אחי אל תיגע בחרא הזה .. ראיתי פול ילדים שלקחו יותר מידי או שמה שהביאו להם היה לא טוב הם התמסטלו התחליו ללכת מכות עם עצים נירדמו סתם ככה והיו כאלה שהקיאו את הנשמה איזה 3 שעות..
זה סתם חרא ניחא נרגילה אבל חשיש או סיגריה זה סתם קקה
אחי אל תיגע בחרא הזה .. ראיתי פול ילדים שלקחו יותר מידי או שמה שהביאו להם היה לא טוב הם התמסטלו התחליו ללכת מכות עם עצים נירדמו סתם ככה והיו כאלה שהקיאו את הנשמה איזה 3 שעות..
זה סתם חרא ניחא נרגילה אבל חשיש או סיגריה זה סתם קקה
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
|
|
אחי חבל שתתחיל לעשן בגלל פוזות של חברים שלך או בגלל שאתה מרגיש שאתה חייב לעשן אחרת אתה לא גבר
בוא אני יגיד לך משהו מנסיון זה סתם חראאא אחושרמוטה בככה זה כיף אבל זה אשליה שלמה תאמין לי אני נקי 9 חודש אחי ולא הפסקתי בגללל שזה היה מגעיל זה היה בן זונע ואני נסחפתי עם זה למסיבות וכל מיני דברים היה בן זונע אבל אחרי שהפסקתי בגללל הקצינת מבחן כל הבעיות שהתעלמתי מהן באו אלייי בבווםםםםםםםםם
אנשים לא מספרים את זה אבל זה האמת אההה ועוד משהו שתדע יש סיבה אחת למה לא לנסות את זה פעם אחת אפילו כי זההה ככה בן אדם שעישן פעם אחת 99 אחוז שהוא יעשן עוד פעם כי אתה ברגע שאתה מעשן מתגבר על הפחד הזה שנקרא סמים תאמין לי אני עברתי הרבה זיוני מוח אצל קצינת מבחן הייתי אצלה איזה שנתייים ואני עדיין אצלה תאמין לי סתם חרא וחוץ מיזה תרוצה שם של נרקומן?.............
תאמין לי לא משם מתחילים אבל לשם מגיעים
בקיצור תחשבו על זה
שמע לי אחי מזה הוא שונה אני למשל בחיים לא עישנתי נרגילה סיגריות או סמים זה אומר שאני שונה וואלה לא בראש שלי להכניס לעצמי תשטויותל המעפנות האלה....לדעתי תרחק מזה למה ברגע שיתפסו אותם אחחח כמה שיהיה כיף להם לקבל כמה מכות ממדוקרניקים +תיק+להלשין על הספק שלהם וכל החרטה הזאתי קיצר עדיף ללכת עם החבר או אפילו לשבת בצד לבד
אם אתה רוצה ככה לדעת הכל על הכל דבר איתי באיי סי תאמין לי אני יודע מה אני אומר 333361216
יהיה כיף!