו.. אני לא מרגיש שייך לזה, יש כאלה ויש כאלה.. אני מעדיף לא לפתוח את זה לדיון כי זה באמת לא לעניין..
    לגבי הערבים.. אם אתה כל כך מעריץ אותם וחושב שהם לא שונים, והם ככה והם ככה, אחי אתה חי בסרט.. זה נכון
    שיש המון ערבים טובים, ויש ככה ויש ככה.. לא מאשים את כולם יש כאלה ויש כאלה, אבל רובם אם אתה לא יודע מזדהה
    עם השמדה של המדינה שלך(ישראל, אני חושב, מקווה לפחות), רובם מידי יום ניסו לבצע פיגועים מהקמת המדינה,
    מלחמות, קסאמים כיום, ועוד המון המון דברים שרק אפשר לדמיין וקרו במציאות.. אולי לדעתך זה בסדר או לא, לא מעניין, אותי מעניין מה שקורה למדינה שלי, ולעם שלי, ומה שאני חי כיום, כל מה שמסביב, כל העמים האחרים לא מעניינים.. אני לא פוליטקאי, לא שגריר, לא קרוב לדברים האלה, אז אין טעם שגם אני יתאמץ להכיר בהם.. למה אתה חושב שעולם שלם לא מתעניין באפריקה, וכל המוות שמה, אז אני יתעניין?.. אולי זה מרובע מדי, חי בבועה וכל מה שתגיד, אבל מה שחשוב זאת המדינה שלך, שנמצאת כל יום בהתקפה בעולם, כל יום נתון עובר שיכולים להשמיד אותה קליל, כל העולם הערבי מייחל שלא תתקיים, אז מה שמעניין אותי זה האפריקאים.. עכשיו לכל הביקורות המפגרות שלך לגאידמק.. הבן אדם נאמר ומה שאתה אומר עוסק בכסף שחור, נותן כסף לנשק וכ'ו.. הוא יהיר, הוא שחצן אם אתה רוצה לומר, וכל דבר אחר, אבל אותו בן אדם תרם למדינה שלך מה שמשנת 48 אף אחד לא תרם לקהילה ההישראלית.. עיר אוהלים(פעמיים), כספים לחולי סרטן(כל העמותות שערוץ 2 מקים כל שנה), בני סכנין(המגזר הערבי), ספורט, שולח בתי מלון משפחות שלמות שלא יהרגו, בקרוב מיגון לדירות שלמות בשדרות ועוד המון דברים שאולי מהצד ולא מוזכרים.. עכשיו לשפוט אותו על זה שהוא עשה דברים בצרפת או באפריקה, והוא תורם למדינה שלך? זה יכול להיות נכון, וצודק, אבל זה יכול להיות מטומטם.. ואני בדעה הזו.. הבן אדם עוזר, מביא כסף, למי אכפת מאיפה, אכפת לי שאנשים בארץ לא ימותו ולא ממדינות אחרות, אכפת לי שחיילים יושבים מדי יום ומגנים על הבית שלי, ושומרים ושלא ימותו, אכפת לי שממשלה שלמה כמעט החריבה עם שלם, זה מה שאכפת לי, ואם גאידמק יכול לעזור איכשהו זה הכי שוב ולא משנה מהי הדרך.. אם היית עושה פסיק ממה שהוא עושה, אם היית עוזר איכשהו, הייתי יכול להביע דעה, אבל אני לא מאמין שעשית ולא המשפחה שלך ולא עם שלם של ישראל, אז אין טעם לתת ביקורת כי זה די מביש.. ועוד דבר אם אתה כל כך אוהב את הערבים, אז רק תסתכל אצלנו על שר בממשלה בשם "בשארה" שסיפק לצבא האויב מידע מודעיני איפה לפגוע במדינה שלך, ועוד נותנים זכות קיום לשרים ערביים.. חח.. בקיצור זה פורום כדורגל וגלשתי יותר מדי, אבל זה רק כדי להראות לך שהעולם קצת יומרני, וקצת אישי, ודואג לעצמו, אבל זאת המציאות, כל מדינה חיה בשביל עצמה ולא בשביל האחרים, ואם המעצמה הגדולה ביותר(ארה"ב), אינה מסתכלת בכלל לכיוון, אין צורך שגם אנחנו נעשה זאת.. לילה טוב..

אוהד בית"ר בלב ובנשמה
    שם פרטי
    דין
    לייקים
    1
    נקודות
    578
    משפט מחץ
    רק בית"ר ושכולם יזדיינו!!

DE@N אני אישית לא אוהד הצלחות.. מלשין, לא מכיר אותך בכלל! מי אתה?!?
    אני יכול להגיד לך שאתה פשוט אוכל את החרא שהתקשורת מוכרת לך.. תהנה, אני מקווה שזה טעים, כי רואים שבחיים שלך לא היית במשחק נגד חיפה בקרייה או מטדי.. ואם בכלל הייתה ביציע כלשהו..
    כל הכבוד לכם שאתם אלופים.. אליפות בלי כדורגל לא שווה בשבילי כלום, לא הייתה רמה בליגה, חבל שככה אבל זה פשוט לא קרה! כל הכבוד לכם על האליפות, פעם הבאה תשחקו כדורגל וגם אנחנו ואז אני מקווה שיהיה פה מעניין...

שוב, אני לא מקנה בכסף, ולא בעוצה של ביט"ר.. עצוב לי שאתם כל כך מתרגשים מזה אפילו שאני מסביר שזה כסף מגעיל וספוג בדם של ילדים.. עזוב בצד את המפעלים, רוב הכסף שלו בא ממכירת נשק אני מבטיח לך...
    תתפלא, הייתי העונה פעמיים נגד חיפה.. וגם יום ראשון נגד מכבי ת"א..
    ושוב, לא מזיז לי הדיבורים שלך שהאליפות מסריחה או כל דבר אחר..
    נערך לאחרונה על ידי De@n; 25-05-2007 בשעה 08:17.
    והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!!

יצחק חיים צמח הלוי
    ת.נ.צ.ב.ה
    יהי זכרו ברוך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,181 | הודעות: 8,173,768 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect