מה זאת אורת מיסתלסל? אני מכיר כאלה שמעריכים שער הם שמים קשת וקוקו כדי שיצא להם ישר...
מה זאת אורת מיסתלסל? אני מכיר כאלה שמעריכים שער הם שמים קשת וקוקו כדי שיצא להם ישר...
|
|
החלקה משנה את המבנה המולקולרי של השיער , יש החלקות טובות ויש פחות, החלקה יפנית לשיער של בנים עולה 200-300-400 שקל תלוי באורך השיער, ממש לא כמו לבנות, ויוצא לך שיער חלק כמו משי ובריא מאוד, החלקות רגילות וזולות יותר עולות 60-70 שקל, השיער יוצא לפעמים יבש, והחומרים מאוד מסוכנים, אתה חייב לעשות אצל מישהו שיודע, כי אם לא חבל שתיהיה קירח..
החלקה לא שורפת את השיער, לדעתי עדיף פאן ששומרים מרחק מהשורש, כי שיער גודל ומהר.. אז לא נורא אם הוא נשרף קצת.
אללה אור יא חייל
חחח ממש לא.. בשביל החלקת קלאופטריה צריך לצבוע את השיער לשחור.. חחחלמההה הוא צריךך החלקה יפניתתתת?
הריי הוא לא יאריך את השיער עד התחתתת והשיער צומח מהר והוא לא יחדש כל פעםםםם והוא בן
למה הוא צריך החלקה יפנית מה הוא דוגמניתת?
שיקנה מחליק פשוט וזהו
זה לא כזה סיפור
ובשביל החלקה יפנית צריך לצבוע את השיער לשחור דרך אגב
סיבכתם אותו נראה לי =\
קנה זק"ש דגם: professional 5000 turbo זה 2000 וואט אני משתמש כבר שנה ואני עושה כל יום פן ולכל אלה שחושבים שזה 5000 וואט כי כתוב 5000 אין דבר כזה בעולם פן של 5000 וואט הכי הרבה זה 3000 פשוט זה השם של הדגם בשביל להטעות אנשים
ישש מלאאא אבל מלאאא דבריםם