מכיתה ו' שזה 6 שנים בערך
כל יום בערך
מכיתה ו' שזה 6 שנים בערך
כל יום בערך
|
|
3 שנים :\
זיין שכל! עלק 27 עיגולים!!!!
אתה יודע שאם אתה עושה 7 עיגולים ומעביר בתוכם עשן אתה מקבל את כל הירושה של מרי פופינס (או איך שלא כותבים את זה!)
בקיצור אתה מזיין את השכל בכמות עיגולים, אל תשחק אותה מגניב, אם אתה באמת עושה את זה אז תצלם וידאו ומיצידי תעשה 20 ואני אאמין לך שאולי מתישהו בלי כוונה הצלחת 27 אבל דוגרי.. אין מצב!!
ואני מעשן פעם בשלושה שבועות יותר מזה זה מאבד את הכיף של לפתוח ראש!
טוב
נסעת פעם על אופניים?
מה אתה דפוק חבר שלי מפגיז עושה איזה 30
וזה צ'רלי צ'פלין איך הגעת למרי פופינס
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
30 עיגולים משחטה אחת של סיגריה? או מכל הסיגריה?
סיגריה שלמה גם אני יכול לעשות 20 עיגולים מה הקטע פה?
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
אז אתם לא יודעים לעשות עיגולים מה אשמתי? |:|:
נרגילה איזה סיגירה חבר שלי מפגיז אותם אחד אחרי השני
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חחח אתם חיים בסרט.. אני כל שחטה מוציא איזה 16-20 עיגולים בקטנה.. מממ עכשיו אני מעשן לאט כזה.. מוציט את העשן לאט ורואים אותו בסמיך כזה ואז דופק וואחד עיגול..
מממ ובכללי התדירות שלי ירדה בהרבה, פעם כל היום פתנו ראש אבל עכשיו פעם בשבועיים בערך.
מממ וזה כי בתכלס אני לא בכושר כל כך.. אבל אממ בחופש בטח אני יחזור לעשן כל יום עם על האש באמצע הפארק חחח
ככה זה מי שפרו צריך להתגאות![]()
אני מעשן נרגילה בעיקר בימי שישי ושבת ועם מעשן אז כמה שעות טובות
ושאאני הולך לים אני אוהב לעשן נרגילה אבל בעיקר אני מעשן סיגריות אז לא הרבה מעיין אותך מהנרגילה
קודם כל אני יענה לשאלה..
אני מעשן פעם בשבוע אפילו לפעמים פעם בשבועיים אבל זה תלוי באמת אם זה מתוכנן או לא ..כי אם זה מתוכנן ויש כסף אפשר לשבת עם החברה 24 שעות.. מה שהיה במלחמה הנרגילה עבדה שעות נוספות... והקטע של ה27 עיגולים נשמע לי חרטה משחטה אחת אין מצב אתה עושה 27 עיגולים ברורים... זה שאתה עושה עיגולים והם יוצאים לך כמו לא יודע מה זה לא נחשב אחי...
והאמת יש לי חבר עושה 3 עיגולים ודרכם חץ ממש קשה.... אני מעשן סיגריות ונרגילה כבר קרוב ל6 שנים וכל הזמן העיגולים מתפרקים מהחץ.
חפרתי אבל בקטנה משעמם