קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-08-2010, 14:21
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 02-04-2010, 17:22
  3. [שאלה] קיבלתי אימייל מלוקרז..
    על ידי demcho בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 27-03-2010, 18:37
  4. תראו איזה אימייל קיבלתי מ lockerz
    על ידי matana1 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 17:47
  5. לא קיבלתי אימייל מהאתר
    על ידי giladman17 בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-11-2007, 01:09
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47

קיבלתי אימייל שזכה להירהורי - עמוד 2

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    אל תתיחס אל עצמך כאדם מכוער- אלה כקוף יפה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Jason צפיה בהודעה
    צואה של שור (עכשיו תתרגמו לאנגלית).

אחת הסיבות שלא יקרה כלום, ואני יכול להבטיח שלא יקרה, היא המלחמה הקרה. מאותה סיבה שארה"ב ובריה"מ פחדו להיכנס לעימות ישיר, ככה גם איראן. היא יודעת ששימוש בנשק גרעיני יוביל למלחמת עולם גרעינית שתביא לחורבן כדור הארץ.

בניגוד לכל הדוסים למיניהם ו"חכמינו" שאומרים לתקוף את איראן, פה אחמדניג'אד חכם מכם. הוא יודע ששימוש בנשק גרעיני יוביל למה שציינתי למעלה. הוא זוכר את המלחמה הקרה.

מה שיקרה זה פשוט חימוש גרעיני, סיכוי למאבק עקיף, מאבק אידיאולוגי, מאבק בין מנהיגים וזהו. כמו במלחמה הקרה.

נראה לי שהדוסיאדה ניוונה לכולם את המוח.

אני כבר הפסקתי להאמין למה שהדוסים מפיצים עוד מגיל 11.
    דבר מגעיל נוסף שהפיצו, שרק אזכיר את שמו ולא אדבר עליו, זה שסילבסטר רצח יהודים. פשוט בושה לאיזו רמה הדוסים מגיעים.

המשך ערב מהנה,
    Jay.
    תגיד בא לך להפסיק להיות סנוב מסריח שחש אמריקאיי??... יאללה נ שבר לי ממך כבר אתה מעצבן!
    כל הזמן מדבר על אמריקה שלך עם האחר צהריים מהנה הזה דיי זה מעצבןןן!!!!

ועכשיו בקשר לאשכול...
    וואלה... זה דברים קשים ודווקא יש רבנים שתומכים בדברים האלה... אבל אני לא חושב שממש אפשר להסתמך על זה ה עוד נסיונות של הדתיים להחזיר חילוניים בתשובה....
    מישו מעלי אמר שרק אם נחזור בתשובה זה ימנע...

ווואלה באמת נראה לי מוגזם שני שליש מהעם... קיצר יש בזה אמת אבל הרבה הגזמות

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ג'יסון תראה איזה יופי אתה עם הפיסה האמריקאית שלך לא מבין עם מה יש לך עסק.
    זה לא ברה"מ שהיה להם מנהיגים שידעו מלחמה תוביל לסוף.
    אתה יודע מה זה פאנטים? אז השלטון האיראני הוא פאנטי זה לא שלטון שחושב על עצמו הם משחקים על הכל.
    שמעת על מחבל מתאבדים אין להם בעיה להפוך את איראן לשהיד הם מאמינים באמת ובתמים שהם צודקים הם מאמינים שצריך להשמיד אותנו ולא משנה מה.
    איך אמרת האיסלאם הקיצוני אם לאיראן תיהיה פצצה גרעינית היא תיפול לא יודע מתי אבל אני יודע שכן זה רק שאלה של זמן.
    תבין אין שם הגיון זה אמונה דתית פנאטית, ברגע שאתה מבין את זה אתה תבין עם מה אתה מתעסק.
    אני מאוד מקווה שאתה צודק אבל אני מאמין שמלחמה זאת שאלה של זמן.
    איראן רוצה להוביל את העלם הערבי הדבר היחיד שעומד מולה זאת סעודיה שלפי פירסומים כאלה ואחרים הסכמים שלה עם פקיסטן תשיג לה נשק גרעיני וזה על מנת לעצור את איראן ערב הסעודית זה שלטון עם הגיון הם רוצים כסף הם רוצים כלכלה הם בסופו של דבר צריכים שקט והם לא ייתנו לאיראן להרים את התחת יותר מדי וערב הסעודית נהנת להנהיג את העולם הערבי.

משתמש מכור האוואטר של XxHxX
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך?

לצערי ההודאה נכונה וצריך לעשות כמה שיותר מאמצים כדי לשנות את המציאות הזאת

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

הוא לא ישתמש בפצצה. מי שמאמין בהתאבדות זה האספסוף שיודע שאין לו דרך להגיע לפסגה. נראה לך שהנשיא עצמו יתאבד? לא! כי הוא יודע שהוא יכול לעשות יותר טוב כשהוא חיי. האמונה האיסלאמית טוענת שכשאתה מקריב את עצמך, אתה מקבל בתולות והופך לקודש. אבל שווה לך להקריב רק אם מצבך לא טוב ואתה רוצה יותר טוב. והמצב שלו טוב.

מלחמה זאת לא שאלה של זמן. אבל היא תהיה עם אנשים כמוכם. כמו ש-Disturbed אמרו בשירם: "There's too many men, too many people making too many problems".

אגב, אמונה טובה רק שנוח. כשנהיה רע שוכחים אותה. ככה קרה בשואה, היהודים כבר לא האמינו שקיים אלוהים, כי אם היה קיים, לא היה מביא אותם למצב הזה. ואני לא מאשים אותם בכלל, אני מצדיק אותם.
    אז כל הדוסים שאומרים את זה עכשיו, גם ישכחו מהאמונה שהמצב יהיה רע, אם יהיה.

ולאותו אחד שכתב שלימדו אותו שסילבסטר כן רצח יהודים, זה לא נכון. בצו מילאנו, שקיבל סילבסטר, כתוב שגם ליהודים מגיע חופש דתי. והם אכן קיבלו. הדראק הזה הופץ באינטרנט כדי לנסות לשכנע אנשים לשנא את הנוצרים. עוד מזימה של היהודים. קדימה, תקראו לי נאצי או אנטישמי. רק כדי להראות לכם שהם באמת כאלו, הנה עוד דוגמה. מרטן לותר, האיש שהביא את הזרם הפרוטסטנטי, היה בשלב בחיים שלו שהוא איבד מהכוח כי הכנסייה רדפה אחריו. בשלב זה, היהודים ניצלו זאת כדי לנסות לשכנע אנשים שהנצרות היא טעות ולקחת כמה שיותר אופציות (בין אם זה מאמינים או כסף, שהכנסייה הוציאה כדי לתפוס את לותר). אחרי שלותר גילה זאת, הוא נהיה אנטישמי. הוא הוציא ספרים שבו הוא כתב מה היהודים עשו לו.
    גם הספרים, וגם כתובים אחרי, הוכיחו שזה נכון.

תגידו מה שאתם רוצים, היסטוריה זה עובדות, לא דעות ולא דברים שניתן לשנות על ידי הלכות מטופשת.

המשך ערב מהנה,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב JASON ממליץ לך יותר להעמיק בעניין שאומרים על השואה וכו במקום סתם לפזר דברים. אין לי כח להרחיב פה כי זה סתם יגרום לדיון ארוך שאין לי כח בשבילו.
    וכל אלה שאומרים שרבנים לא תומכים , אז תומכים ועוד איך תומכים, אפילו הרב אמנון יצחק שליט"א אמר ששליש מהעם ... אבל זה במצב הגרוע, במצב הטוב זה שהעם יעשה תשובה ואז לא נצטרך בכלל לעבור סבל, כי ישר נגאל.
    ועוד משו שאני רוצה לציין ע"פ חז"ל נבואות של פורענות לא חייבות להתקיים, כמו שאמרתי תלוי במצב העם.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ג'סון אחמדאינאג'ד הוא פאנטי זה שלטון פאנטי שמאמין לא משנה מה ואיך ומה המחיר האויב הציוני חייב למות.
    זה לא סטלין זה לא לניןאו דומיהם זה הרבה יותר גרוע.

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

אף אחד לא יזרוק שום פצצה גרעינית, כי המדינה\ארגון\ לא משנה מה שיעשו את זה יסבלו, וירדפו אותם עד שישמידו אותם.
    במיוחד עיראן, שגם ככה לא אהודה בקרב אומות העולם, אם היא תזרוק פצצה הלך עליה, פשוטו כמשמעו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דימי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל תלוי בגישה =)

תראו אני בעד מה שג'ייסון אמר בקשר שואה. לזה שאמר שאלוהים בצד שלנו אבל לעומת זאת אף אחד לא יכול להסביר את השואה ואיפה היתה העזרה של האל באותה תקופה. ג'ייסון העשרת לי מעט את הידע, תודה.
    בקשר לאיראן, אני לא חושב שהם פוחדים מזה שלא אוהבים אותם בעולם או שישמידו אותם, האמונות שלהם ממש שונות ממה שאנחנו יכולים לתאר אז הכל יכול לקרות, ואי אפשר לדעת למה לצפות.
    DimA

ג'ייסון, מי שכפה על הנוצרים את הדת היהודית אלה אוליי הדוסים, לא היהודים החילונים.
    אז אני מבקש ממך להבדיל.
    כל עם עשה את הטעות שלו, גם אנחנו עשינו.. אני מסכים, אבל בגלל טעות של דוסים עכשיו לשפוט את כל היהודים בגלל זה? תסלח לי אבל זה מגעיל.
    עם כל הכבוד, אנחנו לא הרגנו אף אחד ולא ביקשנו להשמיד עם שלם או מדינה שלמה בגלל אדמה או לאום.
    אתה מדבר כל הזמן על זה שאנחנו מגעילים, אבל תסתכל על עצמך במראה רגע, על מה בדיוק אתה שופט אותנו? על זה שאנחנו לא כמו כל העמים? על מה? מה עשינו לך?
    לפני שאתה מכליל עם מילים כמו "אנשים כמוכם" אל תשכח שבצד השני יש אנשים שעומדים בגבולות ומגנים לך על התחת כדי שתוכל לכתוב פה עד כמה אתה שונא אותם ועד כמה הם לא בסדר.
    אתה יכול לברבר 800 פעם עד כמה שאתה שונא את המדינה הזאת, אתה עדין יושב וחי פה וכרגע אין לך מה לעשות עם זה (אם היה לך, היית כבר מזמן טס מפה לא?) אז כל עוד אתה יושב בארץ הזאת אני ממליץ לך לא לדבר, כשתגיע לשם אז מצידי תוריד את כל הזבל שיש לך על המדינה הזאת.
    נערך לאחרונה על ידי ArMaGeDDoN; 26-06-2007 בשעה 01:06.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    30

ציטוט נכתב במקור על ידי CoreOxide צפיה בהודעה
    אף אחד לא יזרוק שום פצצה גרעינית, כי המדינה\ארגון\ לא משנה מה שיעשו את זה יסבלו, וירדפו אותם עד שישמידו אותם.
    במיוחד עיראן, שגם ככה לא אהודה בקרב אומות העולם, אם היא תזרוק פצצה הלך עליה, פשוטו כמשמעו.
    אם היא תזרוק פצצה הלך עליה.. אבל ילך עלינו לפני

mamamia
    אורח

אני מסכים עים כל משניכתב לך בנועה ו זות דעתי

mamamia
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי mamamia צפיה בהודעה
    אני מסכים עים כל משניכתב לך בנועה ו זות דעתי

היו שגיאות אני מתקן סורי

בנוגעב* וזואתי*

חארטות
    לא יקרה כלום
    ש

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ועוד איך להסביר וההסברים הם מרובים. רק שלא יצא לי להתעמק בזה כ"כ...

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

ציטוט נכתב במקור על ידי ArMaGeDDoN צפיה בהודעה
    ג'ייסון, מי שכפה על הנוצרים את הדת היהודית אלה אוליי הדוסים, לא היהודים החילונים.
    אז אני מבקש ממך להבדיל.
    כל עם עשה את הטעות שלו, גם אנחנו עשינו.. אני מסכים, אבל בגלל טעות של דוסים עכשיו לשפוט את כל היהודים בגלל זה? תסלח לי אבל זה מגעיל.
    עם כל הכבוד, אנחנו לא הרגנו אף אחד ולא ביקשנו להשמיד עם שלם או מדינה שלמה בגלל אדמה או לאום.
    אתה מדבר כל הזמן על זה שאנחנו מגעילים, אבל תסתכל על עצמך במראה רגע, על מה בדיוק אתה שופט אותנו? על זה שאנחנו לא כמו כל העמים? על מה? מה עשינו לך?
    לפני שאתה מכליל עם מילים כמו "אנשים כמוכם" אל תשכח שבצד השני יש אנשים שעומדים בגבולות ומגנים לך על התחת כדי שתוכל לכתוב פה עד כמה אתה שונא אותם ועד כמה הם לא בסדר.
    אתה יכול לברבר 800 פעם עד כמה שאתה שונא את המדינה הזאת, אתה עדין יושב וחי פה וכרגע אין לך מה לעשות עם זה (אם היה לך, היית כבר מזמן טס מפה לא?) אז כל עוד אתה יושב בארץ הזאת אני ממליץ לך לא לדבר, כשתגיע לשם אז מצידי תוריד את כל הזבל שיש לך על המדינה הזאת.
    כל מילה חקוקה בסלע.
    Jason, מרטין לותר כתב את הספר "היהודים ושקריהם" ובו הוא כתב שהיהודים הם "חוטפי ילדים קטנים ומרעילי בארות". הוא הציע להעלות את בתיהם באש, לשרוף את התלמוד ועוד, או בקיצור - Genocide. הוא גם היה נזיר נוצרי שברח מהכנסייה והתחיל להפיץ דברים דומים אודות האפיפיור ואודות האנפבטיסטים.
    לסיכום, מרטין לותר היה בנאדם ממורמר, שלא אהב אף אחד מלבד את עצמו. מה תגיד על זה? היסטוריון שלנו.

סילבסטר, מי אמר לך שהוא לא הרג יהודים?
    נוצרים חכמים סיפרו לך את זה? שהיו בתקופה של סילבסטר נכון? אולי גם השואה מעולם לא הייתה? נכון? גם זה זיוף של היהודים נכון?
    בן זונה.
    זה שאין הוכחות לא אומר שזה לא קרה. טיפש.

ועוד משהו, שארמגדון טועה בו, היהדות אינה משכנעת בהתגיירות!!!!!!!
    בחייייייייייייםםםםםםםם יהודים, לא חרדים ולא דוסים לא ישכנעו אותך להתגייר!!!!!!!!!!
    זה לא נכון מבחינת הדת!!!

ואתה, חתיכת אפס, כל עוד אתה יושב במדינה הזאת, וחיילים שלנו, ואחים שלנו, מגנים עליך, אתה תשב בשקט ותגיד תודה לאלוהים שלך, או למלאך הקטן ששומר עליך, או לזין שלך שאתה מאמין בו. אם אתה מאמין במשהו.
    אני מאוד מקווה שהמילים שלך יבואו על מקומם ביום מן הימים.

זיינת לנו את השכל עם הפוזה האמריקנית המחורבנת הזאת.
    אנטישמי שכמותך. אנשים כמוך מעודדים רצח עם.
    למה אתה נשאר כאן לעזאזל?!
    למה? אנחנו שונאים אותך, אתה שונא אותנו, תלך מכאן כבר! אתה לא מבין שאתה לא רצוי?!

ואלכס, גם אתה חלאס עם החרא שלך.
    כולנו יודעים שאתה בפוזה של הילד שיעזוב את המדינה בגיל 18..
    נהנהנה.. בטח.
    ההורים שלך לא יעזבו איתך, ובטח שלא תשאיר כאן את המשפחה שלך ואת התאומות הקטנות שלך.
    אז אל תזיין במוח.
    משחק אותה שונא את הציונות. מילא ג'ייסון, אבל אתה בארץ מאז שאתה בחיתולים עוד. אתה הסיבה שבגללה שונאים רוסים בארץ, ההתנהגות הזאת שלכם, שבאתם ועליתם ואז אתם מתלוננים שהכל חרא.
    אז בשביל מה באתם? אתה חושב צריך כמוך בכלל?
    באתם כי ברוסיה המצב חרא, בגלל זה באתם. וממשיכים לעלות מרוסיה. אפילו בעקבות המצב. לא בגלל הציונות. זיין מוח מסריח.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,437 | הודעות: 8,174,024 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect