לפי דעתי קצת הגזמתם..
נכון, כמו בכל הסרטים הורידו מלא קטעים חשובים שהופיעו בספר שלפעמים די הרסו את הסרט.
אני חושב שהסרט הזה מדהים!
ואפקטים מרשימים במיוחד.. בעיקר הסוף הסרט..
סך הכל זה היה סרט מעולה..
לפי דעתי קצת הגזמתם..
נכון, כמו בכל הסרטים הורידו מלא קטעים חשובים שהופיעו בספר שלפעמים די הרסו את הסרט.
אני חושב שהסרט הזה מדהים!
ואפקטים מרשימים במיוחד.. בעיקר הסוף הסרט..
סך הכל זה היה סרט מעולה..
^^ תודה לשי התותח על הפצצה למעלה! ^^
|
|
תראה, הסרט יפהפה... אפקטים נהדרים, עלילה מתוסבכת, הכול! סרט מושלם, אבל לא לעומת מי שקרא את הספר, מה שאני ועוד כמה אנשים מנסים להסביר לכם! אותו דבר עם "קזינו רויאל", זה סרט פעולה משתולל, מטורף, טוויסטים בעלילה, ריגול, רצח, הכול! סרט המתח המושלם, אבל לא סרט הבונד המושלם. איפה הג'אדג'טים? איפה Q? לאן נעלמה מאניפני? ה"בונד, ג'יימס בונד" שמפורסם אצלי בחתימה ובכל העולם מופיע פעם אחת ובסוף.
אז, נכון שהאפקטים נהדרים, ונכון שעשו יופי של תפאורה, ונכון שהשחקנים, הישנים והחדשים, עשו יופי של עבודה, ונכון שהנעליים שגנבו ותלו ללונה לאבגוד הם אול-סטאר בצבע כתום, אבל זה כלום לעומת הספר!
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
לדעתי בסרט הזה הם ממש הציגו את דמבלדור חלש.. הקרב של דמבלדור עם וולדמורט במשרד הקסמים בסרט בכלל לא דומה לספר עשו את דמבלדור לחוץ בקרב הזה ומתקשה אבל בעצם בספר הייתה לו כל הזמן ערשת פנים רגועה משו שהשחקן של דמבלדור לא מצליח לעשות זאת בסרטים הקסמים שהיו בספר בקרב בכלל לא היו חוץ מהקטע שוולדמורט נכנס להארי שזה גם לא היה עשוי טוב לדעתי.. גם כל מה שעיצבן אותי זה שהם לא עשו קטעים מסויימים ואז כדי לפצות עליהם הם פשוט נתנו לדמויות לאמר את הקטעים האלה כ"בדרך אגב" וזה מעצבן לאללה..והם בכלל שינו את הלחש שתק לאללה "שתק" אמור לשתק את הנפגע ולא להעיף אותו באויר..וכל הקטע שלונה לאבגוד הסבירה על התסטראלים יעני שהארי והיא נפגשו עמוק ביער האסור זה דפוק לגמרי..גם כל הקטע של ההתנגדות של המורים לאמברידג' בכלל לא נראה טוב לא ראו התנגדות כמעט ולא הראו שפירקו את הקבוצת קווידיץ' של גריפנדור ובגלל זה החרימו להארי פרד וג'ורג' את המטאטים בגלל שפיצצו את מאלפוי ושעוד אמברידג' פוצצה את הקיר של חדר הנחיצות.. קיצר עשו טעות לעשות סרט כזה של שעתיים..
נערך לאחרונה על ידי ~Run Like Hell~; 24-07-2007 בשעה 16:57.
גם לא דייקו שם בקטע של החדר הנחיצות: בשביל להיכנס לחדר הנחיצות צריך ללכת הלוך ושוב שלוש פעמים ולרצות משהו ורק אז החדר נפתח. דובי גילה להארי על החדר נחיצות והוא זה שפתח אותו ראשון מצ"ד, לא נוויל. וגם בנגע לתספורת של הארי: זה נראה כאילו הוא מסדר את השיער שלו כל חמש דקות ובספר מצויין באופן משמעותי שהשיער של הארי היה פרוע ולא מסודר. במחלקת המסתורין היה שם קטע הזוי שאוכלי המוות יכלו כזה לההיפף לעשן שחור ולעוןף כזה וחברי המסדר הפכו למין עשן בצבע לבן זה גם נראה לי מטומטם...השמיטו מהספר כל פרט שקשור למדריכים.. והאגריד לא סיפר כמעט כלום מהמסע שלו עם מאדאם מאקסים לענקים. כל הקטע של השיחה של הארי עם דמבלדור בסוף הספר במשרד שלו על הנבואה הושמט והקטע הזה הוא זה שמסביר על כל הקטע שוולדמורט והארי ילחמו ומישהו מהם יהרוג את השני. ולא הזכירו כמעט את קריצ'ר, ואיך שהוא עזר לוולדמורט. לא הזכירו את הדוויג ואיך שהיא נפצעה... לא הזכירו שום דבר שקשור לשיעורים חוץ מהשיעור של אמברידג'. והבחינות בגרות בכלל לא היו ככה: כמה תלמידי שנה חמישית יש בבית ספר? ארבעים, חמישים מקסימום ואני רואה שם בבחינות בגרות אולם שיש בו איזה 200 תלמידים, וגם כל הקטע הזה שאמברידג' שמרה עליהם זה היה מגוחך, ולא הזכירו שום דבר שקשור להכוונה מקצועית. ועשו שם איזה קטע שאמברידג' נתנה עונש לכל הילדים לעשות עם העט נוצה הזה שלה שכותבים איתו בעזרת הדם, אז זה לא היה ככה, העונש היה רק להארי!
ואני יכל לחשוב עוד על מאה דברים שפיספסו בסרט אבל אין לי עוד כח לכתוב.
למרות כל מה שכתבתי פה אני חייב לציין שאולם הסרט לא היה מדוייק כל כך ומותאם לספר אך אתם לא יכולים להכחיש שהיו בו פעלולים ואפקטים מיוחדים. וסך הכל היה סרט מושקע ויפה. גם רציתי לציין שהמשחק של השחקנים היותר צעירים משתפר מסרט לסרט. לא ככה?
אין, הפכו את חדר הנחיצות ל"חדר המוצאים-אותי-כי-רוצים-וכי-הבמאי-דביל", שכולם מוצאים אותו כי הם רוצים, וכי הבמאי דביל... בכל מקרה, לונה יצאה נהדרת! זה בטוח... זה שלא רואים הרבה את אלבוס דמבלדור זה דווקא שיפור כי מייקל גמבון הוא שחקן עלוב חיים שמתחקה בצורה עלובה ונוראית אחרי ריצ'ארד האריס...
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
זה ברור שיורידו קטעים רק מהסיבה הפשוטה שזה סרט! אבל חבל שזה קטעים חשובים מאוד!!!
אני חושב, שבדיוק כמו בספר, אחרי שוולדמורט אומר, ואני מצטט: "... עד שההילאים יגיעו אני אעלם, ואתה תהיה מת...", ואחרי זה דמבלדור היה אמור להגיד "ישנן דרכים אחרות וגרועות יותר ממוות כדי להרוס בן-אדם טום...". הקטע הזה מציג בפנינו כמה נושאים חשובים! אחד מהם היא הדעה של דמבלדור, מה שיכול להתפתח כספויילר לספר השישי, עם זה שוולדמורט מפצל את הנשמה שלו ל-7 חלקים, מה שהורג את הנשמה עצמה.
העניין השני הוא שהמשפט מתגלגל אח"כ לעניין חשוב לא פחות, בזה שוולדמורט נכנס לגופו של הארי ואומר לו "הפסדת, זקן..." כאשר הוא היה אמור להוסיף "אם המוות הוא כלום, הרוג את הילד..."ף עכשיו אנחנו הרי יודעים שדמבלדור לא יעשה את זה, הוא אוהב את הארי, ואם לא, אז למה שלא יהרוג אותו? הוא עצמו אמר שזה כלום! הסיבה לכך היא כי הארי נבחר להיות זה שיהרוג את וולדמורט ע"י וולדמורט, מה שאחנו היינו אמורים לדעת במשרד של דמבלדור, כמה דקות אחר כך...
בקיצור, כמו שאמרתי קודם, זה סרט מאוד יפה, אבל כישלון כעיבוד קולנועי לספר. הוא כמו מין פרומו למה שבאמת קרה! וזה מאוד מאוד מאכזב...
מקווה שהעשרתי את מוחכם בחומר למחשבה!
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
זה נכון באמת עם צו' אבל הם דילגו על ממש הרבה קטעים
איך אני מוריד את הסרט בבקשה אני מת ליראות אותו משהו יכול לעזור לי ?
עשיתי אשכול מיוחד לזה, הוא נעוץ, יש שם כל סרט הארי פוטר שיצא, לחמישי יש כמה גרסאות, פרסמתי כמה שיותר... תהנה!
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
הסרט לא משהו בכלל הספר הרבה הרבה יותר טוב~!
צ'ו צ'אנג הלשינה בגלל ששמו לה את התמצית שסוורס סנייפ אמר להארי בסרט\ספר הרביעי ש-3 טיפות מהתמצית והאיש יכול לגלות את הסודות הכי אפלים שלו
טעות!!!
לא נראה לי ששאף אחד דמיין שצו היא זאת שהלשינה או שאמבריג גילתה את כולם יש הבדל גדול בין לוותר על חלקים שאת זה אפשר להבין לבין לשנות לגמרי את הסרט כמו שעשו מהשלישי לדעתי רולינג ממש מטומטמת שהיא מסכימה להפוך את הספרים לסרטים כול כך עלובים ונותנת לבמאים מטומטמים לעשות אותם זה פוגם באיכות של הסדרה היה אפשר לפצל את הסרט או להעריך אותו או אפילו להוריד קטעים לא הכרכים אבל לשנות זה מוגזם הסרט הראשון והשני היו מעולים כמעת כמו שדמינתי וצמדו לסיפור האמיתי לכן הם היו טובים היה טעות להחליף את הבמאי אני אישית הפסקתי לראות את ה4 באמצע מרוב שהוא היה גרוע
חוץ מזה תראי את שר הטבעות סרט אדיר שהתעלה על הספר המעולה כי היה במאי מצוין והוא לא שינה דברים שקשורים לעליה רק החסיר פרקים כמה פרקים חשובים הקיצר חרא סרט דפק תסידרה
: