|
|
למה שלא תישן אצלך או אתה אצלה ?..
ואז אחד מכם יקח אוטובוס
סה"כ לא ראית אותה יומים לא קרה כלוםם!
אבל בימי שישי ניראלי אתה צריך ללכת אלייה , למה מה היא תחזור לבד בלילה..
תכלס היא צודקת מה היא בת איך אתה נותן לה ללכת לבד..
תהיו אמיתיים, בלי זיופים
ככה החיים יותר יפים
תהנו מהחיים כל עוד אפשר
מי יודע איפה נהיה מחר [[:
אם זה הרושם שהבאתי זה מצער .
או שלא הבנת או שלא הסברתי נכון
אנחנו לא נותנים לה גם ללכת לבד ...
אני לא מסוגל לתת לה ללכת לבד
היא הייתה בכיוו ןאחר למונית ואמרתי לחבר'ה אנחנו לא נוסעים עדשאין לה פתרון .
...
בסוך אח שלה לקח אותה
אבל אז כמה ימים אחרי (כשרשמתי א תהודעה) היא אמרה שאבא שלה היה עצבני משו ושהוא לא לוקח אותה יותר תסתדר לבד
אילון אני מתקשר אליך .
זה ידוע שקשר ממרחק זה לא קל.. אבל תתגבר על זה אחי ומה הבעיה אפשר לקחת מוניות זה נכון או לבקש מההורים רק להסיע ובדרך חזרה תסתדר (טרמפים, מוניות).. ולריב על זה?
אחי אל תהיה טיפש חח.. אל תריב איתה על זה..
חוץ מזה שאני מציע לך אם אתה לא כלכך רוצה לחזור לבד כשאתה בא אליה פשוט תישן אצלה מה הבעיה? ותחזור למחרת תאמין לי תרגיש יותר טוב מלחזור לבד בלילה כזה..
בכל מקרה אחי אל תריבו בגלל זה, חבל.. גם בקרוב חופש ובאמת אז תוכל להיפגש איתה ביותר ניחותה אני חושב ויהיה לכם קשר יותר טוב מעכשיו..
בכל מקרה אחי בהצלחה ואל תפרק קשר בגלל מרחק.. כי חבלמניסיון..
בהצלחה אחי =]
טוב אני לא אכנס לדעתי בנוגע לקשר במרחקים, זה שיקול שלך. אבל תסתכל על זה מנקודת מבט אחרת, אתה ממש מתאמץ בשביל הקשר הזה, אתה כל הזמן בא אלייה, קשה לך לא לראות אותה יומיים, ואני לא רואה שהיא מתאמצת להגיע אלייך.
"לא יכולה להגיע", "לא תיסע לבד במונית" - אחי, בולשיט, תירוצים. היא עושה לעצמה חיים קלים, היא רואה שאתה לא מתנגד להגיע אליה אז למה לה לעשות משהו בנוגע לזה? אחי, אתה הגבר, אתה אמור לנהל את העיניינים ואני בנתיים לא רואה שום שיוון בקשר, אני רואה שאתה עושה פה טעות, תחשוב על זה.
DimA
שמע אני אגיד לך דבר כזה....יש לי חבר שהייתה לו חברה שגרה ביישוב אחר...לא ראשון לציון כמובן..
קיצר..כל יום שישי היא הייתה באה אליו..וישנה אצלו רוב המקרים...ואז בבוקר למחרת היא הייתה חוזרת...
ובמהלך השבוע איזה פעמיים הוא בא אלייה...ככה ברוב המקרים...
וזה הלך יפה חמישה חודשים..