נכתב במקור על ידי
matan009
אתמול חזרתי מקורס של חודש בוינגייט... ותאמינו לי חפרו לנו שם עם הנושא הזה חבל על הזמן.. (ויש שם מרצים בין הטובים בארץ). ו"אימונים פוגעים בגדילה" זה שטויות... אתם לא מבינים אפילו כמה!
חחח אני פשוט לא מאמין שיש פה עדיין אחריי שאמרנו אלף פעם, אנשים שאשכרה עדיין חיים בסרט הזה.
חח אין לי מילים פשוט... יענו דיי זה מיתוס שכבר נעלם.. וכל מי שיגיד לכם דבר כזה אין לו מושג בספורט...
דינה חצי ממה שכתבת זה שטויות.. בחיית אנשים אם אתם לא בטוחים ב100% במה שאתם רושמים ולא מבינים אל תגיבו סתם.
הסיבה המרכזית שבגללה לא ממולץ לילדים לעבוד כוח זה בגלל שבגיל צעיר ההשפעה מאוד נמוכה.. ועד להתפתחות המינית לא רצוי לעבוד כוח- רק מהסיבה הזאת... הורמון הטסטוסטרוןמופרש רק עם תחילת התפתחות המינית ועד אז לא משנה כמה תתאמן אתה לא תראה תוצאות רציניות.
ואין פה גיל מגדר מתי להתחיל לעבוד על כוח- לנו אמרו פשוט מאוד: מי שאצלו התחילה ההתפתחות המינית, ז"א התחיל לגדול שיער התחיל להשתנות הכול וכו.. (או במילים אחרות התחילה הפרשת הורמון הטסטוסטרון) . יכול להתחיל להתאמן.
זה לא אומר שלפני זה הייתה איזשהי בעיה שהוא יתאמן פשוט ההשפעה הייתה נמוכה מאוד.
בקיצור אנשים צאו מהסרט. תתאמנו ואל דאגו הגדילה שלכם לא תיפגע.. וכל מי שאומר לכם משהו כזה טועה!