אוקיי אז מגיעים לאחוזה שלי שמלאה בכל מה שאני רוצה...
יום א':
מגיעים לאחוזה בבוקר, יוצאים למרפסת לשתות קפה, לקרוא עיתון, ולגלוש באינטרנט קצת במחשב הנייד שלי...
יוצאים לטיול קצר לגינה ומסביב לבית, הליכה קצרה ואנחנו מגיעים לשדה יפייפה וענק של חמניות...אני קוטף לך חמניה אחת, מחייך ונותן לך נשיקה קטנה על השפתיים וחיבוק...בהגיע תחילת הצהריים אני לוקח אותך לטיפול מפנק בספא הפרטי בתוך האחוזה המדהימה שלי...עושים לך מסאג', מניקור, פדיקור, מסכה לפנים וטיפולי שמנים ומסאג'ים שונים...לאחר מכן נכנסים לג'אקוזי חם לשבת ולהירגע עם כוס שמפניה...
לאחר הפינוק התיאבון שלנו חוזר ובגדול...השף האישי שלנו מכין לנו ארוחה ומגיש לנו אותה בגינה לאור נרות ואלפי פרחים מגינתי שמסביב...עלי כותרת מפוזרים על הרצפה הלבנה...כוס יין אדום לי ולך...ארוחה גדולה שאנחנו אוכלים אט אט...ומגיע הקינוח...אננס שריקנו את תוכו...והכניסו לתוכו המון קצפת...השף מגיש לי קערה של תותים קרים ואנחנו מאכילים אחד את השני...בהגיע הערב אנו מתפנקים לנו בקולנוע הביתי שלי ורואים סרט רומנטי...פופקורן חמאה וקולה כמובן...אחר כך יוצאים לחצר האחורית...נחים על כורסאות שנשענות אחורה ומתפנקים בבריכה לאור הכוכבים...שוחים לנו ביחד...והולכים לישון בחדר השינה המפואר שלי...
יום ב':
את מתעוררת וקולטת אותי קורא ספר...מגישים לנו למיטה ארוחת בוקר מדהימה עם מיץ פירות טרי מהגינות שלי...
אנחנו הולכים לחדר השעשועים שלי ושם קופצים ביחד על טרמפולינה ענקית, ומשחקים סנוקר...
בא לנו אחר כך משהוא יותר פרוע ורומנטי...ואיך לא אני קורא לטייס שלי ואנו יוצאים לסיבוב על המטוס הפרטי שלי ומחזיקים ידיים...נוף מהמם נשקף מהחלון וכעבור כמה שעות אנחנו חוזרים...בעודנו מתפנקים בחדר השעשועים שלי השף האישי מכין לנו פיצה עגולה טעימה וענקית עם המון גבינה...אנחנו מתענגים עליה ביחד וממשיכים לשחק סנוקר...לקראת הערב אנחנו החלטנו לטייל בפינת החי אצלי באחוזה...רואים המון חיות חמודות, ארנבים, חתולים, אוגרים...אחר כך אני מקדיש לך מתנה ובחדר השינה שלי מחכה לך חדר מלא בורדים לבנים ותזמורת של נגנים אשר מנגנת אך ורק לך מוזיקה רומנטית בעודם לבושים בטוקסידו לבן...
אנו ניגשים לבאר שלי ומסיימים את הערב בקצת שתיה חריפה לכבודנו אשר מוגשת ע"י הברמן המקצועי אצלי באחוזה...
זהו כעקרון...זה ממש קשה להמציא משהוא חדש ומקורי כלפעם
יאללה תתנו תוצאות

ציטוט ההודעה