|
|
כדורגל טוב בטוח יהיה ובית"ר ישמרו על התואר גם בעונה הבאה
לדעתי בית"ר עשו טעות קשה כשהם הביאו את שום, הוא מאמן מעולה, אבל הוא לא יכול לבנות קבוצת מיליונים, אין לו את הקשרים להביא לארץ שחקנים גדולים, שיתאימו לתקציב של בית"ר, זה לא יוון ששחקנים יסכימו לבוא בקלות, זאת ישראל,
ולדעתי בית"ר הולכת לקבל אכזבה קשה מאוד בליגת אלופות, ליגת העל בשנה הבאה לדעתי תיהיה מעניינת מאוד, תחרות מצד קבוצות חדשות, ואני ממש לא רואה את בית"ר קורעת את הליגה, כל שנה היא מתחדשת, ולא נותנים מספיק זמן לחומר המשחקנים להתחבר, הסיפור של חיפה הפועל ומכבי ת"א יהיה מעניין לדעתי בעונה הבאה, עם קבוצות כמו נתניה,אשדוד מהצד, והקבוצות החדשות שעולות לליגת העל, תיהיה לנו עונה מעניינת, ואני צופה עונת מלפפונים עם הרבה רעש.
1. שום לא אמור להביא שחקנים גדולים, יש את הנהלת בית"ר, ושפיגל שמספיק יכולים להביא זרים מצויינים...
לגאידמק יש המון המון קשרים, כנ"ל שפיגל, ושתיהם יכולים להביא שחקנים גדולים...
2. בית"ר לעומת שנים שעברות נשארים עם אותם סגל שחקנים, הרוב לפחות, ואין הרבה חילופים, ושטויות..
אז לאחד אותם כבר לא בעיה, אולי רק להתרגל לשיטת משחק חדשה, שום ידוע כאחד שמצויין באירופה, ואם בית"ר
תעלה איכשהו לבתים של ליגת האלופות זה יהיה בגללו, יש לו הישגים מצויינים בכל מה שקשור לאירופה..
3. אשדוד, נתניה, תל אביביות, קבוצות שמתחרות על צמרת, ולא על אליפות וזה ההבדלים.. כמה שמכבי והבועל ידברו
הם בעצם לא מהווים איום גבוה, היחידה שיכולה להוות איום איכשהו זה חיפה.. ואני מצדד את שלמה שרף, ועוד כמה
אנשים שדיברו על כך.. כמה שזה נשמע פתטי מצד אוהד בית"ר כמוני, הכסף יקבע מי תיקח את האליפות, זה קבע כל
שנה בליגת העל, לרוב.. אף אחד לא התחרה עם שחר, והתקציבים שלו, הוא הביא את השחקנים הכי טובים שיכולים
להיות לחיפה, כיום בית"ר עושה את זה, ואני חושב שזה הולך להמשך עוד הרבה זמן..