יאללה יא מפגרים עלק תתחשב באוזון
בהפגנות שורפים דברים יותר קשים מצמיגים אז תרגעו =\
יאללה יא מפגרים עלק תתחשב באוזון
בהפגנות שורפים דברים יותר קשים מצמיגים אז תרגעו =\
|
|
אז אם הם שורפים את כולם יכולים לשרוף?
תחשוב על מה שאתה אומר...
אתה שורף הוא שורף עוד 1000 אנשים שורפים ומחר יש לך דלקת ריאות....
באמת, קצת שכל....
משעמם הא? וצמיגים לא שורפים... זה מזהם אחושרמוטה
הייתי מתחיל אבל אני ממש לא יודע מאיפה! כאילו האנשים בישראל כל כך מפגרים ... יש כל כך הרבה דברים שצריכים לשנות בישראלים ... לא איכפת להם מכלום... אתה יכול להתחיל ואני יכול להוסיף לך עוד הבעיה היא שמזה בטוח יתפתח דיון של איזה שישים עמודים ובאמת שאין לי כוח לדיון כזה עכשיו ... אבל עם לך יש כוח לעשות דבר כזה אז אני רק תומך ומחזק אותך ...
יופי, מצויין.
גאים בך.. כולנו. זה כל כך משעשע מה שעשית.. כל השכונה בעשן שחור כזה..
נשמע מאוד מגניב.
עוד אנשים שבאים להרוס .
לא רק שאתם מזיקים לסביבה, אתם מזיקים לעצמכם.. הצחוקים האלה ? רק על חשבונכם.
ואם הגעתם למצב כזה שאתם שורפים צמיגים וזה נשמע כי סתם משעמם לכם..
אז תמצאו במה לשחק.. כי זה לא משחק.
וכמו שספקי אמר אם רק הייתם שואפים מהעשן הזה יותר מדיי מי יודע איפה היום שלכם היה נגמר..
תסתכל על האשכול שנפתח, ותסתכל על התגובות.. כל אלה שבאמת חושבים שזה מגניב, יתחילו לקחת צמיגים ולשרוף. למה הוא העלה פה רעיון ממש יפה מבחינתם.
וכן, כמה צמיגים כן ישנו משהו. כל דבר שמזיק לסביבה משנה משהו. ורואים את התוצאות כבר בשנתיים האחרונות, והשנה הזאת הכי בולטת.
"תחיו עם מה שיש וזהו" - אתה לא יכול להגיד את זה.. כי אפשר לשפר את המצב הזה וזה כל כך פשוט.
נערך לאחרונה על ידי חנצ'וווק; 19-06-2007 בשעה 10:51.
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
אני לא יודע מאיפה להתחיל .... לישראלים בכלליות לא אכפת מכלום עד שהם נפגעים ורק אז הם מתעוררים וגם אז לא לוקחים את האשמה על עצמם אלא מאשימים אנשים שכאילו היו אמורים לדאוג לחברה שלנו הבעיה היא שהם לא מבינים שגם אם אלו שאמורים לדאוג לנו באמת ידאגו לנו (מה שלא קורה עכשיו) לא יקרה פה כלום כי לדבר עם רוב הישראלים זה כמו לדבר עם קיר והם פשוט לא יקשיבו .... אין לי כוח להתחיל לספר איך אני חושב שצריך לחנך מחדש כי זה יתפח דיון ענק של איזה שישים עמודים ובאמת שאין לי חשק לזה עכשיו ... אבל אם לך יש כוח לעשות את זה אני תומך ומחזק אותך ... אין לי חשק להיות זה שכאילו חושב אחרת כי אז אתה צריך להתחיל להסביר כל דבר ואני עושה את זה בערך כל שבוע שש פעמים וזה משגע ת'שכל! אז בבקשה אני נותן לך את הכבוד !
אכן היה לי לילה שקטדרך אגב תהנה לך שם בח"ול נישמע אחלה של טיול ....
עריכה: מקודם זה הביא לי דף שגיאה אז הייתי בטוח שזה לא שלח כלום אז כתבתי שוב אבל אני רואה עכשיו שזה כן שלח ... אוף מעצבן אותי מה שהולך פה!
נערך לאחרונה על ידי DoGow; 19-06-2007 בשעה 10:47.
חחח חזק
חזזזזזק אחייי איזה קול אתהה ! יואוו תותחח !
חברים תחזיקו ממנו !
שיים בחתימה "שרפתי צמיגים בשכונה" !
אנחנו מאמינים שכל נער בישראל צריך לקבל חינוך של הנוער בארה"ב.אף נער בישראל לא יצליח לשרוד את החינוך מחדש.. אולי הרוסים מביניהם, אבל גם אלו ישברו בשלב מסויים...
בכל מקרה, אתה רוצה לספר לנו מה זה או שאני אספר?
המשך לילה שקט,
Jay.
בכל מקרה, אתה רוצה לספר לנו איך נעשה את זה?
המשך יום מדהים,
Dr.
סאלנים לגמרי חחח
ככה לשרוף שני צמיגים ולהסריח את כל הרחוב חחחח