מה קרטר אתה רואה מחצית מחצית?
חחחחח ראיתי את של ריאל וכל פעם שמעתי גול בבארסה ישר העברתי ראיתי ת'גול וחזרתי לריאל =]
והגול של מסי חאווה רצח האליפות צריכה להיות של ריאל
|
|
לא, ראיתי Csi Miami
אז בגלל זה ראיתי רק את התקצירים
אבל ראיתי קצת בארסה וקצת ריאל
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
וואו היה מטורף איזה דרמה בסוף 2-2 בשניי המשחקים באותה דקה ממש, ואיזה גול של מסי חחח הגול הראשון כבר אומר ממי מסי לוקח דוגמא להתפתחות בשנה האחרונה.
נוכל ארגנטינאי רק שלא יתחיל לעשות קוק ולאכול סטקים כמו איזה בהמה מסוממת שפעם היה השחקן אולי הכי טוב איי פעם.
יהיה כיף!
ואיייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה משחקים איזה משחקים ! איזה מזל של ריאל, חייבים לזכות באליפות אין מצב שלא !!
אני לא מאמין בארסה חוטפת גול דקה 90 איזה זין בשבילה.
עד שהיא יכולה להיות ראשונה אחרי התיקו של ריאל עושה תיקו איזה באסה
אלוהים אין יותר מתוק מזה ריאל אהבת חיי !! אין מתוק מזבה!@#!#!@#!#\\
יש לי הרגשה רעה שבוע הבא נגד הבונקר של מאיורקה כמו שאמרתי שיש לי הרגשה רעה לגבי השבוע הזה יש לי גם לשבוע הבא , סתכלו תתגובות שלי אני פתחתי עין הרע לברסה האליפות של ריאל בזכותי אללה!!! ( אתם יודעים שאני צוחק)
Siete
גם כן ברצלונה קבוצה של רמאים, מסי במהלך עלוב ביותר, רונאלדיניו גומר שחקנים בבעיטות לביצים וצ'אבי האידיוט לא יכול להודות באמת "זה לא שריאל תזכה באליפות, פשוט אנחנו נאבד אותה".
קאטלונים עלובים.
קיצר סביליה צריכה לקחת את האליפות וריאל תרד ליגה
שכחתי את השם של הקבוצה שאתה אוהד רן..
זה לא עושה את הגול של ואן ניסטלרוי פחות מסריח מזה של מסי.
ובשבילך ויאריאל.. מקום 6 עם פונטציאל ל5 [מספר נקודות זהה]
ואנדלוסים בלי קשר לאהדתי..
Puta los ches!
![]()
אז כנראה שהמזל באמת הולך לאלופים, כי בסופו של דבר הצדק יצא לאור במשחק של ברצלונה ולא של מדריד...
אה כן ויאריאל.
ואן ניסטרלוי "בישל" עם היד אלק הפגיע זה לא אוצת נסיבות גם יאלה ריאל אימפריה סאמק יום ראשוןן זה מסיבתסיום שלי למה למה למה אלוהים נוו
Siete