חחחח בטח אני יורם ארבל מה יש לך?
|
|
חחח ברור שלא..
פגומים :Q
Puta los ches!
![]()
למה אחי זה הדבר!!!
שמע ציטוט שלי:
"קאריק, הכשרון הענק הזה של מנצ'סטר יונייטד, מוסר את הכדור לגיגס שזורם עם הכדור עד לקצה המגרש, גיגס מרים את הראש רואה את אלן סמית', סמית' מקבל, מוריד בחזה לרוני!!
שעעעעעעעעעעערררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
וויין רוני בבעיטה אקסטרוגנדית מוריד פגז ושולח את ריינה להוציא כדור שלישי מהרשת של ליברפול.
מה דעתך סלבה?"
ואז יש סתם שקט לשתייה או משהו
גיליתי בעיה:
לפעמים יש דברים לא מוסברים למשל אם אני בטעות לוחץ על A ואז הכדור עף קיבינימט כשהשחקן היה יכול לשים גול בקלות, ואז אין לי מה להגיד!!! מישהו יכול לפתור את הבעיה הזו? לפעמים אני אומר "מה הוא עושה????. איזה שחקן מטומטם! המאמן בהחלט צריך להוציא אותו על ההחטאה הזאת" ואז אני מוציא אותו ויוצא נקי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אשכולללל חמוווווווווודדד
D:
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
איןןן אני פעם שיחקתי נגד זיו ודיארה (ריאל מדריד) החטיא פנדלל אפילו לא למסגרת לקחתי סמוחטה אחושרמוטה הורדתי במסך ואמרתי "כוס אממממק" ביקר לי מי שלא יאמין שיזדיין..
ומלא אני צועק עליהםם ומי שלא רוצה שלא יאמין שיחקתי נגד לי נגד עמית לויצקי פיפ"א והתחלתי לצעוק על השחקנים והשכנה באה אמרהה לי מה אתה מדבר מתוךך שינה או מה אתה שרוט.. נשבע לכם!!!!!
לפעמים אני לוחץ W שהשוער יצא או משהו הוא יוצא וזהה ואם הגול בגלל זה אני אשכרה צועק עליו "תגיד מי המאמן שוערים שלך יבן זונהה מה אתה חולהההה בתחת מה אתה יוצא אמאשך שרמוטההה או שמה אני יבין?.. ומוציא אותו למרות שחבל על החילוףף..
אין לי יש תסיפורים הכי גמורים בפיפ"א מילה שלי!!
שהיינו בכיתה ד בערך נדה לי פיפא 99 או זה שזה היה באנגלית היינו זה היה מלא חברים היינו עושים את זה אבל זה היה בשביל הצחוק.
כההה נאי מת על זה!...