מזל טוב
|
|
מזל טוב
ובאמת החלטה טובה זה יותר מתאים בנפרד
צודק. רק אתמול ראיתי בפורומים שלהם לפחות 30 הודעות שנכתבו בתאריך של כמה שבועות לפני ההודעות פה.
אני בכלל לא גולש שם. שלשום נכנסתי אחרי כמה שבועות טובים שלא הייתי. אבל כשראיתי את זה, הבנתי שמשהו פה מסריח.
אגב, לא יודע אם מבחינת כמות המשתמשים זה אפשרי פה, איך בדיונים כאלו שעושים, בפורומים הענקיים (100,000+ משתמשים פעילים) אין בעיה להזכיר פורומים אחרים.. כי אם לא רוצים שיזכירו, זה יסמן על משהו טוב שיש בפורום ההוא שעלול או יכול לגרום לנשירת או עזיבת משתמשים לפורום השני.
אתה לא חייב להוריד את המוסתר או את ההודעות, כלל וכלל לא.
רק כך בחשבון, שאם אתה מציע עוגת שוקולד ב50 ש"ח ומתחרך מציע את אותה עוגת שוקולד בחינם, אתה יכול לצפות שהלקוחות שיבאו אליך הם, כנראה, אחרי שידעו, יגידו שהם היו פריארים.
זאת רק דעתי.
המשך אחר צהריים נעים,
Jay.
נערך לאחרונה על ידי Jason; 24-06-2007 בשעה 18:23.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
אור על איזה רמה אתה מדבר?
רמה שקרובה לתחת ובמקרה הזה זה דו משמעי.
בחייך זה פורום סקס זה לא יותר מזה זה לא שהמשתמשים מצלמים חומר בלעדי והם מפיקים בעולם הפורנו.
כולם מעתיקים בפורמי הסקס אחד מהשני ואם מישהו מחפש פורנו ואתם תגביל 150 הודעות אנשים יילכו במקרה הזה ג'ייסון צודק לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי Tiger; 24-06-2007 בשעה 18:44.
זה מוכר לי מאיזה פורום F*P אבל סבבה אחלה רעיון
King
תנו גם לי במזלט אני גם מנהל בפורום סירטונים !
יש אתגר חדש כולם מוזמנים לבוא ולהשתתף
המלך חזר
סיפורי זימה.
זה סתם ספאם יהיה אחד בן 11 ירשום ככה
התמול הלחתי לבית ספר ואמורה קרעה לי לבוא אליייה והיא נגע לי בידד והיא המרה שהיא רוצה אותי ואורידה לי תבגדים.... זה היה מדאים גמרתי 9 פעמים ואמורה 13 פעמיים.
סתם אתם תורידו את התוכן בכל אחד מפורמי הסקס.
מזל טוב אחי!!!